alu Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Witam Panie i Panów, wpadłem dziś na demotywatory i natknąłem się na teledysk autorstwa Nicka Vujicic, do którego link zamieszczam poniżej zerknąłem na YouTube, i wpadło mi w ręce coś jeszcze, pomyślałem że podzielę się i z wami: Obejrzyjcie, bo naprawdę WARTO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 o typie już X czasu temu bylo głośno w mediach i w szczególności internecie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 Był nawet film o jego życiu, oglądałem - ciekawe. Zresztą ten 2 film na YT który podałeś, to wycinki z filmu o którym mowie. Tytulu nie pamietam, znajde chwile to moze cos poszukam. @edit Mam, nie bylo trudno ;] . Nick Vujicic - bez nóg, bez rąk, bez ograniczeń Chujowo troche, bo cały czas pierdoli o Bogu, ale obejrzec warto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 z tego co pamiętam ten film w tv leciał nawet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted January 2, 2012 Report Share Posted January 2, 2012 dobra motywacja na początek roku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladzix Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 Gość zajebiście motywuje, bo jest zajebisty- cieszy się po prostu życiem. Obecna sakralizacja pieniądza niszczy szczęście imo. Każdy pożąda mamony, pracuje, staje się lemingiem i niewolnikiem kawałka papierka bez większej wartości. Dlatego mnie osobiście wkurwiają bananki, bo to ludzie bez większej wartości. Ba, nawet imo bez jakiejkolwiek niż zwykli niewolnicy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts