Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

a moze by tak....

KluSk
 Share

Recommended Posts

A moze by tak złożyc team Wiejsko chatkowy tf2 i sprobowac swych sil w etf2l w next sezonie, wydaje mi sie ze server nie byl by problemem, mozna zawsze sie zlozyc w razie czego. Nie sa to jakies nie wyobrazalne pieniadze miesiecznie. w razie czego server mumble posiadam ;P kwestia checi i zaparcia

ja w razie czego "zawodowo" gralem scoutem, kiedys soldem. wiec jakas podstawa juz jest

potrzeba nam 2x scout 2x sold. Naprawde dobry demo i medyka

scout ze skillem snipera musi byc a jeden sold garniac grubego. Zreszta podejrzewam ze wiecie mniej wiecej jak t wygalda (nie mowie do ciebie fassadini ;p)

jesli nie ma w śród nas medyka z powolaniem moge sie zglosic na chetnego do grania tą klasą

tak wiec zastanowcie sie i dajcie znac.

jeszcze nie ma ogloszenego terminu, na zapisy ani kiedy ten sezon mialby sie zacząc. Jednak wart bylo zaczac "cwizcyc/ grac " juz niebawem

chyba Ursek chciałeś napisać że nie jest głupi ;d

w ogóle to grałem jeden mecz na razie na lobby z Afterem, 4cim, Tomoexem i była zajebista rozgrywka :D jeśli mam grać takim składem to mogę grać wszędzie :P

wydaje mi się Ursek, że w takich ligach nie gra się pyro. Jeśli źle mówię to mnie poprawcie.

jak juz pisalem

potrzeba

2x soutów - jeden przynajmniej z umiejetnoscią gry sniperem

2x sold - conajmnej jeden z umiejetnosciami grubego

medyk - z powolaniem

demo ;]

pyro tez sie czasem używa... jednak jest to zadka sytuacja :P

tak wiec :D

jak mowilem najepiej piszcie albo do mnei na pm albo tutaj kto kim chcialby grac

ja - SCOut (jesli sie nikt nie zglosci to moge grac medem) jak zlozymy 1 team mozna zrobic 2 ak jak mowicie reprezentatywnie.

to tylko gra

a w tf2 naprawde 6:6 przewyzsza wielokrotnie zwykla gre na pubie

Skubany... wyprzedziłeś mnie. W tym tygodniu miałem pisać o lobby (mixach), że kto by chciał sobie pograć bardziej pro, to by się do mnie odezwał.

Ale jak famE napisał, zbieramy ekipę i gramy, czasem znajdzie się 12 osób i gramy w swoim towarzystwie, a czasem przeciwko random ludziom. Ogólnie pomysł dobry, tylko do następnego sezonu zostało trochę czasu i ten czas można by na jakieś zgranie się wykorzystać :P

A co do klasy, to ja sold/scout i w ostateczności med. Wydaje mi się, że 4rci przy wolnym czasie z chęcią by scoutem pobiegał.

Z serwerem do gry raczej też problemu nie będzie, bo archi się zawziął i takowy kupił. Myślę, że można by go od czasu do czasu wykorzystać :D

a ja byłbym za tym co by powstały dwa składy :) wtedy na pewno każdy będzie szczęśliwy

zrobić Wiejska Chata I , Wiejska Chata II i w przyszłości Wiejska Chata III :)

dzieki temu bedziemy mogli w przyszłości zrobić swój prywatny 4FUN turniej ,gdzie zaprosimy inne teamy... a sami bedziemy mogli sobie trenowac :))

pomyślmy ludziska bo sam temat jest bardzo fajny, a mamy masę zajebistych ludzi, którzy pisaliby się na takie 4FUNowe rozwiązanie :)

Ewentualnie można zamiast 2 zespołów 6-osobowych, można stworzyć jeden 9-osobowy i walczyć w rozgrywkach highlanderowych. Limit klas wynosi 1 na każdą postać i nie ma aż tak wielkich restrykcji dotyczących broni, więc Ursek mógłby spokojnie się spełniać jako Pyro :D

a ja byłbym za tym co by powstały dwa składy :) wtedy na pewno każdy będzie szczęśliwy

zrobić Wiejska Chata I , Wiejska Chata II i w przyszłości Wiejska Chata III :)

dzieki temu bedziemy mogli w przyszłości zrobić swój prywatny 4FUN turniej ,gdzie zaprosimy inne teamy... a sami bedziemy mogli sobie trenowac :))

pomyślmy ludziska bo sam temat jest bardzo fajny, a mamy masę zajebistych ludzi, którzy pisaliby się na takie 4FUNowe rozwiązanie :)

problem jest taki ze miedzy soba majac 2 teamy nie da rady trenowac :D juz to przerabialem, zatrzymujesz sie na pewnym poziomie i twoj "skill" nie wzrasta.

ja jestem jak najbardziej na podzielenie sei na 2 teamy, jak najbardziej grywac ze soba ale bardzije umawiac sie 2-3 razy w tygodniu ( w czasie ligi 2 treningi 1 mecz) w mniej - wiecej stalej szostce. Oczywiscie zrobienie 2 teamow pomoze w razie gdyby ktos nie mogl, zawsze mozna przyczac od sebei gracy ;p

i jak najbardziej jak mowi aft3r zapisac sie do net highlandera to tez jest swietna zabawa ! :)\

tak wiec, jako ze rozmowa sie z lekka rozkreciła. Moja propozycja

ja przynajmniej na poczatek chcialbym aby aft3r / ursek / ja / 2 soldy, nie wiem czy ktos chetny badz tez ci ktorych poleciliscie, Fame i berix (sorki nickow jeszcze nie pamietam) oraz demo Tomex (czy jak to bylo;p) byli onine np w czwartek o 20 ? dodali mnie do steam friendsów (konto chytry@chytry.net).

jasli macie server fajnie bylo aby ktos z tej listy posiadal rcona aby moc sie porzadzic, jesli nie to ja sprobuje cos z organizowac. I zagrac sobie mix'a jakiegos z skillem low. Zobaczyc jak nam idzie, czy dobrze sie nam razem gra. jest wesola atmosfera itp tid ;) co wy na to panowie ?

///

o ile nie macie wiejsko chatowego komunikatora glosowego, to prosil bym o sciagniecie mumble, podam w czwartek namiary :)

spoko, ja mam postawionego kwestia zrobienia kanalu :D

[ Dodano: 2012-01-03, 17:00 ]

Rozmawialem wlasnie z Tomoexem i powidzial mi ze na "klan" czasu nestety nie ma, zagrac czasem moze. Tak wiec, Szukam Demomana do teamu :) wymagania, umiejetnosc gry demo, znajomosc klasy, najlepiej robienia fast runa, i wszelakich slidów ;)