Jaśnie Pan Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Mamy powazny problem techniczny. Od 27 grudnia nasze konto przekracza limity obciazenia procesorow w hostingu, gdzie mamy wykupiona usluge. W zwiazku z powyzszym na 24 godziny wylaczam shoutboxa celem sprawdzenia czy problem lezy po stronie forum czy szukac gdzies indziej (takie polecenie dostalem od osoby z pomocy technicznej). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 a co z nowym skryptem forum dużo jeszcze brakuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 3, 2012 Author Report Share Posted January 3, 2012 Brakuje ok 150-200 juz nie pamietam. Kasa topnieje bo admini z 4funa przestali sie dorzucac i ubywa z kasy na skrypt... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vermid Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 a te smsy dzialaja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 Tam.. niech będzie - zapłacę symboliczne 20 zł na skrypt :-> . Tylko nie dziś i nie jutro ,bo wszystko wczoraj wypłaciłem ^^ ( 2 dni) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 3, 2012 Author Report Share Posted January 3, 2012 a te smsy dzialaja?tak, smsy zawwsze dzialaly tyle ze do nas zawsze dochodzi polowa z smsa czyli zamiast 20 zeta na nasze konto wplywa 10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vermid Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 no no wiem, ze cala kwota nie dochodzi ale chodzi mi o to, ze mam spory abonament i zawsze mi zostaje to tam wyslalem w zeszlym miesiacu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 3, 2012 Author Report Share Posted January 3, 2012 chyba doszlo tyle ze my nie widzimy z jakiego numeru top przyszlo tylko kod potwierdzajacy dostajemy. w kazdym razie dzieki tam :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts