lizak Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 MoÂże zorganizujemy meczyk piÂłki noÂżnej ? Soccer JamOpis pluginu: DziĂŞki temu pluginowi mamy moÂżliwoÂ?Ă? gry w piÂłkĂŞ noÂżnÂ? na serwerze counter-strike. Filmik prezentujÂ?cy podany mod: Zalecana wersja: Amxmod X 1.75 lub wyÂżej. DostĂŞpne jĂŞzyki: Angielska - Szwedzka - Niemiecka - Polska Instalacja: *Pliki: soccerjam.sma i faketeambot.sma, wrzucamy do katalogu addons\amxmodx\scrippting *Plik soccerjam.amxx i faketeambot.amxx, wrzucamy do katalogu addons\amxmodx\plugins *Edytujemy plik plugins.ini znajdujÂ?cy siĂŞ w katalogu addons\amxmodx\configs i dopisujemy na koĂ?cu: soccerjam.amxx faketeambot.amxx *Plik z folderu maps soccerjam.bsp wrzucamy do folderu cstrike\maps na naszym serwerze. *Folder znajdujÂ?cy siĂŞ w katalogu models o nazwie “kickball” wrzucamy do cstrike\models na naszym serwerze. *Folder znajdujÂ?cy siĂŞ w katalogu sound o nazwie “kickball” wrzucamy do cstrike\sound na naszym serwerze. *Pliki soccerjam.txt i soccerjam_help.txt wrzucamy do folderu addons\amxmodx\data\lang na naszym serwerze. ModuÂły: *do poprawnego dziaÂłania pluginu musimy mieĂ? wÂłÂ?czone moduÂły: FUN, ENGINE, FAKEMETA, CSTRIKE. *Aby je wÂłÂ?czyĂ? edytujemy plik modules.ini w folderze addons/amxmodx/configs. W modules.ini mamy listĂŞ modu³ów, ktĂłre wÂłÂ?czamy i wyÂłÂ?czamy poprzez postawienie znaku Â?renika ; przed ich nazwÂ?. PrzykÂład: ;engine - wyÂłÂ?czony moduÂł engine. engine - wÂłÂ?czony moduÂł engine. Sterowanie: Sterujemy postaciÂ? tak klawiszami ktĂłre mamy ustawione w counter-strike’u. Wpisz w czasie gry /help aby uzyskaĂ? wiĂŞcej informacji. UWAGA: Do dziaÂłania pluginu niezbĂŞdna jest zmiana mapy na specjalnÂ? przystosowanÂ? do soccerjam. Mapy te majÂ? prefix sj_, po zmianie mapy plugin powinien automatycznie dziaÂłaĂ?. Soccer Jam - Download Z racji , Âże dzisiaj jest wolny dzieĂ? i nie ma nic do roboty - znalazÂłem mapki "sj" Â?ciÂ?gnij Â?ciÂ?gnij Â?ciÂ?gnij Â?ciÂ?gnij Â?ciÂ?gnij Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rci-no form- Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 mimo Âże kocham piÂłke noÂżnÂ? tutaj jestem na nie nie nie i jescze raz nie zbyt wiele widziaÂłem i doÂ?wiadczyÂłem na soccerze i wiem Âże nie gra siĂŞ zbyt miÂło za czĂŞsto Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted March 25, 2008 Author Report Share Posted March 25, 2008 Pewnie problem tkwi³ w tym , ze bronie by³y w³�czone . Oczywi�cie to jest tylko plugin , wiêc mo¿na wy³ancza� . Link to comment Share on other sites More sharing options...
oKK Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Nono :] Wg. mnie dobry pomys³... ale trzeba wy³�czy� nó¿ bo boty bêd� sie fragowa� i zero zabawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 nigdy tego nie lubialem i nie bede w to grywal ; d to jest cs tutaj sie strzela, jak bede chcial pograc w pilke to wyjde na dwor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji^HaD Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 NIEEEEE I CHUUUUUUJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 jw Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ -WRG- Kola Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted March 25, 2008 Author Report Share Posted March 25, 2008 eot . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purple Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 jestem na tak ale jakby da³o sie wbi� mapê soccerjam na WCH 2 (nonsteam) Mo¿na by by³o wtedy zobaczy� co s�dz� o tym osoby nie posiadaj�ce konta na forum. A nó¿ musi by� tylko trzeba ustawi� ¿e mo¿na bi� wy³�cznie osobê posiadaj�c� pi³kê. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biterman Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Jestem za, a nawet przeciw :] Popieram stwierdzenie Ji^HaD'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 NIEEEEE I CHUUUUUUJ racja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts