✪ eMteK. Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 CSPromod.pl postanowiło zorganizować mały cup 5v5 dla polskiej społeczności CSP. Wszystko jest to spowodowane promocją CSP 1.09, która w niedługim czasie zostanie wydana. Na początku chciałbym napisać, że CUP jest robiony z myślą o nadchodzącym "promo frag-movie CSPromod.pl", który będzie promował tą grę na najbardziej popularnych stronach platformy cs 1.6 oraz cs:source . Wydaje nam się, że jest to już wystarczająca zachęta do tego aby pokazać się z jak najlepszej strony. Jeżeli jest to dla Was mało to mamy dla was dodatkową motywacje w postaci skromnych nagród. Nagrody za pierwszy 3 miejsca prezentują się tak: 1 miejsce - Serwer gry 10 slotów progamers.pl na okres 2 miesięcy 2 miejsce - Serwer gry 10 slotów progamers.pl na okres 1 miesiąca 3 miejsce - Własny serwer głosowy Teamspeak3/ mumble 5 slotów na okres 1 miesiąca Zapisy do cupu mają miejsce na naszym forum . Na obecną chwile limit drużyn to 4. Jeżeli jednak będzie większe zainteresowanie to nie widzę przeszkód by zwiększyć go. Każdy mecz będzie rozgrywany w systemie bo3, chyba że liczba drużyn biorących udział w cupie zwiększy się do 8. W tym wypadku początkowe mecze będą rozgrywane w systemie bo1. Wszystko dodatkowe informacje postaram się uzupełnić po zakończeniu zapisów. Można również pod tematem założonym na forum , dopisywać swoje propozycje i pytania dotyczące turnieju. Wszystkie wasze najciekawsze akcje zostaną poddane ocenie przez zarząd CSPromod.pl. Jeżeli będziemy mieli jakieś wątpliwości, która akcje umieścić, a którą nie to zadecyduje producent frag-movie "makone". Regulamin już niebawem... 1. Ilość drużyn jest wyłącznie zależna od waszej aktywności. Jeżeli cup będzie miał duże zainteresowanie to limit będzie zwiększony. ______________________________________________________________________________________ Więc może ktoś z was chętny? Chętnie bym zagrał ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 gramy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 5, 2012 Author Report Share Posted January 5, 2012 jeszcze 3 chętnych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Oczyiście ,że mogę grać. Na pozycji Snajper ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 moge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 5, 2012 Author Report Share Posted January 5, 2012 to jeszcze jednego gremlina nam brakuje [ Dodano: 2012-01-05, 22:48 ] przed chwilą nas zgłosiłem i napisałem, że skład i steam id uzupełnię jak będzie znany już termin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 ja bym chętnie zagrał, ale jestem slaby i wkurwia mnie mój sprzęt w ostateczności bardzo chętnie, ale wolalbym abysmy coś wygrali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 6, 2012 Author Report Share Posted January 6, 2012 już ci pisałem podłącz mixer i będzie okej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Przeciez ja gram to wygramy :-| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 6, 2012 Author Report Share Posted January 6, 2012 Nowe informacje: Regulamin 1. Ilość drużyn jest wyłącznie zależna od waszej aktywności. Jeżeli cup będzie miał duże zainteresowanie to limit będzie zwiększony. 2. Proszę na forum o uzupełnienie steam id każdego gracza uczestniczącego w turnieju. 3. Każdy z graczy musi być zarejestrowany na www.cspromod.pl : zarejestruj się 4. Turniej zostanie rozegrany na naszych serwerach ze względów bezpieczeństwa 5. Każda osoba zobowiązana jest do kręcenia dema 6. Co najmniej jedna osoba z drużyny musi dostarczyć screeny z połówek oraz status ze steam id wszystkich graczy 7. Biorący udział w tournamencie nie mogą widnieć na liście zbanowanych na www.banid.pl CFG serwera mp_buytime 15 mp_c4timer 35 mp_forcecamera 1 mp_footsteps 1 mp_freezetime 15 mp_friendlyfire 1 mp_maxround 0 mp_roundtime 105 mp_timelimit 0 mp_startmoney 800 mp_autoteambalance 0 sv_gravity 800 sv_alltalk 0 sv_deadchat 1 sv_cheats 0 mp_allowspectators 0 sv_pausable 1 setpause 0 [ Dodano: 2012-01-06, 11:44 ] także ci co się zgłosili niech napiszą tu swoje steam id i niech się zarejestrują u nich na stronie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Ja proponuje zebrac lepszych graczy, co to nakurwiaja na tych eslach, mixach itd. jakiegos człowieka kotleta wezcie np Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Ja proponuje zebrac lepszych graczy, co to nakurwiaja na tych eslach, mixach itd. jakiegos człowieka kotleta wezcie np przeciez robimy ekipe z wch a nie esl .. To wezcie sobie lepszego niz ja , odstapie miejsca hajtowi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 CHodzi o to, zeby nas pokazac z jak najlepszej strony. No chyba, ze wezniemy dzieci forfana (czyt. mnie) i robimy rozpierdol ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 6, 2012 Author Report Share Posted January 6, 2012 to ma być 4fun a nie, nie wiadomo co Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Tesh mogem jak cos ale jeszcze w to nie gralem xd . Planuje sciagnac na dniach ;c . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Nie jest koniecznością wygrania tylko wypromowania. Jak weźmiecie hajtów ,którzy nie wiedzą co to porażka i w końcowej fazie meczu będą wyzywać, wyśmiewać, pierdolić smuty do klawiatury to ja dziękuję. To jest nowy CS i nie każdy się do niego przyzwyczaił. Jest łatwa rywalizacja. Sam muszę przyznać ,że w CSP, ak47 jest dla mnie do dupy ,a taki august jest zajebistą opcją zważając na celownik wielkości tego znaku "+". Na tych SS widać moje statystyki przez całą mapę tylko augustem grałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Nie jest koniecznością wygrania tylko wypromowania. Jak weźmiecie hajtów ,którzy nie wiedzą co to porażka i w końcowej fazie meczu będą wyzywać, wyśmiewać, pierdolić zmuty do klawiatury to ja dziękuję. święta racja młody człowieku Wiejska od lat slynie z tego, że tu haja jest na porzadku dziennym , ale nie tolerujemy buractwa i hajterstwa . Ja zawsze takiego ciula uciszam swoim TROLOLOLO wykładem, albo wypierdalam jak mi się znudzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 dajcie mi przeciwnika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 6, 2012 Author Report Share Posted January 6, 2012 dajcie mi steam id i się rejestrujcie na cspromod.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 0:0:9010492 < Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 8, 2012 Author Report Share Posted January 8, 2012 lizak, neOlit, bathoN, olemba dajcie steam id i zarejestrujcie się na cspromod.pl bo dzisiaj już losowanie jest ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ olemba Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 STEAM_0:0:14708425 [ Dodano: 2012-01-08, 15:11 ] tylko rezerwowy by sie przydal, bo miesiac na uczelni sie sam nie odrobi:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 moje id Ci podawalem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 bierzcie kopra, podobno żyje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 9, 2012 Author Report Share Posted January 9, 2012 ZMIANA FORMY ROZGRYWEK !!! JAKO, ŻE DO TURNIEJU ZAPISAŁO SIĘ 5 EKIP, A ZALEŻY NAM NA TYM, ŻE KAŻDY BYŁ ZADOWOLONY TO ZMIENIAMY FORMĘ ROZGRYWEK Z TOURNAMENTU NA MAŁA LIGĘ. SYSTEM JEST PROSTY. KAŻDY Z ZAPISANYCH Z ZESPOŁÓW MUSI ROZEGRAĆ MECZ I REWANŻ Z KAŻDYM ZAPISANYM ZESPOŁEM. MECZE ROZGRYWANE BĘDĄ W SYSTEMIE BO3. JEŻELI CHODZI O FORMĘ WYBORU MAP. ZASADA JEST PROSTA. KAŻDA ZE STRON ODRZUCA PO JEDNEJ MAPIE, AŻ ZOSTANIE JEDNA. TA, KTÓRA ZOSTAŁA GRANA JEST JAKO PIERWSZA. POPRZEDNIE DWIE, KTÓRE ZOSTAŁY ODRZUCONE SĄ GRANE W TAKIEJ KOLEJNOŚCI W JAKICH ZOSTAŁY WYBRANE. 1 KOLEJKA SHIT HAPPENS vs jadOM Świnie sQuad SeksualNie NiebiezpieczNi vs pjontka ZOMBIE MONKEYZ FROM THE OUTER SPACE ---> NIE GRAJĄ---> PAUZA 1 KOLEJKA MUSI ZOSTAĆ ROZEGRANA DO 10.1.2012 pisać o której wam jutro pasuje ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts