Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

CS PROMOD CUP by cspromod.pl gramy?

eMteK.
 Share

Recommended Posts

cspromodcupwjepgu.jpg

CSPromod.pl postanowiło zorganizować mały cup 5v5 dla polskiej społeczności CSP. Wszystko jest to spowodowane promocją CSP 1.09, która w niedługim czasie zostanie wydana. Na początku chciałbym napisać, że CUP jest robiony z myślą o nadchodzącym "promo frag-movie CSPromod.pl", który będzie promował tą grę na najbardziej popularnych stronach platformy cs 1.6 oraz cs:source . Wydaje nam się, że jest to już wystarczająca zachęta do tego aby pokazać się z jak najlepszej strony. Jeżeli jest to dla Was mało to mamy dla was dodatkową motywacje w postaci skromnych nagród. Nagrody za pierwszy 3 miejsca prezentują się tak:

1 miejsce - Serwer gry 10 slotów progamers.pl na okres 2 miesięcy

2 miejsce - Serwer gry 10 slotów progamers.pl na okres 1 miesiąca

3 miejsce - Własny serwer głosowy Teamspeak3/ mumble 5 slotów na okres 1 miesiąca

Zapisy do cupu mają miejsce na naszym forum . Na obecną chwile limit drużyn to 4. Jeżeli jednak będzie większe zainteresowanie to nie widzę przeszkód by zwiększyć go. Każdy mecz będzie rozgrywany w systemie bo3, chyba że liczba drużyn biorących udział w cupie zwiększy się do 8. W tym wypadku początkowe mecze będą rozgrywane w systemie bo1. Wszystko dodatkowe informacje postaram się uzupełnić po zakończeniu zapisów. Można również pod tematem założonym na forum , dopisywać swoje propozycje i pytania dotyczące turnieju.

Wszystkie wasze najciekawsze akcje zostaną poddane ocenie przez zarząd CSPromod.pl. Jeżeli będziemy mieli jakieś wątpliwości, która akcje umieścić, a którą nie to zadecyduje producent frag-movie "makone".

Regulamin już niebawem...

1. Ilość drużyn jest wyłącznie zależna od waszej aktywności. Jeżeli cup będzie miał duże zainteresowanie to limit będzie zwiększony.

______________________________________________________________________________________

Więc może ktoś z was chętny? Chętnie bym zagrał ;D

Nowe informacje:

Regulamin

1. Ilość drużyn jest wyłącznie zależna od waszej aktywności. Jeżeli cup będzie miał duże zainteresowanie to limit będzie zwiększony.

2. Proszę na forum o uzupełnienie steam id każdego gracza uczestniczącego w turnieju.

3. Każdy z graczy musi być zarejestrowany na www.cspromod.pl : zarejestruj się

4. Turniej zostanie rozegrany na naszych serwerach ze względów bezpieczeństwa

5. Każda osoba zobowiązana jest do kręcenia dema

6. Co najmniej jedna osoba z drużyny musi dostarczyć screeny z połówek oraz status ze steam id wszystkich graczy

7. Biorący udział w tournamencie nie mogą widnieć na liście zbanowanych na www.banid.pl

CFG serwera

mp_buytime 15

mp_c4timer 35

mp_forcecamera 1

mp_footsteps 1

mp_freezetime 15

mp_friendlyfire 1

mp_maxround 0

mp_roundtime 105

mp_timelimit 0

mp_startmoney 800

mp_autoteambalance 0

sv_gravity 800

sv_alltalk 0

sv_deadchat 1

sv_cheats 0

mp_allowspectators 0

sv_pausable 1

setpause 0

[ Dodano: 2012-01-06, 11:44 ]

także ci co się zgłosili niech napiszą tu swoje steam id i niech się zarejestrują u nich na stronie

Nie jest koniecznością wygrania tylko wypromowania. Jak weźmiecie hajtów ,którzy nie wiedzą co to porażka i w końcowej fazie meczu będą wyzywać, wyśmiewać, pierdolić smuty do klawiatury to ja dziękuję. To jest nowy CS i nie każdy się do niego przyzwyczaił. Jest łatwa rywalizacja. Sam muszę przyznać ,że w CSP, ak47 jest dla mnie do dupy ,a taki august jest zajebistą opcją zważając na celownik wielkości tego znaku "+". Na tych SS widać moje statystyki przez całą mapę tylko augustem grałem.

Nie jest koniecznością wygrania tylko wypromowania. Jak weźmiecie hajtów ,którzy nie wiedzą co to porażka i w końcowej fazie meczu będą wyzywać, wyśmiewać, pierdolić zmuty do klawiatury to ja dziękuję.

święta racja młody człowieku :lol:

Wiejska od lat slynie z tego, że tu haja jest na porzadku dziennym , ale nie tolerujemy buractwa i hajterstwa :lol:. Ja zawsze takiego ciula uciszam swoim TROLOLOLO wykładem, albo wypierdalam jak mi się znudzi.

ZMIANA FORMY ROZGRYWEK !!! JAKO, ŻE DO TURNIEJU ZAPISAŁO SIĘ 5 EKIP, A ZALEŻY NAM NA TYM, ŻE KAŻDY BYŁ ZADOWOLONY TO ZMIENIAMY FORMĘ ROZGRYWEK Z TOURNAMENTU NA MAŁA LIGĘ.

SYSTEM JEST PROSTY. KAŻDY Z ZAPISANYCH Z ZESPOŁÓW MUSI ROZEGRAĆ MECZ I REWANŻ Z KAŻDYM ZAPISANYM ZESPOŁEM.

MECZE ROZGRYWANE BĘDĄ W SYSTEMIE BO3. JEŻELI CHODZI O FORMĘ WYBORU MAP. ZASADA JEST PROSTA. KAŻDA ZE STRON ODRZUCA PO JEDNEJ MAPIE, AŻ ZOSTANIE JEDNA. TA, KTÓRA ZOSTAŁA GRANA JEST JAKO PIERWSZA. POPRZEDNIE DWIE, KTÓRE ZOSTAŁY ODRZUCONE SĄ GRANE W TAKIEJ KOLEJNOŚCI W JAKICH ZOSTAŁY WYBRANE.

1 KOLEJKA

SHIT HAPPENS vs jadOM Świnie sQuad

SeksualNie NiebiezpieczNi vs pjontka

ZOMBIE MONKEYZ FROM THE OUTER SPACE ---> NIE GRAJĄ---> PAUZA

1 KOLEJKA MUSI ZOSTAĆ ROZEGRANA DO 10.1.2012

pisać o której wam jutro pasuje ;d