Prowokator Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Proponuje usunięcie kary - zamień w tykającą bombę. Argumenty? Te osoby które są w drużynie z ukaraną osobą po prostu giną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 Usunąć nie trzeba wystarczy wyłączyć opcje zabijania ludzi w pobliżu bomby lub podpalenia ale nie wiem jak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 jak patrzyłem w cfg to jest ustawione żeby wybuchała tylko osoba która dostała karę oraz aby paliła się tylko osoba która otrzymała karę więc nie wiem chyba ze memer coś zmieniałeś przed chwilą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 5, 2012 Report Share Posted January 5, 2012 eMteK., ta było zawsze. To jest bug. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 rakieta <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Argumenty? Te osoby które są w drużynie z ukaraną osobą po prostu giną. I chuj, przynajmniej jest wesoło. Zaraz jebane płaczki beda chcialy calkowicie wylaczyc Friendly Fire, a F4UN stanie sie przez to tak samo smutny jak 4FUN EVER. Wiec zostawić jak jest - wybucha wszystko do okoła i mozna wszystkich do okola podpalac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Argumenty? Te osoby które są w drużynie z ukaraną osobą po prostu giną. I chuj, przynajmniej jest wesoło. Zaraz jebane płaczki beda chcialy calkowicie wylaczyc Friendly Fire, a F4UN stanie sie przez to tak samo smutny jak 4FUN EVER. Wiec zostawić jak jest - wybucha wszystko do okoła i mozna wszystkich do okola podpalac. jestem kurwa za mimo, że potrafi WKURWIĆ - ale faktycznie daje sporo śmiechu , jak drą marde " spierdalaj od nas, nie biegnij za nami kurwo" itp itd ))) wtedy gra ma sens Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 dziwne żeby na 4everze na aim mapach miało by być friendlyfire... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORZEH Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 dziwne żeby na 4everze na aim mapach miało by być friendlyfire... Jest tam tez kilkanascie wiekszych map, na ktorych spokojnie ff mogloby byc wlaczone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Argumenty? Te osoby które są w drużynie z ukaraną osobą po prostu giną. I chuj, przynajmniej jest wesoło. Zaraz jebane płaczki beda chcialy calkowicie wylaczyc Friendly Fire, a F4UN stanie sie przez to tak samo smutny jak 4FUN EVER. Wiec zostawić jak jest - wybucha wszystko do okoła i mozna wszystkich do okola podpalac. dobrze prawi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3tChuP Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Zostawić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxeI -Bad Boys- Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 zostawic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarkaRed!!! Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Też jestem za zostawieniem,przynajmniej jest wesoło:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 podbijam, też za zostawieniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_krystus Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Nie wiem czy ktoś zauważył, ale do czasu, aż Orzeh napisał swój wyjątkowo dobry jak na niego stek zdań, wszyscy pisali za wyjebaniem, natomiast po tym wszyscy są za zostawieniem. Ma kutas moc przekonywania. Zostawić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Zostawić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Nie wiem czy ktoś zauważył, ale do czasu, aż Orzeh napisał swój wyjątkowo dobry jak na niego stek zdań, wszyscy pisali za wyjebaniem, natomiast po tym wszyscy są za zostawieniem. Ma kutas moc przekonywania. moc brONzu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 UrseK, on nie ma już (widocznego) brONzu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarkaRed!!! Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Nie wiem czy ktoś zauważył, ale do czasu, aż Orzeh napisał swój wyjątkowo dobry jak na niego stek zdań, wszyscy pisali za wyjebaniem, natomiast po tym wszyscy są za zostawieniem. Ma kutas moc przekonywania.Zostawić. Coś w tym jest :-P W sumie raz na jakiś czas udaje mu się coś mądrego wydukać(podkreślam raz na jakiś czas) :-P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkopoligamia Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 pierwszy raz jestem tego samego zdania co orzeh, gówno ma racje.. zostawic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 ja tam prawie zawsze sie z nim zgadzam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N3oN Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Rakieta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts