CZ3S!3K G!T@R@ Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 MĂłj zaje**** brat sprawiÂł Âże mam bana..... Gdy spojrzaÂłem na stronke, zauwaÂżyÂłem Âże dostaÂł za uÂżywanie wh... Lecz pliku ni znalazÂłem, a on mĂłwi, Âże nie uÂżywaÂł... Da siĂŞ coÂ? z tym zrobiĂ? ??? (Ale chyba wiem Âże dobrym wyjÂ?ciem jest mu wje***) ProszĂŞ coÂ? z tym zrobiĂ?, chcĂŞ graĂ? na tym super serwie !!! PS. MĂłj nick w grze to M@D K3F!R - No Form Link to comment Share on other sites More sharing options...
bathory Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Troche graÂł na serwie, ale nie wiem ja sie nie znam. Sam czituje, tylko jak narazie nikt nie wykryÂł... :oops: DaĂ? mu szanse? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Najlepiej zgoniĂ? na brata .:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CZ3S!3K G!T@R@ Posted March 25, 2008 Author Report Share Posted March 25, 2008 Serio ! Ja nie czituje bo dopiero siê uczê... Gram ju¿ z miesi�c. Jest mo¿e taki program który blokuje dostêp do wybranego pliku ?? np. mój brat chce w³�czy� counter strika a tu mu wyskakuje BUM i musi wpisa� has³o aby uzyska� dostêp. ^Bathory^ nie dam mu szansy na grê Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 MĂłj zaje**** brat sprawiÂł Âże mam bana..... Tak jak mĂłwi lizaczek: najlepiej znaleÂĽĂ? kozÂła ofiarnego. Da siĂŞ coÂ? z tym zrobiĂ? ??? (Ale chyba wiem Âże dobrym wyjÂ?ciem jest mu wje***) Gdybym miaÂł jakÂ?kolwiek wÂładzĂŞ, to za to zdanie zostaÂłbyÂ? przekreÂ?lony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciastko Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 oj tam ja tez mialem bana za aima =F ... Zdejmicie mu najwyzej dacie jeszcze raz :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
XandeR Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 aima ktorego miales bo sam to widzialem i misiek w sumie tez czysty aim no czysciutki niemozliwe zeby z full auto 4 bomby ci wlazly pod rzad jeszcze odrazu po wyjsciu zza sciany:d ot ale to moje zdanie a co do tego bana to zdjac wpierdolic bratowi i juz xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rci-no form- Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Âżeby nie byÂło ja bym mu wybaczyÂł nei wiem na ile motyw z bratem to prawda, na ile nie ale na pewno wole daĂ? 2 szanse jemu niÂż innym nounejmĂłw ktĂłrzy 1 graja i od razu hax power Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 nounejmĂłw ktĂłrzy 1 graja i od razu hax power Po stylu jego wypowiedzi sadze ,ze tak jest . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 ja tez bym mu wybaczyl, tylko zeby wiecej anty rzotkiewka w nicku nie pisal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rci-no form- Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 nie akurat on troszke tutaj grywa bo sam widziaÂłem ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 hehe KaÂżdemu powinno sie dawac 2 szanse ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Jo juz tutej zebrol pora banow za czity i co ? Dalij grom bo mi HeadAdmini czitowac pozwalaja i tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rci-no form- Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 nie nie kaÂżdemu ale niektĂłrym tak , taka ma opinia, wieszajcie na mnie psy teraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibak Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 A podpadl ci zeby mu nie dac szansy ? Poprostu teraz bedzie na oku, wiec nie ma co nawet probowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzotkiewa Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 ja mam owczarka nie wiem czy bys wytrzymal jak bym go na tobie zawiesil:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rci-no form- Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 przeca ja jestem za second chance Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 A podpadl ci zeby mu nie dac szansy ? Poprostu teraz bedzie na oku, wiec nie ma co nawet probowac nou nejma trzymac na oku, hhyhyhy, dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 moze jestem naiwna, ale ja mu wierze... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Ban to ban. Powinien mieĂ? nauczkĂŞ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CZ3S!3K G!T@R@ Posted March 26, 2008 Author Report Share Posted March 26, 2008 Dobra je�li nie wszyscy mi wierz� to nie musicie... Pogram sobie na jakim� innym serwie. A i jeszcze jedno jest mo¿e taki program co blokuje dostêp do pliku ??? Taki ¿e jak np. mój brat chce w³�czy� counter strika to mu wyskakuje takie okienko i musi has³o wpisa�. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 To trzymaj siĂŞ :* ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Dobra je�li nie wszyscy mi wierz� to nie musicie... Pogram sobie na jakim� innym serwie. A i jeszcze jedno jest mo¿e taki program co blokuje dostêp do pliku ??? Taki ¿e jak np. mój brat chce w³�czy� counter strika to mu wyskakuje takie okienko i musi has³o wpisa�. jest ale ci nie powiem bo nie grasz juz na tym serverze :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
oŚka Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Pozdro i Papapa:*:* :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
komar Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 moglbys juz tak nie spamowac idioto ? x] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts