Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Debil

Recommended Posts

MĂłj zaje**** brat sprawiÂł Âże mam bana..... Gdy spojrzaÂłem na stronke, zauwaÂżyÂłem Âże dostaÂł za uÂżywanie wh... Lecz pliku ni znalazÂłem, a on mĂłwi, Âże nie uÂżywaÂł... Da siĂŞ coÂ? z tym zrobiĂ? ??? (Ale chyba wiem Âże dobrym wyjÂ?ciem jest mu wje***) ProszĂŞ coÂ? z tym zrobiĂ?, chcĂŞ graĂ? na tym super serwie !!!

PS. MĂłj nick w grze to M@D K3F!R - No Form

Serio !

Ja nie czituje bo dopiero siĂŞ uczĂŞ... Gram juÂż z miesiÂ?c.

Jest mo¿e taki program który blokuje dostêp do wybranego pliku ?? np. mój brat chce w³�czy� counter strika a tu mu wyskakuje BUM i musi wpisa� has³o aby uzyska� dostêp.

^Bathory^ nie dam mu szansy na grĂŞ

MĂłj zaje**** brat sprawiÂł Âże mam bana.....

Tak jak mĂłwi lizaczek: najlepiej znaleÂĽĂ? kozÂła ofiarnego.

Da siĂŞ coÂ? z tym zrobiĂ? ??? (Ale chyba wiem Âże dobrym wyjÂ?ciem jest mu wje***)

Gdybym miaÂł jakÂ?kolwiek wÂładzĂŞ, to za to zdanie zostaÂłbyÂ? przekreÂ?lony.

aima ktorego miales bo sam to widzialem i misiek w sumie tez

czysty aim no czysciutki niemozliwe zeby z full auto 4 bomby ci wlazly pod rzad jeszcze odrazu po wyjsciu zza sciany:d

ot ale to moje zdanie

a co do tego bana to zdjac wpierdolic bratowi i juz xD

Dobra je�li nie wszyscy mi wierz� to nie musicie... Pogram sobie na jakim� innym serwie. A i jeszcze jedno jest mo¿e taki program co blokuje dostêp do pliku ??? Taki ¿e jak np. mój brat chce w³�czy� counter strika to mu wyskakuje takie okienko i musi has³o wpisa�.

jest ale ci nie powiem bo nie grasz juz na tym serverze :mrgreen:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.