✪ UrseK Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 ja proponuję wydzielić grupę, która to będzie odpowiedzialna za Promoda od strony techniczno- użytkowej. tzn . pomysł przyszedł stąd, że przed sekundką pograłem sobie chwile i miałem okazję trafić na typa, który czuje się wybitnie zbyt pewnie. Flagi się przydadzą, a takich jak ten cwel nauczyłoby szacunku nie potrafi grać na polskim serverze niech wydupia z ruskimi grać Poza tym takie pytanko ogólne - eMtek - ogarnąłeś już specyfikę tego moda ( co można, a co nie ) ? Bo domyślam się, że z nas masz największą o nim wiedze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 emtek rządzi jego decyzja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 jak na razie wiem tyle, że bardzo dużo pluginów od sourca na tym nie działa, a falgi pewnie jest coś takiego jak podanie o admina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 6, 2012 Author Report Share Posted January 6, 2012 jebany profesionalista dobrze dobrze ) jak cuś moją pomoc macie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts