Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Reaktywacja

Jaśnie Pan
 Share

Recommended Posts

klasy jakie były to.

klasyczne zombie.

szybkie zombie.

zombie boomer

crab

hunter

smierdziel

smoker

kiedys byl ten zombie co rzuca kamieniami.

ustaw adam ze wlasciciel miny moze ja rozwalic zeby boty nie strzelaly specjalnie po minach

[ Dodano: 2012-01-09, 18:36 ]

co mozna bylo kupic?

wszystko chyba jest wgrane to co było wcześniej, pipebomby, przyspieszenie, grawitacja, minigun, granaty, unlimited, kewlar.

wszystko

No to fajnie :( , dawaj na zombiaka, (graj w erepa)

No i dodał bym pare rzeczy do ekwipunku, jakieś szalone zombie itp itd, no i zmiejszył ammo paki ... antidotum 10k ammo pack's ... lepiej zrobić np 20 ammo pack, i jakoś pomniejszyć zdobywanie paczek np za zarażenie 2 czy coś ;p

[ Dodano: 2012-01-10, 15:00 ]

No to tak

pokazywanie uderzen na srodku ekranu,

hp pierwszego zombie do 6k, (niech tez pokazuje ile ma hp 1st zombie na srodku ekranu

survivor ma za malo hp bo bodajze z 140...

nemesis ma za malo hp - 6k, powinien miec conajmniej z 12k + wygladac jak.. nemesis a nie jak zwykly zombie.

dodanie klas ludzi, na razie jest zablokowane

może dodanie klasy admin dla adminów, coś podobnego widziałem na zombie modzie JaC, fajnie to wygląda :D już nie mówie ,że ma mieć jakieś wyższe parametry ta klasa lecz żeby wyróżniała się z wyglądu (no ale to jak kto woli )

edit @3

zombie nie widzi w ciemności :( , a powinien ;p

Tak jak pisalem wczesniej zredukowac otrzymywanie ammo paczek, i zmniejszyc koszt roznych tam rzeczy...

No to póki co, to jest wszystko.

Powiem tak ogólnie kiedyś lubiłem grać na zombie grałem na zagranicznych serwera(serwerów zombie w jednej serwerowni). Na mapach było jasno, było tylko jeden typ zombie zwykły i na początku oczywści jakiś 10s grawitacji większej. Tłum zawsze było 24/h pełen serwer 32 sloty i mi się podobało. Szczerze te wszystkie klasy tutaj i ta ciemność nie zachęca mnie do grania zbytnio. Dlatego tylko czasami wpadam. Jak uda mi sie odnaleźć te serwery dodam tutaj i zerkniecie. To tylko moje zdanie :D

Zinbo, wiem o co ci chodzi grałem z rok może dwa lata temu na serwerach zombi sieci PCL(Polska Cyber Liga) gra wyglądał tak jak ty to pisałeś podstawowy mod bez żadnych modyfikacji mieli kiedyś kilka serwerów zombie 32 slotowych wszystkie były zawsze full trudno było na nie wejść teraz ich serwery świecą pustkami, nie wiem być może moda się zmieniła, aczkolwiek również mi przeszkadza to, że jest tak ciemno. Przydałby się chociaż ten noktowizor za free na starcie ;/

niech tez pokazuje ile ma hp 1st zombie na srodku ekranu

nigdy w życiu!

bullet dmg okej może być.

kolo robi plugin

może dodanie klasy admin dla adminów, coś podobnego widziałem na zombie modzie JaC, fajnie to wygląda

jest klasa vip więcej nie potrzeba.

stanowczo za mało może z 400-500 hp

Tak jak pisalem wczesniej zredukowac otrzymywanie ammo paczek, i zmniejszyc koszt roznych tam rzeczy...

tym właśnie charakteryzował się nasz zm ja jestem za zwiększeniem zdobywanych ap bo wcześniej miało się 40k na rundę a teraz z 10 xD

zombie nie widzi w ciemności :D , a powinien ;p

jak to nie widzi? noktowizor zm ma, może to zalezy od mapy.

Adam daj normalny noktowizor zielony ale nie tak jaskrawy jak standardowy

[ Dodano: 2012-01-10, 18:57 ]

biohazard to jest gowno jeżeli chodzi wam o to. Jedno zombie i chuj... a tutaj masz roznorodnosc...

kazdy narzeka na ciemnosc... czemu ja normalnie widze zombie jak i humanem ?

może na westwood przesadzone jest to i ja musze sie zgodzic...

ja uwazam jezeli mi kompa nie laguje z ciemnosci jaka panuje na serwie to jest okej xD

adas mozesz troche rozjaśnic mapy i styka

nigdy w życiu!

kolo robi plugin

może dodanie klasy admin dla adminów, coś podobnego widziałem na zombie modzie JaC, fajnie to wygląda

tym właśnie charakteryzował się nasz zm ja jestem za zwiększeniem zdobywanych ap bo wcześniej miało się 40k na rundę a teraz z 10 xD

zombie nie widzi w ciemności :D , a powinien ;p

biohazard to jest gowno jeżeli chodzi wam o to. Jedno zombie i chuj... a tutaj masz roznorodnosc...

ja uwazam jezeli mi kompa nie laguje z ciemnosci jaka panuje na serwie to jest okej xD

1. powiedz mi co by Ci przeszkadzało pokazywanie ile ma w danym momencie hp pierwsze zombie?

2. Wchodzilem zombie do ciemnego pokoju gdzie bodajże ursek kampił i go za chiny nie było widać , ciemno jak w dupie... to tyle, taki noktowizor powinien być ciągle ...

Nie trzeba rozjaśniać map bo raczej są ok, tu chodzi o to ,że jak wchodzi się do cholernie ciemnego pokoju (nic nie widać w nim) to dosłownie masz czarny ekran...

Co do vip klasy to nie widziałem,

Survivor powinien moim zdaniem mieć z 800hp , min. 600.

Wejdź pograć sobie na JaC server zombie apocalypse, fakt to apocalypse nie plague no ale jednakowoż tam jest bardzo baardzo dobra grywalność :)

nigdy w życiu!

kolo robi plugin

zombie nie widzi w ciemności :) , a powinien ;p

1. powiedz mi co by Ci przeszkadzało pokazywanie ile ma w danym momencie hp pierwsze zombie?

2. Wchodzilem zombie do ciemnego pokoju gdzie bodajże ursek kampił i go za chiny nie było widać , ciemno jak w dupie... to tyle, taki noktowizor powinien być ciągle ...

Nie trzeba rozjaśniać map bo raczej są ok, tu chodzi o to ,że jak wchodzi się do cholernie ciemnego pokoju (nic nie widać w nim) to dosłownie masz czarny ekran...

Co do vip klasy to nie widziałem,

Survivor powinien moim zdaniem mieć z 800hp , min. 600.

Wejdź pograć sobie na JaC server zombie apocalypse, fakt to apocalypse nie plague no ale jednakowoż tam jest bardzo baardzo dobra grywalność :)

Nie kwestionuj decyzji Tytanowego. To nasz guru w sprawach ZM :D

Nie mam obowiązku zgadzać się z Tytanowym ze wszystkim, każdy ma prawo do własnego zdania. (może tobie każdy narzuca swoje zdanie ) Każdy ma prawo się zgodzić z tym zdaniem czy też nie zgodzić :)

Tytanowy@

No i chciałem dopisać byś nie odebrał na opak tego co pisałem na temat serverów JaC bo mi nie chodziło o to ,że tutaj server zombie mode jest uboższy i że trzeba kopiować (broń boże kopiować) rzeczy z JaC... Ten server był unikalny, i na pewno będzie ale nie które kwestie można ulepszać :D

Nie mam obowiązku zgadzać się z Tytanowym ze wszystkim, każdy ma prawo do własnego zdania. (może tobie każdy narzuca swoje zdanie ) Każdy ma prawo się zgodzić z tym zdaniem czy też nie zgodzić

No nie wyczułeś żartu :D. Ja wiem o co chodzi i jestem ta samo zdrowy na umyśle jak Ty ;P. Ja staram się przedyskutować z każdym ( jeżeli chodzi o RL - kumpli etc.) jego zdanie i moje zdanie abyśmy doszli do konsensusu. Ale dobra kij o tym.

Nie mam obowiązku zgadzać się z Tytanowym ze wszystkim, każdy ma prawo do własnego zdania. (może tobie każdy narzuca swoje zdanie ) Każdy ma prawo się zgodzić z tym zdaniem czy też nie zgodzić

No nie wyczułeś żartu :D. Ja wiem o co chodzi i jestem ta samo zdrowy na umyśle jak Ty ;P. Ja staram się przedyskutować z każdym ( jeżeli chodzi o RL - kumpli etc.) jego zdanie i moje zdanie abyśmy doszli do konsensusu. Ale dobra kij o tym.

Widać mamy nieco inne poczucie żartu

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.