wladzix Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Przed chwilą od szewca dostalem bana, nick wladek. Za co? Za to, że kiedyś gadałem z jego żoną i wysyłała mi dziwne wiadomości, 3 lata temu. Tyle tytułem wstępu. Współczuje takich kompleksów. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3fii Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Za co? Za to, że kiedyś gadałem z jego żoną i wysyłała mi dziwne wiadomości, 3 lata temu. hahahahhahaha, ja pierdole hahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 pięknie ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 o kurwa muahahhaha trudne sprawy? Wezwijcie tu Age ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladzix Posted January 9, 2012 Author Report Share Posted January 9, 2012 Zresztą Ursek graliśmy przed chwilą, później zmieniła się mapa, raz, drugi i treci, był office i tam szewc zaczął spamować na admin sayu. Zaraz potem dostałem bana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konik Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 dajcie mu admina!!, niech zbanuje tego co mu dał bana, będzie fajnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 masz rację, szewc to zło Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladzix Posted January 9, 2012 Author Report Share Posted January 9, 2012 Dla mnie sprawa jest poważna, bo co? Gość sobie banuje kogo chce za darmo? Trochę mi głupio tutaj pisać, bo jednak nie chciałbym wyciagać czyiś rodzinnych brudów, no ale cóż... BTW długo tu szewc adminuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 najlepiej by było gdyby sam Szewc przyszedł i wyjaśnił sprawę ze swojej perspektywy . liczę na pokojowe rozwiązanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
szewc^ Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Panie wladek dostales bana za wyzwiska i wjezdzanie komus na rodzine nie za zadne rozmowy bo za mlody jestes i za cienki w uszach zeby jachac komus po rodzinie to po pierwsze. po drugie nie spamowalem tylko zapytalem czy to ty miales ban u nas na serwerach i forum , nie odpisales wiec zapytalem ponownie. Jak dla mnie sprawa zamknieta takich jak ty raczej nie potrzeba. Pozdrawiam. @ Ursek a tobie o co chodzi bo nie bardzo wiem?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 @ Ursek a tobie o co chodzi bo nie bardzo wiem? zupełnie o nic, odpowiedz w formie żartu total neutral with some fun :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladzix Posted January 9, 2012 Author Report Share Posted January 9, 2012 Przezywałem Cie na serwerze? Nie. Jedyne co to do QJ, ale to w formie żartu. Po drugie nie kłam. Po trzecie dla mnie to było nic, Ty jakoś się przejąłeś i jak widać pamiętasz od ostatnich 3 lat, więc współczuje. Po czwarte nie dowalaj się do innych.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
szewc^ Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Posłuchaj dla mnie temat skończony masz bana i tyle dobrze wiesz o jakich wyzwiskach i ubliżaniu mowie wiec nie rznij głupa bo na forum i serwerach masz tez bana za wyzwiska i klejenie głupa. A to ze gadałeś z moja zona pare lat wstecz niema nic do rzeczy bo i zemną gadałaś ale jak sie okazało masz poprostu nasrane pod deklem a myslalem ze bardziej dorośle da się z tobą dyskutować. Poprostu jestes kolejnym kozakiem z za kabla a w realu to juz inna bajka.... Koniec tematu tyle z mojej strony ja bana nie ściągnę chyba ze Jansie Pan stwierdzi inaczej. Pozdrawiam. ps do nikogo się nie czepiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladzix Posted January 9, 2012 Author Report Share Posted January 9, 2012 Mówiąc szczerze to miałem tak wyjebane, że nie przejmowałem się, pamiętam, że coś chodzi o Twoją żonę, o niej nie chciałbym się rozpisywać, bo to dość GRUBA sprawa, a ponadto uważam pojazdy na rodzinę za szczeniackie. Jeżeli masz coś do mnie to zapraszam na priva albo do wawy. Widać jestem taki master of dizaster, że muszę swoją frustracje upłynniać pod postacią banów Śmieszny jesteś, tak trochę, na 10%, a w tych 90% jesteś żałosny. A co do adminów i userów- sami widzicie co się dzieje, dał bana za free i jeszcze szczeka... Żałosne jak trudne sprawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szewc^ Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Nie skomentuje tego dziecko przeciez ty mnie nawet nie znasz ani mojej zony wiec o czym wogole dyskusja?? Ja mam jechac do wawy czy ty normalny jestes dorosni czlowieku bo do twojego poziomu nie zejde rozmowy na gg byly pare lat temu jak razem grywalismy na uni i to nie ma nic wspolnego z tym co jest teraz wiec prosze to ty nie badz zalosny zegnam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladzix Posted January 9, 2012 Author Report Share Posted January 9, 2012 Nie skomentujesz, a jednak skomentowałeś, to się nazywa schizofrenia No cóż, nie znam, a gadałem? Psycholog, a nawet psychiatra powinien Cie powitać. A ja mam jechać do UK i patrzeć jak zmieniasz jakiemuś staruchowi pampersa? Wybacz, ale to jest argument mega cienki. Chcesz słownie wejdź na priv, chcesz więcej przyjedź do wawy, bo nie mam zamiaru jeździć po Polsce, by w końcu jakiś leszcz mi uciekł. Nie ma nic wspólnego to za co mi dajesz bana? Znowu się ujawnia rozdwojenie jaźni Link to comment Share on other sites More sharing options...
szewc^ Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 hahahaha Zegnam ;* Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Kolego ale bez zbędnych nieuprzejmości, Bóg nakazał nam się miłować ). A tak na poważnie lepiej żyć w zgodzie przeprosić się wzajemni, na jak długo ban został wymierzony ? p.s nie widziałem 2 tematu o co dokładnie się rozchodzi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szewc^ Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Ban PERM Z mojej strony naprawde to juz koniec tematu mam ważniejsze sprawy na głowie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Perm za jakieś tam wyzwiska ? Źle się dzieje z tym serwerem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 z adminami, jak zwwykle Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladzix Posted January 9, 2012 Author Report Share Posted January 9, 2012 mały fiutek i tyle. Zdejmijcie mu adma, bo to jest żałosne, dawać perma, za wyzwiska, które nawet nie padły BTW ciekawe ile jeszcze szewc napisze "ostatnich" postów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 no tego to kurwa jeszcze tutaj nie grali... wiem że były haje z fuksem, lame modem czy też z innymi debilami ale to już kurwa jest przesada... Naprawdę jak Cycu napisał, źle się dzeje. Gdzie jest ta wiejska sprzed dwóch/ trzech lat? Bo teraz co się dzieje to dla mnie parodia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 jak dla mnie powód zbyt błahy na perma to jest wieś tu większość zachowuje się jak w chlewie więc bana zdejmuje jeśli jakiś H@ się z tym nie zgadza zostawiam steam id wladzixa, aby w razie czego (mam nadzieje że nie będzie takiej potrzeby) nałożenia z powrotem bana STEAM_0:0:7223462 [ Dodano: 2012-01-10, 16:42 ] a ty Wladek następnym razem jak będziesz widział szewca na serwerze to najlepiej nie w dawaj się w jaką kolwiek konwersację z nim chyba, że chcesz, aby znowu się tak to skończyło ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladzix Posted January 10, 2012 Author Report Share Posted January 10, 2012 Dzięki za takie, życiowe, rozpatrzenie sprawy. Wiesz, nie wdawałem się w dyskusje, bo z takimi ludźmi nie warto. Moim zdaniem za coś takiego gość powinien mieć zdjęte czasowo uprawnienia czy "ostatnią szanse", ale to już nie moja jurysdykcja. Pozdro i miłej gry życzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts