✪ Michal Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 jurysdykcja. Widzę 2 osobę na forum która używa trudnych słów Adam nie jesteś sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 @topic. Proponuje dać wladzix 2 dni bana (zostawić jeszcze) i wymierzyć mu kare 5 reklam serwerów naszych po czym zostanie odbanowany. Jakieś za / przeciw ? Wdarło mi się sformułowanie Yody Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 jak uważasz ja zostaje neutralny Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 MnR., konieczny ten ban nie jest ale 5 linków niech będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladzix Posted January 10, 2012 Author Report Share Posted January 10, 2012 To może jeszcze pozostaniemy przy permie, co? Ale dzięki za uznanie mojego małego intelektu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Z Tobą zgadzam się Michał, jak uważasz czyń Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 ja jestem za reklamami. Nie ma potrzeby się kłócić, na spokojnie tematy rozstrzygać i nie jeździć po sobie bo w ten sposób niczego nie dokonacie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Jutro wieczorem będzie ściągnięty ban jeśli będzie 5 reklam linki podaj w tym teamcie do reklam http://forum.wiejska-chata.pl/reklama-lista-vt3282,150.htm Kod do reklamy http://forum.wiejska-chata.pl/zareklamuj-nas-reklama-kod-vt3304.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladzix Posted January 11, 2012 Author Report Share Posted January 11, 2012 Podajcie mi jeszcze może konto szewca, abym mu kasę wysłał, co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 nie przesadzaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 wladzix, jak masz problem z 5 reklamami to przecież nikt ci nie karze tego robić... to twoja sprawa czy to zrobisz i dostaniesz unbana czy też nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladzix Posted January 11, 2012 Author Report Share Posted January 11, 2012 Ale do **** nie rozumiem tego, że dostaje bana za free i muszę jeszcze coś robić, aby mieć unbana. Dajcie szewcowi, to on dał mi za free a nie ja jemu. Nie rozumiem, czemu kara spada na mnie, skoro ja nic nie zrobiłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Kara nie spada na Ciebie tylko nie znamy 100% prawdy i jest to wymierzone w środek. Szewcowi robimy na przekór bo chcemy Cię odbanować a i tobie też musimy jakoś ... (brakło mi słowa). Po prostu to jest złoty środek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 musimy jakoś ... (brakło mi słowa)dopierdolić. FanzloH vOn ObzylC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 muahhaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladzix Posted January 11, 2012 Author Report Share Posted January 11, 2012 Taka prawda. Nie możesz sprawdzić logów? Czyli proponuje, aby szewc zbanował 1/2 tego forum, to dopiero się serwer rozreklamuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 wladzix weź już nie ... bo co raz to bardziej się pogrążasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladzix Posted January 11, 2012 Author Report Share Posted January 11, 2012 Jakbyś dostał bana za free od człowieka, którego uważasz za kompletne zero i jeszcze musiał to odpracowywać, to też byś się wkurzył, chyba każdy NORMALNY by się zdenerwował, nieprawdaż? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Patrz kurwa ile czasu tracisz pisząc te jebane posty. Przez ten czas już dawno rozesłałbyś te 5 reklam i by nie było problemu. Twój wybór. Jeden gracz w te czy wefte ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
szewc^ Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Zero? Dziecko ty jetes tak zalosny i pusty ze normalnie az mi teraz ciebie szkoda. Wpadnij do mnie dam ci na lizaka i bedzie git. @ Emtek Ale on tak samo na borgu do kazdego pyskowal i udawal cwaniaka o dostal perma na forum i serwery. To jest takie niedocenione dziecko NEO musi sie chlopczyk dowartosciowac nazywajac innych zerem hehe dziecko ty sie kurde w calym swoim marnym zyciu nie dorobisz polowy tego co ja osiagnelem a ty mnie nazywasz zerem??? hahahaha Pojedz po mnie napewno ci ulży i sie lepiej poczujesz. Tak wiec dawaj mozesz po mnie jechac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladzix Posted January 12, 2012 Author Report Share Posted January 12, 2012 Ja jestem żałosny? To ja daje bany komuś młodszemu o prawie dekadę, za to, że kiedyś pisał z żoną? Weź przestań, siedzisz w UK i robisz z siebie niewolnika za 2 tys funtów za miesiąc, a pewnie jeszcze mniej, to jest moim zdaniem żałosne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Dobra kończycie te żałosne wywody? Podacie sobie rękę? Jak nie to nara! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3fii Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 2 tyś funtów to dużo Link to comment Share on other sites More sharing options...
szewc^ Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 .Posluchaj tlumacze ci DOSTALES BANA TAK NA SERWERZE TUTAJ TAk NA BORGOWYCH SERWERACH I FORUM ZA TO ZE JESTES TAKI CWANIAK I PYSKUJESZ MYSLISZ ZE JESTES TAKI WIELKI ZZA KABLA ZROMUZ ZA TO MASZ BANA co ty myslisz ze ja mam 12 lat ze bede cie banowal bo rozmawiales z moja zona dorosnij prosze. Pyskujesz udajesz cwaniaka ktos cos napisze to ty zawsze musisz dac jakis glupi komentarz tak aby twoje bylo na wierzchu ZOSTALES ZBANOWANY ZA SWOJ SPOSB BYCIA WOBEC INNYCH NIE MASZ POKORY DLA NIKOGO I NICZEGO ALE TY TEGO NIE WIDZISZ WIEC NIE WIEM PO CO TA DYSKUSJA BO CIEBIE I TAK SIE NIE PRZEGADA BO NA WSZYSTKO MASZ ODPOWIEDZ. PS ZA 2 TYS FUNTOW TO NAWET BYM Z DOMU DUPY NIE RUSZYL TAK DLA TWOJEJ INFORMACJI. Ja robie z siebie niewolnika dziecko zastanow sie zanim cos napiszesz. lol CZY MOZE KTOS JUZ TO ZAMKNAC BO NIC DOBREGO Z TEGO NIE WYCHODZI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts