Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Szewc

wladzix
 Share

Recommended Posts

Zero? Dziecko ty jetes tak zalosny i pusty ze normalnie az mi teraz ciebie szkoda.

Wpadnij do mnie dam ci na lizaka i bedzie git. :D

@ Emtek

Ale on tak samo na borgu do kazdego pyskowal i udawal cwaniaka o dostal perma na forum i serwery.

To jest takie niedocenione dziecko NEO musi sie chlopczyk dowartosciowac nazywajac innych zerem hehe dziecko ty sie kurde w calym swoim marnym zyciu nie dorobisz polowy tego co ja osiagnelem a ty mnie nazywasz zerem??? hahahaha Pojedz po mnie napewno ci ulży i sie lepiej poczujesz.

Tak wiec dawaj mozesz po mnie jechac.

.Posluchaj tlumacze ci DOSTALES BANA TAK NA SERWERZE TUTAJ TAk NA BORGOWYCH SERWERACH I FORUM ZA TO ZE JESTES TAKI CWANIAK I PYSKUJESZ MYSLISZ ZE JESTES TAKI WIELKI ZZA KABLA ZROMUZ ZA TO MASZ BANA co ty myslisz ze ja mam 12 lat ze bede cie banowal bo rozmawiales z moja zona dorosnij prosze.

Pyskujesz udajesz cwaniaka ktos cos napisze to ty zawsze musisz dac jakis glupi komentarz tak aby twoje bylo na wierzchu ZOSTALES ZBANOWANY ZA SWOJ SPOSB BYCIA WOBEC INNYCH NIE MASZ POKORY DLA NIKOGO I NICZEGO ALE TY TEGO NIE WIDZISZ WIEC NIE WIEM PO CO TA DYSKUSJA BO CIEBIE I TAK SIE NIE PRZEGADA BO NA WSZYSTKO MASZ ODPOWIEDZ.

PS ZA 2 TYS FUNTOW TO NAWET BYM Z DOMU DUPY NIE RUSZYL TAK DLA TWOJEJ INFORMACJI.

Ja robie z siebie niewolnika dziecko zastanow sie zanim cos napiszesz. lol

CZY MOZE KTOS JUZ TO ZAMKNAC BO NIC DOBREGO Z TEGO NIE WYCHODZI.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.