Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

REDQu

REDQu
 Share

Recommended Posts

[AMXBANS] ===============================================

[AMXBANS] You are Banned from this server by admin twoj stary maluje wegiel

[AMXBANS] You are permanently banned.

[AMXBANS] Banned nick : REDQu

[AMXBANS] Reason : ' no to pa '

[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl

[AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 18771927 '

[AMXBANS] Your IP : ' 83.28.79.170 '

[AMXBANS] =======================================

Prosta akcja - Pojechanie po gminazjum, po to by być fajnym na serwie, moja kontra i ban.

Mit mi wyjaśnił że na zombie jest tylko do wyboru 5 minut i perm dal mu perma bo 5 to za mało i prosi o skrócenie

yhm to niech tez sobie wjebie na tyle ile mi i będzie ok. Nie pozwolę sobie aby byle łachudra mogła ze mną zaczynać w ten sposób, bo nic nie reaguje ale jak się odezwę to już ban leci, Co wy myślicie że wam wszystko wolno kurwa ?

Napis na kondomie sobie znaleźliście ?

['==--"]niech napisze co powiedzial

[ Dodano: 2012-01-10, 23:55 ]

zwyzywałeś MNIE, obraziłeś MOJA MATKE i teraz jeszcze mnie nazywasz byle łachudrą ? i pewnie byś teraz juz chciał ub

Bedzie mi teraz wypominał co mu powiedziałem i napisałem, popatrz i przypomnij sobie co ty do mnie sapiesz i twoi funfle od kurwa niewiadomo kiedy. Po prostu pałka się przegła ^^

Możesz mnie jechać mogę ja ciebie proste jak jebanie

Nię bede się z tobą kłócił na forum jak ostatni debil chcesz ze mna pisać zapraszam na priv. Tyle w temacie

jak zobaczyłem ten temat zacząłem się śmiać. Zastanawiało mnie co tym razem dzielne wariaty naskrobały.

osobiście jestem zdania - Mit zachował się jak powinien (obraza rodziny), REDQu tradycyjnie kontrował (ale na prema nie zasługiwał :D, upomnienie godzinne lub cokolwiek innego).

Myślę, że i Mit i Redqu mają rozum i dojdą do spójnego porozumienia :)

Już temat był , że REDZiu uczulony jest na niektóre nieprzyjemne zdania w jego stronę - ja to szanuję i toleruję, mógł zachować się impulsywnie - głupota z jego strony, ale każdy wie jaki jest REDQu :).

Mit to Mit, stary wyjadacz, który często wali prowokacyjne suchary i nie powinno sie brać ich na poważnie bo faktycznie- kto jak kto ale ten Dino ma wieelki dystans do siebie :).

Podsumowując moje wypociny:

- REDQu przegiął wciskając na rodzine

- Mit przegiął wlepiając perma

- REDQu nie lubi gimnazjalnych prowokacji

- Mit uwielbia prowokacje (dla śmiechu)

Wniosek?

Kulturalna rozmowa na priv i myślę, że temat rozejdzie się po kościach :).

Zapomniałem dodać - obu Was gnoje wredne lubie i mam nadzieję , że się dogadacie po ludzku bez sapania i spin :).

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.