REDQu Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server by admin twoj stary maluje wegiel [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : REDQu [AMXBANS] Reason : ' no to pa ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 18771927 ' [AMXBANS] Your IP : ' 83.28.79.170 ' [AMXBANS] ======================================= Prosta akcja - Pojechanie po gminazjum, po to by być fajnym na serwie, moja kontra i ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 twoj stary maluje wegiel kto to jest ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
--==)v(i']['==-- Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 to jestem JA :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Już lepiej dawajcie mu bany na np 5h to będziecie się potem zbijać że się żali o taki krótki czas a zanim dojdzie do porozumienia to ban minie . A serio to ub, no cóż on mógł takiego zrobić żeby dostać perma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Mit mi wyjaśnił że na zombie jest tylko do wyboru 5 minut i perm dal mu perma bo 5 to za mało i prosi o skrócenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 skrócony na 10h jak za dużo to skróćcie jeszcze Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted January 10, 2012 Author Report Share Posted January 10, 2012 Mit mi wyjaśnił że na zombie jest tylko do wyboru 5 minut i perm dal mu perma bo 5 to za mało i prosi o skrócenie yhm to niech tez sobie wjebie na tyle ile mi i będzie ok. Nie pozwolę sobie aby byle łachudra mogła ze mną zaczynać w ten sposób, bo nic nie reaguje ale jak się odezwę to już ban leci, Co wy myślicie że wam wszystko wolno kurwa ? Napis na kondomie sobie znaleźliście ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
--==)v(i']['==-- Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 niech napisze co powiedzial [ Dodano: 2012-01-10, 23:55 ] zwyzywałeś MNIE, obraziłeś MOJA MATKE i teraz jeszcze mnie nazywasz byle łachudrą ? i pewnie byś teraz juz chciał ub Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted January 10, 2012 Author Report Share Posted January 10, 2012 ['==--"]niech napisze co powiedzial [ Dodano: 2012-01-10, 23:55 ] zwyzywałeś MNIE, obraziłeś MOJA MATKE i teraz jeszcze mnie nazywasz byle łachudrą ? i pewnie byś teraz juz chciał ub Bedzie mi teraz wypominał co mu powiedziałem i napisałem, popatrz i przypomnij sobie co ty do mnie sapiesz i twoi funfle od kurwa niewiadomo kiedy. Po prostu pałka się przegła ^^ Możesz mnie jechać mogę ja ciebie proste jak jebanie Nię bede się z tobą kłócił na forum jak ostatni debil chcesz ze mna pisać zapraszam na priv. Tyle w temacie Link to comment Share on other sites More sharing options...
--==)v(i']['==-- Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 buahahahaha..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 jak zobaczyłem ten temat zacząłem się śmiać. Zastanawiało mnie co tym razem dzielne wariaty naskrobały. osobiście jestem zdania - Mit zachował się jak powinien (obraza rodziny), REDQu tradycyjnie kontrował (ale na prema nie zasługiwał , upomnienie godzinne lub cokolwiek innego). Myślę, że i Mit i Redqu mają rozum i dojdą do spójnego porozumienia Już temat był , że REDZiu uczulony jest na niektóre nieprzyjemne zdania w jego stronę - ja to szanuję i toleruję, mógł zachować się impulsywnie - głupota z jego strony, ale każdy wie jaki jest REDQu . Mit to Mit, stary wyjadacz, który często wali prowokacyjne suchary i nie powinno sie brać ich na poważnie bo faktycznie- kto jak kto ale ten Dino ma wieelki dystans do siebie . Podsumowując moje wypociny: - REDQu przegiął wciskając na rodzine - Mit przegiął wlepiając perma - REDQu nie lubi gimnazjalnych prowokacji - Mit uwielbia prowokacje (dla śmiechu) Wniosek? Kulturalna rozmowa na priv i myślę, że temat rozejdzie się po kościach . Zapomniałem dodać - obu Was gnoje wredne lubie i mam nadzieję , że się dogadacie po ludzku bez sapania i spin . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Reasumując, kocham Prowokacje (wasze) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Szkoda nawet komentarza, albo się jedziemy albo nie chcemy być obrażani to siedzimy cicho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Reasumując, kocham Prowokacje (wasze) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts