Anthony Hopkins Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Najpierw mi cos pierdolil przy kazdej sytuacji kiedy sie odezwałem to mu pocisnalem, potem dalej cos gledzil, powiedzialem, zeby nie prowokowal, to ten dalej te swoje marne wciepy, ostrzegawczo mu zabralem pare hp, to mnie postraszyl banem za tk. powiedzialem, ze w chuju mam ten ban i go zabilem. i tak wiadomo, za co go wjebal, chce (juz nie pierwszy raz) pokazac wladze, jebany lać. Ban na 10 h, aztec, godz. ok 12:35 Prosze go zdjac, ew. skrócić go godziny, tak co coś zjem przynajmniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Niech się wypowie shino czekamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 bathon - beton ! ban perm nara wypierdalaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Pare hp? zostawiłes mi 10 po czym dobiłes wiec sie nie dziw ze dostales za ta/tk. A co do tego ze sobie gadam to gadam bo mam ochote nie obrazlem cie wiec placz off:D skoro mam takie zalosne teksty to trzeba bylo mi pocisnac a nie nawalac do mnie xd tyle na ten temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted January 11, 2012 Author Report Share Posted January 11, 2012 obraziles mnie wielokrotnie, pierwszy do mnie powiedziales szmato. nasza znajomosc jest taka, ze tylko znamy sie z niku, wgl z Toba nie gadam, wiec nie bede do takich obelg podchodzil z dystansem. jakos musialem sie bronic, wiec ostrzegawczo do ciebie strzelilem, a ze nie przestawales mnie obrazac strzelalem tak dlugo, az zginales. to nie pierwsza sytuacja, kiedy prowokujesz ludzi, a potem dajesz bany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Tak Bathonku tak trzeba bylo grac na normalnym nicku to nawet bym z toba nie romzawial a nie na fajkach. Ty masz swoje zdanie ja mam swoje i tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted January 11, 2012 Author Report Share Posted January 11, 2012 Twoje, moje zdanie i moj nik nie maja tu nic do rzeczy. A jedyne co trzeba bylo to nie zgrywac takiego idioty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Bathon ale mnie w to nie mieszaj, sam jesteś je**ny ;p Tak na poważnie to shino sobie czasem lubi pożartować, zdażało się ,że i ja z nim się wyzywałem ale każdy to odebrał ze śmiechem... wystarczy mieć dystans do siebie, bo mi t o szczerze powiewa co mówi jakiś gracz ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Widzisz shino jak jest gracz na nie znajomym nicku to od razu jedziesz po nim? Nie dobrze, jak tu przyciągać graczy jak admin na wejściu mu wyskakuje chamsko? Nie dziwie mu się czemu strzelał, każdy inny by tak zrobił. Na przyszłość trochę luźniej podchodź do tego i nie od razu ban na 10h tylko 5 min dla uspokojenia atmosfery. Teraz proszę podać sobie rączkę i do gry. Bathon już godzinę odpoczął daje ub. Miłej gry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ n3olit Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 jacy wy kurwa jesteście zawsze pokrzywdzeni , bo ten powiedział tak ten na niego tak i juz od razu foch i płacz . Jak dzieci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts