Gucio Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Co to kurwa jest, że jakiś jebany noname bedzie mnie banował za tekst "wez sie chuju okop" i mi da 4h za obraze admina, czy ten pierdolony debil sobie za duzo nie pozwala? jeszcze mi z tekstem kurwa jak jakis cwaniaczek bo opierdolil pale adasiowi i admina dostal "cos Ci nie pasuje" No kurwa mac. Ja tu wracam po dlugiej przerwie, chce pograc troche bo chyba nie jedna osoba chciala zebym tez czasem wszedl a tu mi jakis kutas daje bana. wypierdolic go albo go zniszcze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Kurwa odbanowac brudasa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alu Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 wypierdolic go albo go zniszcze. a ja bym chciał zobaczyć jak go niszczysz :mrgreen: jeśli to nie problem, ofc. 8-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Gucio online O_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Co to kurwa jest, że jakiś jebany noname bedzie mnie banował za tekst "wez sie chuju okop" i mi da 4h za obraze admina, czy ten pierdolony debil sobie za duzo nie pozwala? jeszcze mi z tekstem kurwa jak jakis cwaniaczek bo opierdolil pale adasiowi i admina dostal "cos Ci nie pasuje" No kurwa mac. Ja tu wracam po dlugiej przerwie, chce pograc troche bo chyba nie jedna osoba chciala zebym tez czasem wszedl a tu mi jakis kutas daje bana. wypierdolic go albo go zniszcze. a ja mam wyjebane po czym Ty wracasz , wypierdolone mam to bo cwaniakujesz . znamy sie ? to wypierdalaj - naprawde tak sie przejalem tym chlopiee , boki zrywac . a pale to wiesz kto moze opierdalac , juz nie bede chamski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted January 12, 2012 Author Report Share Posted January 12, 2012 A dla mnie to Ty mozesz myć auto Miśkowi :f Jeszcze jeden ban a w tej swojej czestochowie bedziesz dzien w dzien zapierdalal na pielgrzymki Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 A dla mnie to Ty mozesz myć auto Miśkowi :f Jeszcze jeden ban a w tej swojej czestochowie bedziesz dzien w dzien zapierdalal na pielgrzymki Ty chlopczyku , jak chcesz to Ty mozesz mi umyc auto ja mam wypierdolone na tego admina , a po to go mam zeby banowac takich idiotow jak Ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 haja dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norryn Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Trzymam stronę Lizaka. Zawsze uważałem, że Gucio to idiota i sam chętnie dałbym mu bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gucio Posted January 13, 2012 Author Report Share Posted January 13, 2012 uwazasz tak bo Cie chuju nie lubie. Prawda jest taka ze 90 procent graczy by mnie wyjebala ale prawda jest tez to ze Ty noryn jak i ten zjeb lizak nic nie mozecie. Zle trafiliscie bo ja nadal tak jak wszyscy ze starej ekipy bd robic haje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 a ja mam w to wyjebane Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Gutek i hajaaaaaaa Tak tego mi brakowało na forum i serwerze. Chociaż za gutkiem nie przepadałem to brakowało tego zjeba Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Władza dla brudasa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 JESTEM KURWA NAJLEPSZY !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Gucio bez przesady ban za taki tekst Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Gucio bez przesady ban za taki tekst znasz gucia ? to dobrze wiesz ze ten tekst wyjal sobie z kapelusza Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 tak, przejechalam z nim cala Polske wzdłuż w jednym samochodzie, więc znam go na tyle, że jego teksty z wyzwiskami nie należy brać do serca. Zresztą każdy to potwierdzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 rozumiem , ale caly problem tkwi w tym , ze go nie znalem . Juz taka sytuacja sie nie powtórzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 oj tam sie nie przejmuj Gucio tak lubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
siemano polska Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 weź się chuju okop! - ujdzie mi to płazem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norryn Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Gucio, w porównaniu do mnie to Twój staż na tym serwerze jest znikomy. Więc skończ pierdolić o sobie jako o `starej ekipie`. Żarty żartami, ale Twój sposób bycia jakoś do mojej osoby nie dociera, tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 to ja coś powiem od siebie każdego z Was kocham i jakbym mógł to bym zrobił to co z Januszem i Bathonem na ostatnim meetingu kiedy spac nie chcieli Lizak - za bardzo do siebie wziąłeś - serio Gucio - hmm wrócił i działał "po staremu" - ja tam mu się nie dziwie bo sam dre ryja, ale każdy wie o intencjach , a raczej braku konkretnych celów - WSZYSTKO 4FUN. Podsumowanie jest proste - Gucio robił i robi sobie jajca, Lizak nie wiedział i wziął do serducha myśląc , że to jakiś nounejm i burak - gdybym nie poznał po głosie też bym kontrował i zjechał jak bura suke -chociaż niekoniecznie wlepiał od razu bana . Przypominam ludziska , że Wiejski 4FUN server rządzi się od zawsze swoimi prawami . Można przeklinać, można wyzywać, można robić prawie wszystko - oczywiście jeśli mieści się to w granicach dobrego smaku i nie uwłacza komuś lub nie ingeruje w upodobania drugiej osoby- bo nie każdy może życzyć sobie aby leciały obelgi w jego kierunku. Poza tym, po to stworzyliśmy REGULAMIN, który uwzględnia warunki HAJAnia się , aby unikać niepotrzebnych konfliktów. A jeszcze z innej beczki ... kurwa, niczym MIT i Kamper - stare ciule, a siebie atakują . Myślę, że każdy z wyżej wymienionych czy to Norryn, Gucio, czy Lizak to stare skurwiałe mendy, które pamiętają czasy raczkowania Wiejskiej. No i co na koniec... ? Zastosujcie metodę UrseK & Czita do momentu zlotu miało być wesoło, a wyszło, że i jeden i drugi pacneli sobie w ryj z plaska po czym się ścisneli jak starzy znajomi i poszli chlać do upadłego. Polecam ! Chillout skurwielce i miłej gry . edit : kurwa , jebana rozprawka - pseudo ýntelýgent kurwa ;[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Thunder Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 kurwa pUaczecie jakby Wam krzywdę zrobił, a tak naprawdę WOW zaszalał, "ostro" pojechał edit: ursek dobry samarytaninopocieszacz :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 jakbym mógł to bym zrobił to co z Januszem i Bathonem na ostatnim meetingu kiedy spac nie chcieli wlosy mi kurwa nie odrosly jeszcze Ty chuju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 wlosy mi kurwa nie odrosly jeszcze Ty chuju! haha <3 :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts