Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Lizak

Gucio
 Share

Recommended Posts

Co to kurwa jest, że jakiś jebany noname bedzie mnie banował za tekst "wez sie chuju okop" i mi da 4h za obraze admina, czy ten pierdolony debil sobie za duzo nie pozwala? jeszcze mi z tekstem kurwa jak jakis cwaniaczek bo opierdolil pale adasiowi i admina dostal "cos Ci nie pasuje" No kurwa mac. Ja tu wracam po dlugiej przerwie, chce pograc troche bo chyba nie jedna osoba chciala zebym tez czasem wszedl a tu mi jakis kutas daje bana. wypierdolic go albo go zniszcze.

Co to kurwa jest, że jakiś jebany noname bedzie mnie banował za tekst "wez sie chuju okop" i mi da 4h za obraze admina, czy ten pierdolony debil sobie za duzo nie pozwala? jeszcze mi z tekstem kurwa jak jakis cwaniaczek bo opierdolil pale adasiowi i admina dostal "cos Ci nie pasuje" No kurwa mac. Ja tu wracam po dlugiej przerwie, chce pograc troche bo chyba nie jedna osoba chciala zebym tez czasem wszedl a tu mi jakis kutas daje bana. wypierdolic go albo go zniszcze.

a ja mam wyjebane po czym Ty wracasz , wypierdolone mam to bo cwaniakujesz . znamy sie ? to wypierdalaj - naprawde tak sie przejalem tym chlopiee , boki zrywac . a pale to wiesz kto moze opierdalac , juz nie bede chamski

A dla mnie to Ty mozesz myć auto Miśkowi :f Jeszcze jeden ban a w tej swojej czestochowie bedziesz dzien w dzien zapierdalal na pielgrzymki

Ty chlopczyku , jak chcesz to Ty mozesz mi umyc auto ja mam wypierdolone na tego admina , a po to go mam zeby banowac takich idiotow jak Ty

to ja coś powiem od siebie :D

każdego z Was kocham i jakbym mógł to bym zrobił to co z Januszem i Bathonem na ostatnim meetingu kiedy spac nie chcieli :D

Lizak - za bardzo do siebie wziąłeś - serio :)

Gucio - hmm wrócił i działał "po staremu" - ja tam mu się nie dziwie bo sam dre ryja, ale każdy wie o intencjach , a raczej braku konkretnych celów - WSZYSTKO 4FUN.

Podsumowanie jest proste - Gucio robił i robi sobie jajca, Lizak nie wiedział i wziął do serducha myśląc , że to jakiś nounejm i burak - gdybym nie poznał po głosie też bym kontrował i zjechał jak bura suke -chociaż niekoniecznie wlepiał od razu bana :).

Przypominam ludziska , że Wiejski 4FUN server rządzi się od zawsze swoimi prawami :).

Można przeklinać, można wyzywać, można robić prawie wszystko - oczywiście jeśli mieści się to w granicach dobrego smaku i nie uwłacza komuś lub nie ingeruje w upodobania drugiej osoby- bo nie każdy może życzyć sobie aby leciały obelgi w jego kierunku.

Poza tym, po to stworzyliśmy REGULAMIN, który uwzględnia warunki HAJAnia się , aby unikać niepotrzebnych konfliktów.

A jeszcze z innej beczki ... kurwa, niczym MIT i Kamper - stare ciule, a siebie atakują :lol:. Myślę, że każdy z wyżej wymienionych czy to Norryn, Gucio, czy Lizak to stare skurwiałe mendy, które pamiętają czasy raczkowania Wiejskiej.

No i co na koniec... ;)? Zastosujcie metodę UrseK & Czita :D do momentu zlotu miało być wesoło, a wyszło, że i jeden i drugi pacneli sobie w ryj z plaska po czym się ścisneli jak starzy znajomi i poszli chlać do upadłego. Polecam !

Chillout skurwielce i miłej gry :).

edit :

kurwa , jebana rozprawka - pseudo ýntelýgent kurwa ;[

kurwa pUaczecie jakby Wam krzywdę zrobił, a tak naprawdę WOW zaszalał, "ostro" pojechał

edit: ursek dobry samarytaninopocieszacz :mrgreen:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.