✪ Tytanowy Janusz Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 Proponuję za te 1500 ap pełną kamizelkę (100), a nie jak dotychczasowo jest (50)... proponuję wgranie pluginu do granatu zamrażającego (po zamrożeniu zombie nadal możemy go zabijać) Dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 wgranie pluginu do granatu zamrażającego (po zamrożeniu zombie nadal możemy go zabijać) chyba było kiedyś , tak czy siak na + ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 Tak jak mój przedmówca na +. Tam lubię patrzeć jak 4 CT w jednej kampie ja dopiero co wchodzę do gry 6 zombie próbuje do kampy wbić, jeden taki granacik i jako 5 w kampie. Jednakże można byłoby to wgrać . Macie linka do takowego pluginu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 good idea Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted January 16, 2012 Author Report Share Posted January 16, 2012 szukałem, ale ciężko znaleźć, jak wrócę ze szkoły to poszukam jeszcze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 granat moge przerobic tyle ze wtedy pierwsze zombi nie bedzie mialo zadnych szans na zarazenie, poza tym jestem zdania ze frost ma za zadanie spowolnic zombi i dac ludziom czas na przeladowanie. Swoja droga zastanawialem sie, czy by nie zamienic napalmu na zwykle granaty ktore beda zadawac 300-500hp ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Bardzo dobry pomysł, który odepchnął by tego ZM od pozostałych. Coś innego, zawsze będzie ciekawe dla nowych graczy. Jak najbardziej jestem ZA. Tylko można by było zrobić nowy,ciekawy wybuch tego granata lub zmienić jago kolor na bardziej charakterystyczny np fioletowy. Ale zapomniałeś o cenie. Jeden granat kosztuje chyba 500ap więc gdy ktoś ma przypuśćmy 7tyś ap to takie kupowane pozabijało by bardzo szybko. Ja wiem ,że zwykły napalm zabiera także sporo hp ale jest odstęp pewnego czasu i na końcu pozostaje chyba 10 hp. 150-200HP powinno wystarczyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted January 16, 2012 Author Report Share Posted January 16, 2012 tylko, że napalm nigdy zombie nie zabije. Zostawi 5 hp i tyle a crab ma 350HP a ten vipowski ma 250chyba... więc jeden hit i kaput. Kiedyś tak było adam nie pamiętasz? to momentalnie zmieniliście bo ludziom nie pasowało ^^. Ja sam pamiętam jak kupowałem 30 granatów i ustawiałem na samonaprowadzający i rzucałem jak głupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 za dużo tu czytania, później poczytam Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 vip crab ma 100hp Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted January 16, 2012 Author Report Share Posted January 16, 2012 wkurwia mnie że zombie nie odrzuca... napierdalam po łbie a ono szybciej podlatuje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Mnie irytuje strasznie fakt biegania tym vip crabem, niby fajny wspina sie po scianie (nie liczac marnego hp) do tego jak chce sobie skoczyc np przez jakies przejscie to on zawsze sie przykleja i nie da sie skakac ;p Dlatego tyz nim nie biegam bo sie nie oplaca (jedynie w skrajnych przypadkach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts