Czastoheadshot! Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Twój nick(też w temacie): Czas.to.headshot! Twoje steam id: STEAM_0:1:13036550 link do screena bana: (bez tego nie rozpatrzymy sprawy) Przykro mi, ale na komputerze nie mam ani jednego ss. własne alibi: Witam. Cała zaistniała sytuacja wydaję się być jakimś nie porozumieniem. Wchodzę na serwer nawet nie zdążyłem wybrać team'u, a na moim monitorze wyskakuje komunikat " ZOSTAŁEŚ ZBANOWANY ". Wnoszę o odbanowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 http://bans.wiejska-chata.pl/ban_details.php?bid=6598 Link do bana wg mnie czastoheadshot gral zawsze czysto nbk to ciota Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Zbanowany 16-01-2012 - 14:21 Zostałeś 2 godziny temu zbanowany. Przeszukaj katalog cstrike jak i cstrike_polish jeszcze raz. Jednakże zostałeś zbanowany na sid z wyraźnym powodem. Trzeba czekać aż wypie się admin ;]. I czy nie uciekłeś wcześniej gdy Ci robił SS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czastoheadshot! Posted January 16, 2012 Author Report Share Posted January 16, 2012 Ja byłem na serwerze dosłownie 10sek. po czym dostałem bana według mnie to po prostu pomyłka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nbk Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 po prostu inny koleś spierdolił przed ss wpisałem amx_last i musiałem skopiować nie ten SID wybacz dajcie mu ub mój błąd. ememer pies : / Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 nbk, jaki FAIL hahaha. UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czastoheadshot! Posted January 16, 2012 Author Report Share Posted January 16, 2012 Ok nie ma problemu zdarza się, strzał! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts