cerror Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Witam wszystkich. Jestem nowy na Waszych serwerach. Zauważyłem, że Wasi admini nijak mają się do kultury osobistej. Nie potrafią się zachować, a nawet poinstruować nowego gracza na serwerze. Dziwne... Wg. mnie administrator powinien świecić przykładem, a nie zachowywać się jak mało dziecko, któremu jak się tylko coś powie, to od razu zaczyna rzucać wulgarami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 kultury Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 cerror, to jest Wiejska-Chata to jest jeden powód ale nie powinien tego pisać na say_admin Regulamin. 1. Zabronione jest nagminne używanie wulgaryzmów. 2. Zabronione jest wyzywanie innych graczy. Ani nie wyzwał ,ani nie używał nagminnie wulgaryzmów tak myślę ;P cerror, tam nie denerwuj się ,bo to jest normalna sprawa. Jeszcze nie byłes na naszym 4FUN gdy jest pewna ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Wiesz u nas to niby normalne ale popieram Cię ponieważ burdelem tylko miał zostać 4fun a nie inne serwery miały być oazą spokoju. Pozatym najpierw ja a później Tytanowy pisaliśmy regulamin w którym wymagamy od graczy kultury i szacunku do innych jak i do samych adminów to niech szanowni admini się tak samo zachowują. Szczególnie, że są w radzie i tak dbają o dobro serwera... nie no dmg ty to jednak jesteś jebnięty, chcesz siedzieć w burdelu i by gracze nie przychodzili to róbcie tak dalej a te wasze promowanie nam bokiem wyjdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 famE, ejj bez takich.. Mi się nie zdarzyło wyzywać graczy od najgorszych : -). Lecz ja sam pisałem głupie rzeczy na admin_say jak staty MiT'a ,bo w jednej rundzie zdobył 30 fragów fart jeden. Ja rozumiem ,że powinien być porządek co do serwera Zombie ale gra Counter-Strike wywołuje pene emocje w przypadku tego modu i zapewniam ,że eMtek pewno napisał już jako ostatni desperat :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
konik Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Witam wszystkich. Jestem nowy na Waszych serwerach. Zauważyłem, że Wasi admini nijak mają się do kultury osobistej. Nie potrafią się zachować, a nawet poinstruować nowego gracza na serwerze. Dziwne... Wg. mnie administrator powinien świecić przykładem, a nie zachowywać się jak mało dziecko, któremu jak się tylko coś powie, to od razu zaczyna rzucać wulgarami. Obrazek masz rację, zrobimy z tym Emtekiem to co z każdym złym adminem. Filmik instruktażowy: Wystąpili: Panowie w białych kubraczkach- H@ Bohaterowie na hakach- złe pany adminy i złe pany gracze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Dojebał z filmem niemiłosiernie haha , Konik chciałbyś być w "białym kubraczku" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerror Posted January 16, 2012 Author Report Share Posted January 16, 2012 To miało być śmieszne? btw. Rozumiem, że gra COUNTER-STRIKE wyzwala dużo tego typu zachowań. Lecz mam zastrzeżenia co do admina. Nie dość, że min nakładł, skampił się, to jeszcze potem wyzywa GL Panowie. Szybko stracicie graczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 cerror, nie stresuj się eMtkiem on lubi blokować minom , cerror kwestia przyzwyczajenia. Zobacz moje pierwsze posty jak się zacząłem spinać. To przejdzie i oczywiśce - dzia za rejestrację i zapraszam do pisania postów :] GL - MiX'niemy razem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerror Posted January 16, 2012 Author Report Share Posted January 16, 2012 Ok, rozumiem wszystko. Ale nie będzie mi jakieś dziecko wjeżdżać. Wszystko w temacie. Ema A co do miXa :> To chętnie ;d bo do końca tygodnia na L4 siedze ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 cerror, zapraszam do działu - przywitaj się , i nie zrażaj się tylko graj ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerror Posted January 16, 2012 Author Report Share Posted January 16, 2012 dMg, podaj nick na steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 będzie mi jakieś dziecko wjeżdżać jedynym dzieckiem tutaj to jesteś tylko i wyłącznie ty? i kto teraz płacze bo chyba nie ja... i mnie nie wkurwiaj nawet pajacu bo nigdy się miną nie zablokowałem na zoombie mam prawo kupić i postawić 2 miny w dowolnym miejscu i tak zrobiłem i nie byłem nią przyblokowany, a co do tego tekstu na admin say on wie za co nie będzie mi jakiś burak pyskował przez mic'a tyle ode mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 btw. marty122 eMtek, kurde już tam spina ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerror Posted January 16, 2012 Author Report Share Posted January 16, 2012 Sporo kultury masz w sobie. Widzę, że wychowany jesteś. Wiek: 18. I Ty do mnie piszesz dziecko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 mam kulturę i jestem miły dla ludzi którzy mnie nie wkurwiają tak jak to ty zacząłeś robić przez mikrofon, a co ty sobie o mnie myślisz mam to w głębokim poważaniu tyle ode mnie [ Dodano: 2012-01-16, 21:35 ] a po za tym to wolność słowa przyciąga na wiejską graczy a nie kultura czy Bóg wie jeszcze co... Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Wiedziałem ,że taka skarga przeistoczy się w HAJE. Dziękuję tyle ode mnie. Jak mówiłem zapraszam o działu przywitaj się. Aha i z moich żmudnych i starannych obliczeń wynika iż obaj jesteście dorośli - więc może koniec *.* Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerror Posted January 16, 2012 Author Report Share Posted January 16, 2012 Done. GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 do zamknięcia. Ave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 a po za tym to wolność słowa przyciąga na wiejską graczy a nie kultura czy Bóg wie jeszcze co... Tutaj muszę się zgodzić i wypowiedzieć, święte słowa. Ave eMtek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 nie robcie burdelu... to na wch normalne nie ma co... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 popieram Cię ponieważ burdelem tylko miał zostać 4fun a nie inne serwery miały być oazą spokoju. Pozatym najpierw ja a później Tytanowy pisaliśmy regulamin w którym wymagamy od graczy kultury i szacunku do innych jak i do samych adminów to niech szanowni admini się tak samo zachowują. Szczególnie, że są w radzie i tak dbają o dobro serwera...i tyle w tym temacie. 4fun moze pozostac taki jaki jest ale na innych serwerach wymagam bezwzglednej kultury! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerror Posted January 16, 2012 Author Report Share Posted January 16, 2012 i tyle w tym temacie. 4fun moze pozostac taki jaki jest ale na innych serwerach wymagam bezwzglednej kultury! Hmmm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 cerror wejdz na 4fun, jak sie nie zrazisz jestes mocny kolo... na zm kulturka panowie jak i na innych serwach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerror Posted January 16, 2012 Author Report Share Posted January 16, 2012 Grałem dużo na 4fun Nie zraziło mnie to. Po co założyłem temat? To nie gracz obrażał. To ADMIN obrażał graczy. Z resztą. Można zamknąć. I tak żadne konsekwencje nie zostaną wyciągnięte w stosunku co do niego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts