Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Co to za kultura?

cerror
 Share

Recommended Posts

Witam wszystkich. Jestem nowy na Waszych serwerach. Zauważyłem, że Wasi admini nijak mają się do kultury osobistej. Nie potrafią się zachować, a nawet poinstruować nowego gracza na serwerze. Dziwne... Wg. mnie administrator powinien świecić przykładem, a nie zachowywać się jak mało dziecko, któremu jak się tylko coś powie, to od razu zaczyna rzucać wulgarami.

2012-01-16_00001

cerror, to jest Wiejska-Chata to jest jeden powód ale nie powinien tego pisać na say_admin

Regulamin.

1. Zabronione jest nagminne używanie wulgaryzmów.

2. Zabronione jest wyzywanie innych graczy.

Ani nie wyzwał ,ani nie używał nagminnie wulgaryzmów tak myślę ;P

cerror, tam nie denerwuj się ,bo to jest normalna sprawa. Jeszcze nie byłes na naszym 4FUN gdy jest pewna ekipa.

Wiesz u nas to niby normalne ale popieram Cię ponieważ burdelem tylko miał zostać 4fun a nie inne serwery miały być oazą spokoju. Pozatym najpierw ja a później Tytanowy pisaliśmy regulamin w którym wymagamy od graczy kultury i szacunku do innych jak i do samych adminów to niech szanowni admini się tak samo zachowują. Szczególnie, że są w radzie i tak dbają o dobro serwera...

nie no dmg ty to jednak jesteś jebnięty, chcesz siedzieć w burdelu i by gracze nie przychodzili to róbcie tak dalej a te wasze promowanie nam bokiem wyjdzie.

famE, ejj bez takich.. :( Mi się nie zdarzyło wyzywać graczy od najgorszych : -). Lecz ja sam pisałem głupie rzeczy na admin_say jak staty MiT'a ,bo w jednej rundzie zdobył 30 fragów fart jeden. Ja rozumiem ,że powinien być porządek co do serwera Zombie ale gra Counter-Strike wywołuje pene emocje w przypadku tego modu i zapewniam ,że eMtek pewno napisał już jako ostatni desperat :]

Witam wszystkich. Jestem nowy na Waszych serwerach. Zauważyłem, że Wasi admini nijak mają się do kultury osobistej. Nie potrafią się zachować, a nawet poinstruować nowego gracza na serwerze. Dziwne... Wg. mnie administrator powinien świecić przykładem, a nie zachowywać się jak mało dziecko, któremu jak się tylko coś powie, to od razu zaczyna rzucać wulgarami.

Obrazek

masz rację, zrobimy z tym Emtekiem to co z każdym złym adminem.

Filmik instruktażowy:

Wystąpili:

Panowie w białych kubraczkach- H@

Bohaterowie na hakach- złe pany adminy i złe pany gracze!

cerror, nie stresuj się eMtkiem on lubi blokować minom :( , cerror kwestia przyzwyczajenia. Zobacz moje pierwsze posty jak się zacząłem spinać. To przejdzie i oczywiśce - dzia za rejestrację i zapraszam do pisania postów :]

GL
- MiX'niemy razem? :D

będzie mi jakieś dziecko wjeżdżać

jedynym dzieckiem tutaj to jesteś tylko i wyłącznie ty? i kto teraz płacze bo chyba nie ja...

i mnie nie wkurwiaj nawet pajacu bo nigdy się miną nie zablokowałem na zoombie mam prawo kupić i postawić 2 miny w dowolnym miejscu i tak zrobiłem i nie byłem nią przyblokowany, a co do tego tekstu na admin say on wie za co nie będzie mi jakiś burak pyskował przez mic'a tyle ode mnie.

mam kulturę i jestem miły dla ludzi którzy mnie nie wkurwiają tak jak to ty zacząłeś robić przez mikrofon, a co ty sobie o mnie myślisz mam to w głębokim poważaniu tyle ode mnie

[ Dodano: 2012-01-16, 21:35 ]

a po za tym to wolność słowa przyciąga na wiejską graczy a nie kultura czy Bóg wie jeszcze co...

Wiedziałem ,że taka skarga przeistoczy się w HAJE. Dziękuję tyle ode mnie. Jak mówiłem zapraszam o działu przywitaj się. Aha i z moich żmudnych i starannych obliczeń wynika iż obaj jesteście dorośli - więc może koniec *.*

popieram Cię ponieważ burdelem tylko miał zostać 4fun a nie inne serwery miały być oazą spokoju. Pozatym najpierw ja a później Tytanowy pisaliśmy regulamin w którym wymagamy od graczy kultury i szacunku do innych jak i do samych adminów to niech szanowni admini się tak samo zachowują. Szczególnie, że są w radzie i tak dbają o dobro serwera...
i tyle w tym temacie. 4fun moze pozostac taki jaki jest ale na innych serwerach wymagam bezwzglednej kultury!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.