Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Mess...

haco
 Share

Recommended Posts

Idzcie zobaczyc co sie odzieje na serwie. Jak banda idiotow przez dwie mapy sie zabija nawzajem a potem wszystkich albo podpalaja albo wysadzaja juz na respie.

ORZEH, N.I.G.G.A i ten Rozowy Jednorozec kocha adminow, Lemon, Start.bat , ogarnijcie sie ludzie bo forfun dla Ciebie to jebanie w glowe kolege ale ludzi chca sie ruszyc z respa i chociaz sprobowac z kims pograc.

N.I.G.G.A

Niemożliwe. Wydawało się ,że to taki bardziej mądry gracz :( .

Był temat o tym aby zostawić tą bombę na 4fun - ale przez 2 mapy no-stop !!. Lekka przesada moim zdaniem. Jednakże wypowiedź ORZEH'a w w/w temacie była sensowna i ją popierałem jak nigdy jego wypowiedzi to teraz ponownie przystaję aby zlikwidowano tą karę przynajmniej do tego stopnia aby wybuchała ta bomba w mniejszym zasięgu albo sam gracz. Cały team cierpi i wiem jest to śmieszne ,bo sam daję takie kary gdy tylko mogę i zwykle jest to 1 na 3-4 mapy.

Temat był już wałkowany ( http://www.forum.wiejska-chata.pl/kara-vt4576.htm ), wiec zamknijcie to gówno.

Idzcie zobaczyc co sie odzieje na serwie. Jak banda idiotow przez dwie mapy sie zabija nawzajem a potem wszystkich albo podpalaja albo wysadzaja juz na respie.

Czas podciac sobie zyly - bo 2 razy wysadzila Cie bomba. Generalnie byla kupa smiechu - ale oczywiscie musial znalezc sie jeden rodzynek, ktory "chcial pograc". Smutne.

ja nie wiem o co ten płacz, jest masa innych serwerow... wiejska jest fajna bo ma wlasnie taki klimat... nie podoba sie to zawsze mozna isc na inny serv. BOMBA ROX

Zajebiste myślenie, poprostu tylko nagrodę darwina przyznać.

Twoim tokiem myślenia jest to że potrzeba gnoić normalnych ludzi, którzy chcą pograć w spokoju. Okej 4fun niby jest takim burdelem ale ludzie, w granicach! Sam gdybym wtedy był na serwerze to bym wszystkich tych wyjebał z banem przynajmniej dziennym. Mogę się założyć, że napewno ktoś był z administracji na serwerze ale jak to zwykle przymknął oko na to bo to ta fajna grupka, ta znana, której nie można ruszyć... A nowych ludzi banujecie za byle gówno, oj źle się dzieje.

mialo byc smieszne - raz za czas ale jak dochodzi do takich naduzyc to wylaczam bombe i podpalanie.

Żenada w chuj - najprościej coś wyjebać.

Najpierw flesze i smoki które zabierały hp po trafieniu - bo znalazlo sie kilku placzkow ktorym pewnie to bardzo przeszkadzalo. Teraz przyszla pora na czasowe bomby i podpalenia. Moze wylacz jeszcze mozliwosc zabierania hp graczom poprzez skok na głowe - bo teraz specjalnie bede wszystkich napiedalał skokami po czołach i zakolach. Achhh. No i jeszcze wyłącz kure, która jest tutejszą wyzytówką - bo przecież dochodzi do niedopuszczalnych nadużyć w postaci "rekonektów" i odradzania się co runde jako drób.

normalnie wszystkie kłótnie na temat dodatków, pluginów, map etc. etc. są no jakby z jakiegoś schematu, zawsze posty wyglądają tak samo, ludzie się tak samo wadzą

Taka gra to prostu bzdura. Jedni sie wysadzaja, inni potem dolaczaja i sie rozpieprzaja nawzajem (w 3-4 osoby) a x-osob musi sie wkurwiac bo wreszcie udymali na ak47 i ktoras juz runde z rzedu sa wysadzani na respie. No ForFun jak nic, tylko ja bym chcial przynajmniej zobaczyc przeciwnika albo wyskoczyc na niego z polowa hp. To serwer publiczny, dajcie ludziom pograc, moze w tym czasie ktos nowy byl na serwie, nie musicie sobie tak czasu umilac.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.