Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

TP

Zinbo
 Share

Czy robi z w3 klasyczny TP?  

12 members have voted

1. 1. Czy robi z w3 klasyczny TP?

• TAK
      5
    • NIE
      7

Recommended Posts

Siedząc i dumając widzę, że niestety serwer świeci pustakami. Ogólnie ciężko jest go zapełnić bo nie ma chętnych graczy. Lubię w3 chciałbym, żeby zostało ale jeśli tak dalej ma być to nie. Pomyślałem o Klasycznym TP ze strefami, mapami typu, dust2, dust, nuke, kabul, aztec, cbble, cpl_mill itp. i votowaniem z możliwością wyboru na koniec mapy i bez bit testu. Jak było TP dało się zauważyć, że w ciągu kilku chwil od wejścia powiedzmy 4 graczy serwer szybko się zapełniał.

Oczywiście w późniejszym czasie, jakby wiejska sie zapełniała 4fun, 4fun 4ever, zm i TP można by było przywrócić w3. Chętnie bardziej się do tego dołożę.

Proszę tylko o konkretne odpowiedzi.

4FUN'ów i tego podobnych jest więcej niż graczy grających w CS'a. Jednakże bardzo lubię grać na TP lubię grę zespołową lecz jestem na nie ze względu na to iż poprzedni nie spełniał swojego zadania i jak myślę ,że takie ciągłe zmiany tylko są na szkodę. Ale jak już jest pewne ,że zmiana będzie to proponuję COD:MW3 mało jest takich ,a zabawa przednia.

byl TP i wielki chuj z tego wyszedl. Wszyscy mowili ze beda grac grac grac a nie gral nikt bo nikomu sie nie chcialo wejsc na pusty serwer. W miejsce tp powstal 4ever. Teraz ludzie graja.

Co do war3ft - mod sam w sobie jest swietny ale chyba nie bylo na niego az takiego zapotrzebowania. Co do zombi to byla konkretne ekipa ktora chciala taki serwer i tez sie jakos to kula ale tp? drugi raz bedziemy patrzyc na pusty serwerr - takie moje zdanie. Oczywiscie zrobicie jak chcecie, w koncu jestescie radnymi.