Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Ban.............

klif
 Share

Recommended Posts

Już mnie to nie cieszy na zbyt wielu serwerach dostałem bana ...

ten jest pierwszym na którego wkleiłem screeny bo go lubię ,ale nie cierpię wchodzić na jakieś fora i bawić się we wklejanie sreenów...

ale mniejsza z tym dzięki i pograjmy...

ban poleciał głównie

Żadne gówno się nie wypowiadało w tym temacie. Jednakże możesz Ty nim zostać.

UnBan. Miłej gry.

Btw. Wszystkie bany przez nbk są niesłuszne haha :P

Widać poziom kultury posiadasz wielki. Mam nadzieję ,że to był mój ostatni post w Twoim kierunku!

Pozdrawiam.

ban poleciał głównie

Żadne gówno się nie wypowiadało w tym temacie. Jednakże możesz Ty nim zostać.

UnBan. Miłej gry.

Btw. Wszystkie bany przez nbk są niesłuszne haha :P

Widać poziom kultury posiadasz wielki. Mam nadzieję ,że to był mój ostatni post w Twoim kierunku!

Pozdrawiam.

Haha :)

Nie przejmuj się.

Miłej gry.

CyCu, +1

Widać poziom kultury posiadasz wielki.

Taki trochę archaiczny żart :P

Reasumując : Wsadzasz ss'y tym samym prosisz o UB. Gdy znalazł się admin ,który poświęcił swój czas na dokładne oględziny SS'ów Ty robisz z nas gówna.

CyCu, +1 zrobił 35 reklam i ma squbany.

Reasumując : Wsadzasz ss'y tym samym prosisz o UB. Admin ,który Cię zbanował nie pojawił się w tym temacie. Gdy znalazł się inny admin ,który poświęcił swój czas na dokładne oględziny SS'ów Ty robisz z nas gówna.

Wydaje mi się ,że to Ty chcesz żebym robił z Ciebie gówno co jest dla mnie dziwne ,ale jeśli lubisz jak ktoś tak się do Ciebie odnosi to proszę bardzo.

Reasumując : Wsadzasz ss'y tym samym prosisz o UB. Admin ,który Cię zbanował nie pojawił się w tym temacie. Gdy znalazł się inny admin ,który poświęcił swój czas na dokładne oględziny SS'ów Ty robisz z nas gówna.

"Taki Troche archaiczny zart" a potem podsumowujesz yyy...no wlasnie co? Napisales :

wsadzasz ss'y bla bla bla
, potem wystarczylo napisac :
reasumujac : robisz z nas gowna.
(chociaz nie wiem o co ci chodzi z tym gownem bo on nic takiego nie napisal)

@up

No właśnie też się zdziwiłem , no ale każdy ma jakieś swoje tam ekhm, odchyły od normy.

ale jeśli lubisz jak ktoś tak się do Ciebie odnosi to proszę bardzo.

Nic takiego nie powiedziałem. Proszę skończ już z siebie robić błazna. Chciałeś pograć to graj ,a rzucasz gównem w każdego. HAJA już jest ale konca tematu nie widać...

Prowokator, czemu od razu rozprawki nie napiszę :P Lekcja pisania postów ^.^

"Taki Troche archaiczny zart" a potem podsumowujesz yyy...no wlasnie co? Napisales :

wsadzasz ss'y bla bla bla
, potem wystarczylo napisac :
reasumujac : robisz z nas gowna.
(chociaz nie wiem o co ci chodzi z tym gownem bo on nic takiego nie napisal)

Też tego nie rozumiem do końca ,ale jeśli chłopak ma rzeczywiście 16 lat jak pisze w profilu to nie ma co się dziwić.

DMG - Zacznij od czytania ze zrozumieniem a nie od pisania , bo te drugie Ci nie wychodzi najlepiej . (używanie słów których się nie zna itd)

Najpierw czepiasz się czegoś co sobie ubzdurałeś albo nie doczytałeś .

ON NAPISAL G Ł Ó W N I E. Nie gównie więc nie wiem o co ci chodzi.

Dokładnie.

Ale się kurwa zbłaźniłem ! Dobra przepraszam tam klif. Tyle razy gówno piszą i ja przeczytałem jak przeczytałem. Chyba tyle w temacie czy nadal będzie się śmiać za moje debilne zachowanie, zżarty mózg od komputera i każdą mą wypowiedź. Ave

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.