asddsa Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 Twój nick(tez w temacie): s Twoje steam id: 0:1:30029991 Nick Admina(gracza) , na którego składasz skargę: Tulipan data i Godzina: kiedy mniej więcej się to działo: 19:08 Opis Sytuacji: wszedłem na serwer, mapa gungame, dostałem broń jaką dostałem, zacząłem z niej zabijać ludzi po czym usłyszałem obraźliwe teksty w moją stronę od owego admina, po czym odpowiedziałem mu tym samym ( nawet nie wiedziałem że jest to admin, w sumie nie obchodzi mnie to, bo skoro jest tym adminem to go do czegos to zobowiązuje ) po czym dostałem bana na 1 tydzień. Więc pytanie za co ban? Za sprowokowanie sytuacji przez owego admina? Za to że owy Admin jest mierny i został zabity? Czy za to że owy admin leczy kompleksy przez Internet? Gratuluje za odpowiednie dobranie nie wykwalifikowanych adminów którzy nie mają pojęcia na czym ich praca polega, ale jest to pewnie spowodowane sprzedawaniem tej opcji za pieniądze Dodam też że wymiana "słów" odbyła się przez mikrofon więc screenów nie ma Link do screena: bez sensu umieszczać link, nic tam nie ma po za czasem bana ( 1 tydzień ) i dopisek "won" Unbany Twój nick(też w temacie): s Twoje steam id: 0:1:30029991 Llink do screena bana: bez screenów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 niech zgadne, mapa orange - dostales p90 w rece i nie przestales z niego strzelac mimo prosb? zgadlem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 Znając TULIPAN'a raczej on nie banuje za to ,że ktoś go obrazi ale może dołożyć za to w banie. Proponuję zmniejszyć ban na 3h - 10h. Taak to był gg_orange i tam jest zakaz strzelania z broni p90 & deagle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 Nie na 3h-10h tylko pozostawić tak jak jest (min. 48h.) za usiłowanie splamienia wiejskiej swoimi wywodami ,które po prostu są bez sensowne Gratuluje za odpowiednie dobranie nie wykwalifikowanych adminów którzy nie mają pojęcia na czym ich praca polega, ale jest to pewnie spowodowane sprzedawaniem tej opcji za pieniądze Link to comment Share on other sites More sharing options...
asddsa Posted January 20, 2012 Author Report Share Posted January 20, 2012 grałem drugi raz na serwerze, pierwszy raz na tej mapie, nie dostałem żadnego ostrzeżenia, jak dołączyłem gra była już w toku, jedyne co usłyszałem to obraźliwy tekst w moją stronę na który zareagowałem @ tak chodzi o broń [ Dodano: 2012-01-20, 19:48 ] Nie na 3h-10h tylko pozostawić tak jak jest (min. 48h.) za usiłowanie splamienia wiejskiej swoimi wywodami ,które po prostu są bez sensowne Gratuluje za odpowiednie dobranie nie wykwalifikowanych adminów którzy nie mają pojęcia na czym ich praca polega, ale jest to pewnie spowodowane sprzedawaniem tej opcji za pieniądze Twoja wypowiedź jest bezsensowna. Dla przykładu zabijesz mnie na serwerze a ja Ci dam bana, będziesz czuł się usatysfakcjonowany ? W moim przypadku nie wiedziałem że nie można używać jakiejś broni i nie słyszałem że nie można używać tej broni, jedyne co wszedłem, zacząłem strzelać z tej broni bo jest lepsza niż USP i ktoś strzelał z niej do mnie, a on od razu zaczął się burzyć do mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 Więc właśnie , kolejny nowy gracz - zmieszany z "gównem" i zbanowany .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 grałem drugi raz na serwerze, pierwszy raz na tej mapie, nie dostałem żadnego ostrzeżenia, jak dołączyłem gra była już w toku, jedyne co usłyszałem to obraźliwy tekst w moją stronę na który zareagowałem@ tak chodzi o broń [ Dodano: 2012-01-20, 19:48 ] Nie na 3h-10h tylko pozostawić tak jak jest (min. 48h.) za usiłowanie splamienia wiejskiej swoimi wywodami ,które po prostu są bez sensowne Gratuluje za odpowiednie dobranie nie wykwalifikowanych adminów którzy nie mają pojęcia na czym ich praca polega, ale jest to pewnie spowodowane sprzedawaniem tej opcji za pieniądze 1.Twoja wypowiedź jest bezsensowna. Dla przykładu zabijesz mnie na serwerze a ja Ci dam bana, będziesz czuł się usatysfakcjonowany ? W moim przypadku 2.nie wiedziałem że nie można używać jakiejś broni i nie słyszałem że nie można używać tej broni, jedyne co wszedłem, zacząłem strzelać z tej broni bo jest lepsza niż USP i ktoś strzelał z niej do mnie, a on od razu zaczął się burzyć do mnie 1.Nie jest bezsensowna. 2. Tego w poprzednich postach "zapomniałeś" uwzględnić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asddsa Posted January 20, 2012 Author Report Share Posted January 20, 2012 grałem drugi raz na serwerze, pierwszy raz na tej mapie, nie dostałem żadnego ostrzeżenia, jak dołączyłem gra była już w toku, jedyne co usłyszałem to obraźliwy tekst w moją stronę na który zareagowałem@ tak chodzi o broń [ Dodano: 2012-01-20, 19:48 ] Nie na 3h-10h tylko pozostawić tak jak jest (min. 48h.) za usiłowanie splamienia wiejskiej swoimi wywodami ,które po prostu są bez sensowne Gratuluje za odpowiednie dobranie nie wykwalifikowanych adminów którzy nie mają pojęcia na czym ich praca polega, ale jest to pewnie spowodowane sprzedawaniem tej opcji za pieniądze 1.Twoja wypowiedź jest bezsensowna. Dla przykładu zabijesz mnie na serwerze a ja Ci dam bana, będziesz czuł się usatysfakcjonowany ? W moim przypadku 2.nie wiedziałem że nie można używać jakiejś broni i nie słyszałem że nie można używać tej broni, jedyne co wszedłem, zacząłem strzelać z tej broni bo jest lepsza niż USP i ktoś strzelał z niej do mnie, a on od razu zaczął się burzyć do mnie 1. Nie jest bezsensowna. 2. Tego w poprzednich postach "zapomniałeś" uwzględnić. 1. Jest 2."wszedłem na serwer, mapa gungame, dostałem broń jaką dostałem, zacząłem z niej zabijać ludzi po czym usłyszałem obraźliwe teksty w moją stronę od owego admina" jeżeli zrobiłbym to celowo i w dodatku Admin by mi ładnie powiedział że nie mogę jej używać, a ja bym powiedział to co powiedziałem po jego wyzwisku, sam bym dał bana na tydzień na jego miejscu, a na swoim bym nie pisał "prośby" o unbana Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 TULIPAN rzadko na forum bywa. Więc co powiecie na taki smaczny zestaw (wiem,wiem to nie KFC : ): Za p90 na gg_orange = 30min Za obrazę = 30min W sumie 1 godzina. Zaproponowałem tak ,bo grałem dzisiaj z nim (<3______________ ) i w sumie oni się wyzywali od początku i nawet było zabawnie. Ale nie wiem nie słyszałem tego wyzwiska na gg_orange. Kto est za kto est na nie ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
asddsa Posted January 20, 2012 Author Report Share Posted January 20, 2012 TULIPAN rzadko na forum bywa. Więc co powiecie na taki smaczny zestaw (wiem,wiem to nie KFC : ): Za p90 na gg_orange = 30min Za obrazę = 30min W sumie 1 godzina. Zaproponowałem tak ,bo grałem dzisiaj z nim (<3______________ ) i w sumie oni się wyzywali od początku i nawet było zabawnie. Ale nie wiem nie słyszałem tego wyzwiska na gg_orange. Kto est za kto est na nie ^.^ ja jestem za ponieważ jest to korzystne, najwyżej co za obrazę i tutaj bym dał dłużej niż 30 minut, ale była ona sprowokowana ze strony Admina, a za p90 nie powinno być, bo nie miałem o tym pojęcia << wyzywali się od początku, hehe bo wszedłem do gry, zacząłem zabijać i do starty p90 zabiłem chyba 4-5 osób po czym poleciała spina do mnie i ode mnie ;p @ down, nie wiem czy ostry, ja nie biorę pod uwagę wyzwisk, możesz mnie wyzywać mnie to zwisa, zależy od człowieka, chodzi mi po prostu o to że szacunek do Admina się należy, ale do gracza od Admina też Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 Ciebie się o zdanie nie pytam Ale jak sam mówisz ,ze pocisk był ostry to 1h Teraz tak bardziej na poważnie. Ja też się nie pytam czy znają regulamn czy są 1 raz. Jak widzę ,że gość zabił choćby jednego z p90 banuję na 1h-3h lecz gdy bijesz 5 to bym dał z premedytacją 3h + jak mnie być pocisnął tak "ostro" jak tulipana ,a wiem ,że to spokojny człowiek to 10h. Jednakże ja zawsze mniejsze kary daję no chyba ,że to są już desperaci... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
asddsa Posted January 20, 2012 Author Report Share Posted January 20, 2012 no i również banujesz bezpodstawnie, skoro ktoś jest pierwszy raz, skąd może wiedzieć że tej broni się nie używa? Wtedy jest to nie istotne czy zabił jednego, czy stu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 asddsa to nie jest tak jak myślisz. Przypuśćmy ,że mapa się zaczęła i wszyscy napieprzają z p90 i teraz tak kogo banuję? - Tego co pozabijał najwięcej i go zauważyłem - inni mają farta. I teraz za przeproszeniem gówno mnie obchodzi to czy gra 1 raz czy nie jeżeli mam ok 5-10 sec aby zbanować ,bo się serwer bugnie ,a za zbugowanie serwera są wyższe kary niż za próbę. (Ja to tak robię ,ze jak widzę to godzinka ,a jak zbugował gracz i wiem ,który to tydzień-10h) I to tyle w tym temacie. Teraz może oddam taką naukę jak ja to robię. Gdy mapa jest gg_orange daję 2 restary na początku i na freeze ogłaszam ,że kto jebnie z p90 ban murowany. Bonusy: - Gracz wie o tym i jak to zrobi dostanie naj. karę - Po restarcie gungame jest u każdego i mają glock , p90 i z przyzwyczajenia powinni grać z glock. Jak ja gram to z banowanie na orange nie mam problemu. Lecz nieraz zapominam o w/w taktyce. I potem efekt - bany i te ciulstwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asddsa Posted January 20, 2012 Author Report Share Posted January 20, 2012 Dobrze, ale przykładowo nie doszedłem na początku rozgrywki, dochodzę w trakcie po Twoich ostrzeżeniach, dostaję tą broń nawet nie wiem skąd ją dostałem, zaczynam ją używać [ biorąc pod uwagę że nie wiem o zakazie i jestem pierwszy raz ] i powiedz za co mi bana dajesz? Jak możesz banować kogoś, jeżeli ten ktoś nie miał o tym bladego pojęcia? Dołączając na serwer również nie ma takiej informacji, ani regulaminu więc ban w takiej sytuacji jest bezpodstawny, bardziej stosowny już byłby kick jako ostrzeżenie, najlepiej z powodem uświadamiającym że nie można używać tej broni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 asddsa, no widzisz Dlatego zaproponowałem taką karę. To od teraz wiedz ,że na mapie gg_orange za użycie innej broni przed startem gungame jest ban. Więc lepiej uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości. Nie wiem... może zrobimy tak ,że jeżeli 3 administratorzy się zgodzą to dam Tobie UB ale jeżeli jeszcze raz wykonasz to na gg_orange to odczekasz "ów bana" + te 7 dni Idziesz na to ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asddsa Posted January 20, 2012 Author Report Share Posted January 20, 2012 Idę na to, od początku mówiłem że na to idę, drążyłem tylko temat bezpodstawnego bana dla nowych graczy Pewnie wyjdzie tak, że odczekam tego bana zanim się zgodzi 3 Adminów @down, nie pocieszasz : d biorąc pod uwagę godzinę, mogę się spodziewać że dzisiaj już nic nie zdziałasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 Pewnie wyjdzie tak, że odczekam tego bana zanim się zgodzi 3 Adminów były takie przypadki, jeszcze niedawno haha. Poczekamy, zobaczymy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norryn Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 asddsa to nie jest tak jak myślisz. Przypuśćmy ,że mapa się zaczęła i wszyscy napieprzają z p90 i teraz tak kogo banuję? - Tego co pozabijał najwięcej i go zauważyłem - inni mają farta. I teraz za przeproszeniem gówno mnie obchodzi to czy gra 1 raz czy nie jeżeli mam ok 5-10 sec aby zbanować ,bo się serwer bugnie ,a za zbugowanie serwera są wyższe kary niż za próbę. (Ja to tak robię ,ze jak widzę to godzinka ,a jak zbugował gracz i wiem ,który to tydzień-10h) I to tyle w tym temacie.Teraz może oddam taką naukę jak ja to robię. Gdy mapa jest gg_orange daję 2 restary na początku i na freeze ogłaszam ,że kto jebnie z p90 ban murowany. Bonusy: - Gracz wie o tym i jak to zrobi dostanie naj. karę - Po restarcie gungame jest u każdego i mają glock , p90 i z przyzwyczajenia powinni grać z glock. Jak ja gram to z banowanie na orange nie mam problemu. Lecz nieraz zapominam o w/w taktyce. I potem efekt - bany i te ciulstwa. Nic dodać nic ująć Link to comment Share on other sites More sharing options...
asddsa Posted January 20, 2012 Author Report Share Posted January 20, 2012 asddsa to nie jest tak jak myślisz. Przypuśćmy ,że mapa się zaczęła i wszyscy napieprzają z p90 i teraz tak kogo banuję? - Tego co pozabijał najwięcej i go zauważyłem - inni mają farta. I teraz za przeproszeniem gówno mnie obchodzi to czy gra 1 raz czy nie jeżeli mam ok 5-10 sec aby zbanować ,bo się serwer bugnie ,a za zbugowanie serwera są wyższe kary niż za próbę. (Ja to tak robię ,ze jak widzę to godzinka ,a jak zbugował gracz i wiem ,który to tydzień-10h) I to tyle w tym temacie.Teraz może oddam taką naukę jak ja to robię. Gdy mapa jest gg_orange daję 2 restary na początku i na freeze ogłaszam ,że kto jebnie z p90 ban murowany. Bonusy: - Gracz wie o tym i jak to zrobi dostanie naj. karę - Po restarcie gungame jest u każdego i mają glock , p90 i z przyzwyczajenia powinni grać z glock. Jak ja gram to z banowanie na orange nie mam problemu. Lecz nieraz zapominam o w/w taktyce. I potem efekt - bany i te ciulstwa. Nic dodać nic ująć Zapoznaj się z tematem przed cytowaniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 asddsa to nie jest tak jak myślisz. Przypuśćmy ,że mapa się zaczęła i wszyscy napieprzają z p90 i teraz tak kogo banuję? - Tego co pozabijał najwięcej i go zauważyłem - inni mają farta. I teraz za przeproszeniem gówno mnie obchodzi to czy gra 1 raz czy nie jeżeli mam ok 5-10 sec aby zbanować ,bo się serwer bugnie ,a za zbugowanie serwera są wyższe kary niż za próbę. (Ja to tak robię ,ze jak widzę to godzinka ,a jak zbugował gracz i wiem ,który to tydzień-10h) I to tyle w tym temacie.Teraz może oddam taką naukę jak ja to robię. Gdy mapa jest gg_orange daję 2 restary na początku i na freeze ogłaszam ,że kto jebnie z p90 ban murowany. Bonusy: - Gracz wie o tym i jak to zrobi dostanie naj. karę - Po restarcie gungame jest u każdego i mają glock , p90 i z przyzwyczajenia powinni grać z glock. Jak ja gram to z banowanie na orange nie mam problemu. Lecz nieraz zapominam o w/w taktyce. I potem efekt - bany i te ciulstwa. Nic dodać nic ująć Zapoznaj się z tematem przed cytowaniem Nie, zapoznał się ,bo prosiłem go o wypowiedź na STEAM ( nie namawiałem ) - był on-line - napisałem. Zapoznał się z tematem ,a że gra teraz to szybko napisał. Chodizlo mu o to ,że się zgadza ( jao 1 z tych 3 adminów ) 21:39 - Norryn: zgadzam się Link to comment Share on other sites More sharing options...
asddsa Posted January 20, 2012 Author Report Share Posted January 20, 2012 policz siebie jako jednego admina, będzie brakowało tylko jednego:D nie mam dzisiaj siły na 1v1/3v3/5v5 a innych serwerów nie mam^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 To reklamuj ten temat w SB może ktoś przeczyta cały ale marnie to wygląda patrząc na ilość literek użytych w tym temacie Ciężko to ogarnąć będzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 Jestem na nie. tzn. tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
asddsa Posted January 20, 2012 Author Report Share Posted January 20, 2012 po co ktoś ma czytać, wystarczy 1 admin który napisze tak > Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3fii Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 dobra ub i chuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts