❤ Ola JR Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 Poleciłabym by admini pilnowali serwerowni .. ludzi którzy na niej grają i ich szacunku do innych graczy .. Bo gdy admina nie ma chodź jednego dzieje się gomora i sodoma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 Ale to na każdej serwerowni tak jest ,że gdy admina nie ma ludzie szaleją Pododawaj sobie kilu adminów często on-line i pisz do nich innego rozwiązania raczej nie ma :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 Dokładnie, skąd mamy wiedzieć gdy dzieje się coś nieciekawego na serwerze. Wyobraź sobie, że poza CS'em mamy też inne obowiązki. Wystarczy napisać do kogoś, a na pewno 5 minut znajdzie na ogarnięcie serwera.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 No dokładnie, podaj swój nick na steam jeśli chcesz to Cię dodam i jeśli będę online to pisz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 dokladnie, tak jak napisal dmg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Ola JR Posted January 20, 2012 Author Report Share Posted January 20, 2012 Pisałam ;d ale nic nie odpisano mi .. A to tylko kurwica za przeproszeniem bierze jak was nie ma i kazdy sie wyzywa od kurw itp i taka to jest gra [ Dodano: 2012-01-20, 21:07 ] A co do obowiązków wiadomo każdy je ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 Olu sorry nie siedzę 24/7 przy kompie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 eMteK Co kłamiesz łobuzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 20/7 to nie 24/7 ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 eMteK idź spać! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Mogłaś pisać do mnie masz mnie na steamie >> Michaś EDIT: Dobra nie mogłaś nie było mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Dobrze że każdy się wyzywa od kurw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkopoligamia Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 memory five alkopoligamia i wszystko... a nie sory, nie mam admina >.> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 anyway - added chyba dzisiaj pisz smiaO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Madziaa* Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Szkoda Olka że dziś jak Twój chłoptaś wyzywał mnie " od szmat itd" zresztą sama slyszałas jak robił mi pojazdy o nic, to nie odezwałaś się ani słowem :] naprawdę wzorowy admin polecam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Brzydko, Ola jezeli to prawda to go przychamuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 uuuuu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Ola JR Posted March 16, 2012 Author Report Share Posted March 16, 2012 Droga Magdaleno zaczęło się od tego że czepnął się Ciebie o twoje ciągłe raszowanie.. ja też pisałam ` grać bez raszu ` ale jednak nie do zrozumienia było to Ci jedynej bo każdy grał normalnie... co do zwracania uwagi pisałam mu na steam żeby się nie czepiał .. że normalna dziewczyna jesteś ;].. no ale cóż .. weź i się człowieku nie denerwuj jak Ci nie dociera.. a pozatym każdy go raczej zna juz jak po chociaż raz z nim pograł .. że szybko się denerwuje ... najlepiej nie słuchać pozdroo tam Bo jakoś nie siedział i nie wjeżdzał na Ciebie nagle ZA NIC jak to ujęłaś ... a potem już sama gadkę zaczełaś :]. tyle odemnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Niniejszym oświadczam, że jeśli takie zachowanie będzie miało miejsce przy mnie (ubliżanie kobietom na serwerze) to w zaleznosci od przeklenstwa skonczy sie banem lub permem. ave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Madziaa* Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 Ja nic do Ciebie Olka nie mam, ale jako admin powinnaś się inaczej zachować, mimo tego że to Twój chłopak. Nim zaczełam raszować poleciało od niego do mnie słowo " ty szmato jebana" bo go zabiłam. Jak już wyżej napisałaś "czepnął się ciebie" a nie miał podstaw, nawet jeżeli bym raszowała to nie zmienia faktu że twoj chłopak nie używa słów " nie raszuj KURWA" a sypie nadmiernymi ironiami, wyzwiskami i poniżeniami w moją stronę. prosty przykład " TY SZMATO JEBANA" więc tu należy się zastanowić trochę nad swoim zachowaniem bo to że ktoś się szybko denerwuje nie tłumaczy aż takiego zachowania. Być może Pan XYZ czuje że ma władzę bo jego dziewczyna ma ADMA to się może przeliczyć wkońcu. Więc prosiłabym Cię tylko o to abyś obiektywnie i indywidualnie oceniała każdego z graczy. Bo założe się jeżeli bym weszła i zaczeła się na Ciebie drzeć " Olka, Ty szmato jebana, dzieciaku pierdolony dać Ci lizaczka,wypad stąd bla bla bla" tak jak to robi Twój chłopak, w ciągu paru minut dostałabym bana za obrażanie, bądź z przyczyną " uspokój się i wróć". Także nie chcę koontynuować i wspominać już tego tamatu. Bo nie mamy się tu oczerniać, obrażać, kłucić a jedynie wspólnie grać. I miejmy nadzieję, że ta gra będzie spokojna, bez niepotrzebnych " zaczepek". Pozdrawiam! ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Ola JR Posted March 16, 2012 Author Report Share Posted March 16, 2012 No także nic do Ciebie nie mam ;] wspominam pisałam jemu na steam po cholere Cie wyzywa,ze normalny `gracz ` jestes on bo raszujesz no to powiedziałam zeby nie wnikał i grał spokojnie ;] . No wiadomo że będzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 nie przypominam sobie by na 4everze była zasada odnośnie zakazu raszowania *Madziaa* 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 16, 2012 Report Share Posted March 16, 2012 j/w Jeśli jeszcze raz ten Twój chłopak będzie kogoś wyzywać (za brak znajomości z regulaminem) to winna będziesz wlepienia mu bana, rozumiem że to Twój chłopak ale regulamin dotyczy wszystkich a z tego co pamiętam to 4ever jest na innych zasadach niżeli 4fun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts