Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

-.-

Ola JR
 Share

Recommended Posts

• 1 month later...

Droga Magdaleno :) zaczęło się od tego że czepnął się Ciebie o twoje ciągłe raszowanie.. ja też pisałam ` grać bez raszu ` ale jednak nie do zrozumienia było to Ci jedynej bo każdy grał normalnie... :) co do zwracania uwagi pisałam mu na steam żeby się nie czepiał .. że normalna dziewczyna jesteś ;].. no ale cóż .. weź i się człowieku nie denerwuj jak Ci nie dociera.. -.- a pozatym każdy go raczej zna juz jak po chociaż raz z nim pograł .. że szybko się denerwuje :) ... najlepiej nie słuchać ;) pozdroo tam :)

Bo jakoś nie siedział i nie wjeżdzał na Ciebie nagle ZA NIC jak to ujęłaś ... a potem już sama gadkę zaczełaś :]. tyle odemnie.

Ja nic do Ciebie Olka nie mam, ale jako admin powinnaś się inaczej zachować, mimo tego że to Twój chłopak. Nim zaczełam raszować poleciało od niego do mnie słowo " ty szmato jebana" bo go zabiłam. Jak już wyżej napisałaś "czepnął się ciebie" a nie miał podstaw, nawet jeżeli bym raszowała to nie zmienia faktu że twoj chłopak nie używa słów " nie raszuj KURWA" a sypie nadmiernymi ironiami, wyzwiskami i poniżeniami w moją stronę. prosty przykład " TY SZMATO JEBANA" więc tu należy się zastanowić trochę nad swoim zachowaniem bo to że ktoś się szybko denerwuje nie tłumaczy aż takiego zachowania. Być może Pan XYZ czuje że ma władzę bo jego dziewczyna ma ADMA to się może przeliczyć wkońcu. Więc prosiłabym Cię tylko o to abyś obiektywnie i indywidualnie oceniała każdego z graczy. Bo założe się jeżeli bym weszła i zaczeła się na Ciebie drzeć " Olka, Ty szmato jebana, dzieciaku pierdolony dać Ci lizaczka,wypad stąd bla bla bla" tak jak to robi Twój chłopak, w ciągu paru minut dostałabym bana za obrażanie, bądź z przyczyną " uspokój się i wróć". Także nie chcę koontynuować i wspominać już tego tamatu. Bo nie mamy się tu oczerniać, obrażać, kłucić a jedynie wspólnie grać. I miejmy nadzieję, że ta gra będzie spokojna, bez niepotrzebnych " zaczepek". Pozdrawiam! ^^

j/w

Jeśli jeszcze raz ten Twój chłopak będzie kogoś wyzywać (za brak znajomości z regulaminem) to winna będziesz wlepienia mu bana, rozumiem że to Twój chłopak ale regulamin dotyczy wszystkich a z tego co pamiętam to 4ever jest na innych zasadach niżeli 4fun.