Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Podanie

Ola JR
 Share

Recommended Posts

(denerwuje mnie tam czasami nie panująca kultura i brak szacunku dla innych graczy ( niektorzy poprsotu sie dopiera ucza i np. nie wszystko odrazu zczjaa lub wbija internetowy kozaczek i hejtuje .. czesto gracze się wyzwyają.. drą dupy przez mikro... wchodzą którzy lubią się odpalić - a zawsze musi ktoś być na pogotowiu i to ogarniać :) )

Imie: Ola

Nick w cs'e: Ola.! Kocham Cie Tomus R ;*

Nick STEAM: martin188

Ile grasz na serwerach ? : ogólnie na wiejskiej od nie dawna :D i mam zamiar grać cały czas bo serwerownia wpadła do gustu :)

Średnio godzin? : Pn-Pt- nawet od południa do wieczora 5-8 godzin różnie weekendy rzadko bo nie jestem w domu.(za pół roku przeprowadzka więc wtedy by i doszły soboty niedziele bo dużo godzin)

Zajęcia: Szkoła ale nie sprawia to kłopotu :) . , `przyszłość` .. no i dla rozrywki odprężenia cs

Miałem admina? : Tak

Gdzie? : Thunderous

Umiejętności : na pewno wiele sie znajdzie

Co mogę zaproponować?: Opanowywanie zgiełku na serwerze.. utrzymywanie miłej i przyjaznej atmosfery graczom, trochę śmiechu .. ogólnie pilnowanie i wql ;) Co tylko trzeba . polecanie serwerowni :)

Dlaczego ja? : A czemu nie ? gram dosyć często ;) .. z wieloma graczami się dogaduję ;) i mysle ze pomoglabym w utrzymaniu harmonii :) i rozwojowi

Czy będę dawał Składkę na admina?: Raczej nie mam możliwości niestety tyczasowo

Linki do 10 reklam: odpuszczam

Czemu by nie ? Jak się zna i pomoże w "Opanowywanie zgiełku na serwerze.. utrzymywanie miłej i przyjaznej atmosfery graczom, trochę śmiechu .. ogólnie pilnowanie i wql Co tylko trzeba . polecanie serwerowni " to + tak samo w pkt Dlaczego Ja?. Jednak te 2 ostatnie pkt są ... - A co ! Może z reklamą byś jednak pomogła 10 reklam 3 minuty na każdą reklamę co daje 30 minut wolnego czasu - nie jest źle jeżeli chcesz zmieć darmowego admina.

Btw. Ten temat z administracją to był przedsmak z tym tematem :D

Tylko graczom się nie nalezy ban za każdą awanturę ,bo to by było na -

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.