For3sT Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Witam, chciałbym Aby administrator SIEMANO POLSKA zobaczył ten temat lub inny z adminów. Zostałem nie słusznie zbanowany. Widocznie na tym serwerze gracze nie mogą zaakceptować lepszych od nich.. Admin mogł zrobic ss'y a nie bez podstawnie dać bana niby że czituje, jestem uczciwym graczem grającym bez wspomagaczy juz ponad 3 lata. Proszę o Szybkie UB: tutaj wycinek z konsoli... [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server by admin SIEMANO POLSKA [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned nick : f0restwOw~ [AMXBANS] Reason : ' Czitujesz ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 19321361 ' [AMXBANS] Your IP : ' 31.128.3.26 ' [AMXBANS] ======================================== Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 spokojnie mamy hltv wszystko się wyjaśni ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
For3sT Posted January 21, 2012 Author Report Share Posted January 21, 2012 No ja myśle... nie dość że Steam długo gram ehh... fajnych tutaj adminów macie .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 http://banid.pl/kto?to=STEAM_0+%3A+0+%3A+19321361\ http://banid.pl/pub?liczne=0:0:19321361 hmmmm coś nam tu ściemniasz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 :shock: Zaraz zobaczę te demo koniecznie może natrafi się haxmovie Tylko na mapach aim/he to jak stwierdzić czy ma WH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
For3sT Posted January 21, 2012 Author Report Share Posted January 21, 2012 nie ściemniam, możliwe że brat wchodzi na NS'a i nie wiadomo co tam robi.. pewnie jak zawsze na czitach jedzie [ Dodano: 2012-01-21, 14:44 ] Dlatego jak wchodze na niektórych serwerach mam bana .. a ban na BL to pewnie poprzedniego właścicela konta bo kupiłem używane konto .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Typo nie ma już gdzie grac bo w większość na każdej z sieci serwerów ma PERMA więc nie sądzę aby tyle ludzi się myliło. nie ściemniam, możliwe że brat wchodzi na NS'a i nie wiadomo co tam robi.. pewnie jak zawsze na czitach jedzie [ Dodano: 2012-01-21, 14:44 ] Dlatego jak wchodze na niektórych serwerach mam bana .. a ban na BL to pewnie poprzedniego właścicela konta bo kupiłem używane konto .. Bueh ! Jeszcze standardowe wytłumaczenie baratem ^^ Chuj mnie boli kto gra na twoim kompie, masz zainstalowane haxy na kompie jesteś haxem tyle w temacie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 REDQu to nie ta jak myślisz. Ludzie aktualizują BL i stad bany. For3sT, czy ja dobrze zrozumiałem ,że Ty obwiniasz swojego brata za to ,że na NS czituje ,a Ty masz bana na STEAM ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
For3sT Posted January 21, 2012 Author Report Share Posted January 21, 2012 Niee.. źle mnie zrozumiałeś ! Brat jak to brat grać nie potrafi i wchodzi na jakims Wh czy jak i dostaje bana na IP a nie mam zmiennego i czasami nie moge wejść na niektore serwery.. a to tylko dodałem tak dla większej wiedzy A STEAM to juz napisałem, możliwe że po tamtym właścicielu [ Dodano: 2012-01-21, 14:50 ] Ja nie gram na czitach kurwa, zobaczcie sobie to jebane demko i dajcie mi spokoj ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 REDQu to nie ta jak myślisz. Ludzie aktualizują BL i stad bany. For3sT, czy ja dobrze zrozumiałem ,że Ty obwiniasz swojego brata za to ,że na NS czituje ,a Ty masz bana na STEAM ? No jak byś zgadł... ale twierdzisz że twoja opinia jest ważniejsza niż opinia ludzi z BL czy innych serwerów na których nie jest wgrana Lista z BL ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
For3sT Posted January 21, 2012 Author Report Share Posted January 21, 2012 zobaczcie sobie demko i stwierdzajcie fakty z HLTV Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 a kurwa zobacze demko, tylko podaj jaka to mapa była ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
For3sT Posted January 21, 2012 Author Report Share Posted January 21, 2012 aim_map Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Dobra powiem tak. Zobaczyłem całe demko i już wiem ocb. Gdy forest grał przez pół mapy miał staty ok 15:1 gdy wszedł SIEMANO POLSKA i po paru zabiciach przeszedł do drużyny przeciwnej. Gdy 3 razy z rzędu zabił SIEMANO POLSKA ( To nie były ani szybkie zabicia ani przez ściane ) to admin wszedł na spec i zaczął go oglądać. Takim przypadkowym trafem 2 następne kille okazały się być przez ścianę i w dodatku w głowę. Ogólnie zbanowany został 2-3 minuty później ze statami 24:1 co nie czyni Cię For3sT najlepszym Jednakże nie mam pewności ,bo to mapa aim_map. Tylko chodzi mi po głowie ten BL ,bo jednak ludzie z BL głosowali aby Cię zbanować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 a ja nadal jak zawsze twierdze że ludzie którzy mają bana na bl, antycheacie czy gdzie kolwiek powinni nie mieć wstępu na serwer... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 eMteK. +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
For3sT Posted January 21, 2012 Author Report Share Posted January 21, 2012 jak nie to nie. bo nie wierzycie że kupiłem konto które istnieje 3 lata i poprzedni właścicel może miec tego bana a nie ja.. steama kupiłem 3 mies temu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siemano polska Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Skoro jestem adminem nie mogącym się pogodzić z tym że bije mnie ktoś "lepszy" to po co mam rozpatrywać Twoją sprawę?, eMteK., zgadzam się z Tobą misiek! Tymczasem idę sobie zajarać szluga i oglądnąć to demko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDQu Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 aim_map prawie CL po za 1 akcją ale tego typu mapy fun`owe mało odzwierciedlają twojego wooolhaka na standardzie więc dla mnie piec za BL i całokształt. Kup nowy stim bo ten jest do wyjebania. Nie przejmuj się moim zdaniem bo ono ma najmniejszy wpływ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 ale nas powinno teraz najmniej obchodzić czy ty to konto kupiłeś, dostałeś czy ukradłeś jest zbanowane na bl'u i to wystarczający powód, aby ban pozostał. Zostawiam tą sprawę dla osób postawionych wyżej intelektualnie tyle ode mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 ak nie to nie, serwer pojebany i tyle... Czyli ogólny wynik 0:2 na jego niekorzyść + BL. Ja już mam wyjebane, jak on ma wyjebane w nasze serwery. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konik Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 w innym temacie o podobnej tematyce jechaliście że BL sprzedane, że kolesie kolesi uspierwiedliwali itp itd, a teraz tutaj wielcy obrońcy BL, zdecydujcie się w końcu. Uważam, że ban powinien być za zachowanie na tym danym serwerze, no ale jak widać koncepcja zależy od dnia. co do bana tego Pana, nie wypowiadam się bo nie widziałem, nie znam się, może odpalny może nie, chciałem tylko zwrócić uwagę na brak konsekwencji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siemano polska Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Zostawiam tą sprawę dla osób postawionych wyżej intelektualnie tyle ode mnie. Czyli całej społeczności WCH? :-D Jestem za tym żeby ban został, nie zniosę myśli że mnie bije na aim_mapie. 4;0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Jak ten synek serio ma 13 lat to jestem prawie pewny że latał kiedyś odpalony, jak nie na wch to wcześniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 1.jak nie to nie, serwer pojebany i tyle... 2. bo nie wierzycie że kupiłem konto które istnieje 3 lata i poprzedni właścicel może miec tego bana a nie ja.. steama kupiłem 6 mies temu 1. 13 lat :roll: 2. Mówisz,że steam istnieje 3 lata a Ty posiadasz go przez 6 miesięcy + doczytałem się ,że Twój brat gra sobie nieuczciwe na NS... OK! Ale Szczerze? Nie wierzę. 3. Jeśli nawet owe konto było zbanowane to moim zdaniem wszelki lament kierował bym w stronę poprzedniego właściciela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts