Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

f0restwOw~

For3sT
 Share

Recommended Posts

Witam, chciałbym Aby administrator SIEMANO POLSKA zobaczył ten temat lub inny z adminów. Zostałem nie słusznie zbanowany. Widocznie na tym serwerze gracze nie mogą zaakceptować lepszych od nich.. Admin mogł zrobic ss'y a nie bez podstawnie dać bana niby że czituje, jestem uczciwym graczem grającym bez wspomagaczy juz ponad 3 lata. Proszę o Szybkie UB: tutaj wycinek z konsoli...

[AMXBANS] ===============================================

[AMXBANS] You are Banned from this server by admin SIEMANO POLSKA

[AMXBANS] You are permanently banned.

[AMXBANS] Banned nick : f0restwOw~

[AMXBANS] Reason : ' Czitujesz '

[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl

[AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 19321361 '

[AMXBANS] Your IP : ' 31.128.3.26 '

[AMXBANS] ========================================

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

nie ściemniam, możliwe że brat wchodzi na NS'a i nie wiadomo co tam robi.. pewnie jak zawsze na czitach jedzie :D

[ Dodano: 2012-01-21, 14:44 ]

Dlatego jak wchodze na niektórych serwerach mam bana .. :D a ban na BL to pewnie poprzedniego właścicela konta bo kupiłem używane konto ..

Typo nie ma już gdzie grac bo w większość na każdej z sieci serwerów ma PERMA więc nie sądzę aby tyle ludzi się myliło.

nie ściemniam, możliwe że brat wchodzi na NS'a i nie wiadomo co tam robi.. pewnie jak zawsze na czitach jedzie :D

[ Dodano: 2012-01-21, 14:44 ]

Dlatego jak wchodze na niektórych serwerach mam bana .. :D a ban na BL to pewnie poprzedniego właścicela konta bo kupiłem używane konto ..

Bueh ! Jeszcze standardowe wytłumaczenie baratem ^^ Chuj mnie boli kto gra na twoim kompie, masz zainstalowane haxy na kompie jesteś haxem tyle w temacie.

Niee.. źle mnie zrozumiałeś ! Brat jak to brat grać nie potrafi i wchodzi na jakims Wh czy jak i dostaje bana na IP a nie mam zmiennego i czasami nie moge wejść na niektore serwery.. a to tylko dodałem tak dla większej wiedzy :D A STEAM to juz napisałem, możliwe że po tamtym właścicielu :D

[ Dodano: 2012-01-21, 14:50 ]

Ja nie gram na czitach kurwa, zobaczcie sobie to jebane demko i dajcie mi spokoj !

REDQu to nie ta jak myślisz. Ludzie aktualizują BL i stad bany.

For3sT, czy ja dobrze zrozumiałem ,że Ty obwiniasz swojego brata za to ,że na NS czituje ,a Ty masz bana na STEAM ?

No jak byś zgadł... ale twierdzisz że twoja opinia jest ważniejsza niż opinia ludzi z BL czy innych serwerów na których nie jest wgrana Lista z BL ?

Dobra powiem tak. Zobaczyłem całe demko i już wiem ocb. Gdy forest grał przez pół mapy miał staty ok 15:1 gdy wszedł SIEMANO POLSKA i po paru zabiciach przeszedł do drużyny przeciwnej. Gdy 3 razy z rzędu zabił SIEMANO POLSKA ( To nie były ani szybkie zabicia ani przez ściane ) to admin wszedł na spec i zaczął go oglądać. Takim przypadkowym trafem 2 następne kille okazały się być przez ścianę i w dodatku w głowę. Ogólnie zbanowany został 2-3 minuty później ze statami 24:1 co nie czyni Cię For3sT najlepszym :D

Jednakże nie mam pewności ,bo to mapa aim_map. Tylko chodzi mi po głowie ten BL ,bo jednak ludzie z BL głosowali aby Cię zbanować.

w innym temacie o podobnej tematyce jechaliście że BL sprzedane, że kolesie kolesi uspierwiedliwali itp itd, a teraz tutaj wielcy obrońcy BL, zdecydujcie się w końcu. Uważam, że ban powinien być za zachowanie na tym danym serwerze, no ale jak widać koncepcja zależy od dnia.

co do bana tego Pana, nie wypowiadam się bo nie widziałem, nie znam się, może odpalny może nie, chciałem tylko zwrócić uwagę na brak konsekwencji

1.jak nie to nie, serwer pojebany i tyle... 2. bo nie wierzycie że kupiłem konto które istnieje 3 lata i poprzedni właścicel może miec tego bana a nie ja.. steama kupiłem 6 mies temu :D

1. 13 lat :roll:

2. Mówisz,że steam istnieje 3 lata a Ty posiadasz go przez 6 miesięcy + doczytałem się ,że Twój

brat
gra sobie nieuczciwe na NS... OK!

Ale Szczerze? Nie wierzę.

3. Jeśli nawet owe konto było zbanowane to moim zdaniem wszelki lament kierował bym w stronę poprzedniego właściciela.