Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

lizak vs. dMg

Jaśnie Pan
 Share

Recommended Posts

No to jedziemy. Pisałem coś z innym graczem na say wychodząc z respa zaraz przy tej cięzarowce. Gdy wypadl mi granat zorientowałem się ,że nie przycisnąłem odpowiednio mocno klawisza Y (ciskając enter tj akceptując wiadomość ). Trudno stało się. Zabrałem 2 swoim HP jednemu 35 i drugiemu 8 - lizakowi. Przeprosiłęm na czacie pisząc "sorry" lecz ten mi przypieprzył 2x w głowę co dało -70hp. To był odruch bezwarunkowy gdy oddałem mu 2 strzły po 17 lizak nie dał za wygraną i rozdupił mnie do końca - po czym napisał ironicznie - sorry -dodając potem ,że pomylił mnie z teamem przeciwnym -.- .Napisałem "lizak ciul" (nie idiota) - ten mi strzelił bana na 1 godzinę z powodem Obraza Admina. Nosz co to miało być. Następnie się odbanowałem.

Odbanowałem się ,bo ban był jak najbardziej niesłuszny. To była po prostu forma odgryzania się przez lizaka. Już od samego początku w rozmowie na STEAM postraszył mnie H@ bo go obraziłem. Od tamtej pory są różne małe sprzeczki ale ja ogólnie dałem sobie spokój z nim ,a on ze mną. Jednak lizak nie wytrzymał za dużo i dla 8 HP zaczął we mnie strzelać. Ja wiem ,że mogłem tego nie robić ale chyba każdy z Was obrażał drugiego po jego zabiciu. Nawet to co napisałem tj "lizak ciulu" było w formie żartu. Zareagował jak zareagował. Stało się. Lecz do chuja pana on jest w radzie ,a zbanował za jedno małe słowo. Gdybym ja zaczął banować graczy za takie "ciulowate" zachowanie jak moje to graczy było by mało. Klimat wiejskiej przyciąga ale Ty lizak musisz pierdolić manianę. Z resztą było minęło i nie mam zamiaru się dalej kłócić. Tak czy owak przepraszam za moje "karygodne" zachowanie i obrażenie Ciebie od ciula.

Jeszcze zaczynasz ? Ty chlopczyku wszystko robisz w formie zartu , wszystko robisz przypadkowo .. Stary wez sie juz uspokoj bo sciemniasz 3 po 3 .. kurwa straszylem Cie H@ ? w ogole juz mnie kurwica bierze jak to czytam .. jakie bezmozgie dziecko szukajacych kolegow , bachor ... Jestes pusty jak pusty dzban .. Dobrze baranie wiesz , ze uwazam cie za idiote . wiec bornisz sie przypadkami , przypakowo Ci wylatuje granat , przypadkowo mnie wyzywasz i jeszcze wciskasz kit dzieciaczku ze strzelilem Ci w leb dwa razy .. jestes chory nie popuszcze Ci bo jestes zwyklym szarym czlowieczkiem gdzie szuka pociechy w internecie ..

.. Mam juz tego dosc , bede mu wrzucal w nieskonczonosc bez zadnych konsekwencji .. Prowokacja czysta otwierajac ten temat.. Mylicie sie , ze temu gnojowi odpuscze .. Olewam go , a on czysto prowokuje i sie wywija jak szara myszka .. ale i tak kazdy mysli , ze ja przesadzam i ten degenerat wali wam takie bajki i kazdy w nie wierzy .. pytam sie po chuj to wszystko . zamknij to w pizdu , a nie bede sie wkurwial na jakiegos pejsa

yy powiem tak

nie ma co płakać o bana, nawet za byle jaki powód.

Ja np. dostałem bana od dimejdża na godzinę, ale nie był to jakiś powód, żeby się strasznie pruć i wadzić. A banujta mnie ile chceta, I don't care. Zresztą mi się akurat może należało, bo chyba w kiedy byłem w terro to raczej chodziło o napierdalanie CTków, a nie dimejdża który był ze mną w tt. Nie dziwie się, że sie wkurwił, też bym się może tententen gdyby jakiś ciul (np. ja :D) skakał mi po głowie i zjeżdzał ponad połowe hp na samym początku mapy :mrgreen: .

Ale chopaky, nie ma co sie pruć, przyjdzie akta, forum zamknie, odetnie was od neta i nawet nie będziecie mieli okazji się nawzajem przeprosić/pogodzić. Więc lepiej zróbicie to teraz, peace&love&counterstrike akaka real life on cd xaxaxa

jestem pojebany

Jeszcze zaczynasz ? Ty chlopczyku wszystko robisz w formie zartu , wszystko robisz przypadkowo .. Stary wez sie juz uspokoj bo sciemniasz 3 po 3 .. kurwa straszylem Cie H@ ? w ogole juz mnie kurwica bierze jak to czytam .. jakie bezmozgie dziecko szukajacych kolegow , bachor ... Jestes pusty jak pusty dzban .. Dobrze baranie wiesz , ze uwazam cie za idiote . wiec bornisz sie przypadkami , przypakowo Ci wylatuje granat , przypadkowo mnie wyzywasz i jeszcze wciskasz kit dzieciaczku ze strzelilem Ci w leb dwa razy .. jestes chory nie popuszcze Ci bo jestes zwyklym szarym czlowieczkiem gdzie szuka pociechy w internecie ..

.. Mam juz tego dosc , bede mu wrzucal w nieskonczonosc bez zadnych konsekwencji .. Prowokacja czysta otwierajac ten temat.. Mylicie sie , ze temu gnojowi odpuscze .. Olewam go , a on czysto prowokuje i sie wywija jak szara myszka .. ale i tak kazdy mysli , ze ja przesadzam i ten degenerat wali wam takie bajki i kazdy w nie wierzy .. pytam sie po chuj to wszystko . zamknij to w pizdu , a nie bede sie wkurwial na jakiegos pejsa

.... xD!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.