✪ eMteK. Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Jak widać z war3ft się nie klei Adam myślał nad cod lub jail'em więc rozwiejmy jego wątpliwości i wybierzmy jedną z tych 2 opcji w ankiecie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladzix Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Obie opcje dobre, tylko jak chcecie jaila to musicie mieć dużo admów, którzy będą kontrolować, inaczej ciągle ktoś będzie trollować.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Jail to dobra rzecz. Jak przedmówca stwierdził - obie propozycje są dobre lecz Call Of Duty mod jest bardziej dla dzieci. Już teraz istnieje milion klas ,milion przeróbek ,że szok. Widać również ,że jest bardzo dużo serwerów CoD istnieje i trudno będzie go zapełnić. Ja szczerzę nie lubię tej modyfikacji gdyż te wszystkie tysięczne rozdawanie punktów i przykładowo CT zaczynając na swoim respie w 2 sekundy dobiegnie do respa TT. Sprawa jest inna jeżeli to ma być low cod wtedy może i ja bym się skusił tam zagrać. Co do Jail'a serwer również dla młodych graczy ale proponował bym mikrofon od 16 lat. Grałem na takim serwerze i było miło słychać ogarniętych ludzi i fajnie prowadzone zabawy. Nienawidzę czegoś takiego ,że "on nie miał prawa mnie zabić ,bo ja nie kucnąłem ostatni tylko on!" już za takie zdanie dałbym bana za 1 godzinę ,bo to jest takie wkurwiające. Oczywiście apy na Jail powinny być zróżnicowane i powinno być ich sporo. Chodzi mi głownie ,że nie tylko 1 klatka i basen tylko dobra spora mapa. Widząc głosy z ankiety prowadzi Jailbreak to również fajnym pomysłem byłoby dodanie tetrisa na dead ,bo gracze czekają nawet 5 minut. Opcja /open czy coś podobnego mile widziana. Z resztą fajnie ,że w końcu coś będzie się działo z tym w3. Btw. Dobry pomysł z tymi mapami na surf. Grałem na wszystkich dodanych i są nawet fajne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 już ja kurwy nauczę Wiejskiego JAIL'a jak za czasów musicie mieć dużo admów racja, racja, racja zawsze musi być ktoś z rozumem na głowie, bo kurew nie brakuje, a jeden sie dopcha do bycia niebieskim i bedzie chuj edit. obie propozycje są dobre lecz Call Of Duty mod jest bardziej dla dzieci. dlatego go nie bedzie, bo kurew bez mutacji nie potrzeba .. wystarczy ze na DR slychać pisk i trzask - nie wnikam bo taki server raczej malo kiedy zgarnia ambitniejszych graczy w formie 24/24 online. JAIL i chuj. szukam osób do pomocy ptrzy rozkeceniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Moge Wam zrobic jaila pod warunkiem ze sie zbierze ekipa ktora bedzie toto prowadzic... bo ciezko jest znalezc ogarnietych klawiszy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 http://forum.wiejska-chata.pl/jail-reaktywacja-vt4804.htm#161277 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts