Jaśnie Pan Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 -Mapy -Jailbreak manager -System Fajek - przemytnik -System Wywiadu - dla klawiszy -pilka -gangi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 - muzyczka ( ale to już się tym zajmę ) - wykreowanie elity patronującej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Map pomysł na zajebisty Jail w stylu Wiejskiej-Chaty. Gracze będą uwięzieni w oborze (2-3) jakieś małe domki, basen. Tylko potrzebuję modeli traktorów, kur, potrzeba mi sporo rzeczy. Tam w dziale prefarby kto ma niech wrzuci. Pamiętasz virus tą starą mapkę ? Z niej zrobię Jail'a. Tylko sporo pozmieniam. Mało bedzie z grabówka ale postaram się ten duży dom zrobić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kona-Chan Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 hmm to a więc ja bym chciał to skomentować jako gracz jak ja to widzę z mojej zakutej perspektywy Wiem że 1 post jest starszy trochę ale napiszę Mapy hmm mapy DiaablooX nie dawno dodał 64 nowe mapy więc narazie nie widzę potrzeby Jailbreak manager jest bardzo dobry na serv więc nie potrzeba nowego System Fajek - przemytnik hmm nie wiem co to jest ale bardzo chętnie zobaczyłbym coś takiego. System wywiadu - dla klawiszy też nie wiem co to jest więc chętnie zobaczę Piłka moim zdaniem nie potrzebna i tak rzadko gramy w piłkę a braki piłki i tak są tylko na nielicznych mapach i nikt nie narzeka na jej brak. Gangi hmm... były spodobały się ale ich nie ma mam nadzieje że będą umili to rozgrywkę muzyczka? WTF?! Po jaką cholerę muzyczka na JB ? Moim zdaniem zbędne ... Wykreowanie elity patronującej ? WTF ocb. rozpisz się bardziej jeżeli możesz bo nie mam pojęcia co to jest To tyle ode mnei dziękuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 muzyczka? WTF?! Po jaką cholerę muzyczka na JB ? Moim zdaniem zbędne ...Wykreowanie elity patronującej ? WTF ocb. rozpisz się bardziej jeżeli możesz bo nie mam pojęcia co to jest 1. muzyczka - zobaczysz, ocenisz. 2. z biegiem czasu zostanie powołana elita, której to zdania będą oczywiste -grzecznie mówiąc - wyszlifowanie tępej jak głaz skurwiałej dziecinady w postaci chaosu i ogólnego nieładu, pilnowanie porządku i przede wszystkim egzekwowanie pokurwionych pomysłów ze strony graczy jak i niedojebanych administratorów (których mam nadzieje będzie minimum lub też wcale, bo po co tracić flagi?) Ogolnie mówiąc - gracz musi wiedzieć kto to administrator, administrator musi wiedzieć kto to ELITA, a ELITA musi wiedzieć kto to gracz, administrator i H@. Podsumowując - punkt drugi ma na celu poprawę rozgrywki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 w ogóle zasady gier na jailu będą gdzieś ? : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 5, 2012 Author Report Share Posted February 5, 2012 http://forum.wiejska-chata.pl/zabawy-vt4919.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Aga Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 oo dzieki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeticK Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Najciekawsze są gangi i system fajek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts