Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Tibia

Prowokator
 Share

Recommended Posts

Ciężko przyznać ale też grałem w Tibie tyle ,że only OTS ponieważ lubiłem własnego postawić i z kumplami skillami się tyrać. Np stawiałem OTS 9999999x XP i to było nakurwianie ostre. Za ghosta już po milionowym lvl'u. Fajne to były czasy ^^

ja pierdole jak w to można/można było grać :evil: naprawdę trzeba mieć jakieś zaburzenia :O

Sam grałem dość długo i komentarze takie jak ten widziałem nieraz. Musze Ci powiedzieć, że tak dopracowanej gry pod względem pvp szukać ze świecą. Ludzie, którzy nie grali łatwo krytykują. Teraz tylko CS, bo to jest potęga :D

Honera, Nerana, Berylia.!

• 2 weeks later...

Never i co z tego ,że ma taką a nie inną grafike? Grałem w WoW-a , Metin2, Runes of Magic i inne gry i szczerze to żadna z nich tibii nie dorówna ;)

Questy, całokształt ogólnie, zagadki (rl tibia , języki beholderow, zapiski , zaginione książki 50% questów nie odnaleziona do tej pory)

Przecudowne wojny, zresztą kto brał czynny udział w wojnach, commnaderował, wygrywał/przegrywał - z masówkami , z doświadczonymi graczami ten wie :)

pod względem grafiki też ale jak można w to grać ... wolałbym już grać w metina niż w to ;x

Grałeś w to kiedyś ,że się wypowiadasz? Czy wbiłeś na rl tibii 50 max lvl?

Grałem w to przeszło 5 lat , 3 lata z tymi samymi ludźmi później na OTS- 2 lata przeszło :)