❤ Ola JR Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Mam propozycję a mianowicie można by było na 4FUN EVER dodać piosenki które by leciały pod koniec rundy gdy któraś z drużyn wygrywa które by np. co miesiąc były zmienane na inne żeby wciąż to samo nie leciało ? tak jak np. na Zakładzie Karnym(ONLY AWP) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wladzix Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 ostre techno Olciu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBeR Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 stary temat , ale dobry temat . dla mnie bylo by to dobre rozwiazanie , czesto jak juz dostane banie na łebto na czas do konca rundy wchodze na neta , czy wogole do systemu komputera jedyne co przypomina mi ze nowa runda sie zaczyna to uciekajaca myszka w gorny lewy rog ekranu , wiem ze na serwerach w ktorych jest to zastosowane muzyke slychac nawet po "wyjsciu" z gry na pulpit dajmy na to. i nie przegapia sie rundy czy 2 co moe skonczyc sie kickiem za AFK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Ok pod warunkiem ze bedzie to muzyka dla wszystkich a nie jakies mozgo-jebo-trzepo-dubstepy Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Rundy trwają czasami 10 sec. Muzyka leci 15. I olbrzymia dupa z tego wyjdzie. Ja nie jestem przeciwny ale muzykę do 10 sec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ Ola JR Posted April 1, 2012 Author Report Share Posted April 1, 2012 mozgo-jebo-trzepo-dubstepy haha xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
MVB1 Posted June 29, 2012 Report Share Posted June 29, 2012 Sądze że na każdym serwie wiejska chata powinno być radio i tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts