Prowokator Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Na serverze klasa boomer jest na ogół ok bo wybucha po śmierci ma dużo hp ale jest ogólnie - słaby. Problem pojawia się dopiero wtedy gdy np. kampimy z osobą która ma wybraną ową klasę , po śmierci naszego wspólnika (np poprzez uduszenie kiedy my mamy maskę gazową) owy osobnik wybucha jak by był zombie . To też strasznie irytuje bo gdy wchodzimy z większą ilością osób to zawsze znajdzie się jakiś "łepek" który np zostanie zabity i przez to również nas skazuje na śmierć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 tymczasowo wylaczylem klase - ta oraz lowce. Wylaczylem tez pare innych dodatkow zeby ustalic co powoduje buga w zawieszaniu sie serwera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted January 31, 2012 Author Report Share Posted January 31, 2012 tymczasowo wylaczylem klase - ta oraz lowce.Wylaczylem tez pare innych dodatkow zeby ustalic co powoduje buga w zawieszaniu sie serwera. Konkretniej ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Prowokator z tym się akurat nie zgadzam. Każda klasa posiada LJ i wchodząc do kampy wykorzystujesz to. To samo jak dostajesz 10 tyś HP. To wiadomo ,że dostaniesz sie do jakieś kampy gdzie jest jeden ale jak już jednego zarazisz idziesz to tych co jest tam schowana spora grupka i wybuchasz. chyba raz czy dwa mi się nie udało nic z boomerem zrobić. Głowni dlatego ,że gracze posiadali unlimited ammo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted January 31, 2012 Author Report Share Posted January 31, 2012 Ale mi chodzi o to ,że człowiek po śmierci który miał wybraną klasę boomera też wybucha chociaż jeszcze nie jest zombie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Akurat to jak wybucham jako boomer ,a w kampie jest przypuśćmy 2 innych graczy i oni wybuchną to ja mam z tego ubaw. Rozumiem ,że wkurza jak ktoś się tak wyszykuje ,a tu go swój zabije. Jednak nie wiem czy będzie możliwość przerobić boombera aby wybuchał jak już się nim stanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted January 31, 2012 Author Report Share Posted January 31, 2012 Dla nie których to zabawne jednakże server ma przyciągać graczy a nie ich odstraszać. Takie wykupienie się np 4000 ammo - 2x laser mina, maska gazowa +/- np nieskoncz.ammo i jakies granaty = 10k ammo, a Tu ni z tego ni z owego Twoj kolega obok Ci wybucha i tracisz wszystko mimo ,ze go nie zapraszales do kampienia z Toba Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 powiem jaśniej Kampie ja i Prowokator. Ja mam zombie boomber a prowokator ma sprintera. Przychodzi DMG i pierdzi na nas. Zabijasz Mnie a prowokator zyje bo ma maske. Ja wybucham a przez to ginie prowokator. O to chodzi że wybuch który powinien być aktywowany będąc zombie nie humanem Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Akurat to jak wybucham jako boomer ,a w kampie jest przypuśćmy 2 innych graczy i oni wybuchną to ja mam z tego ubaw. Rozumiem ,że wkurza jak ktoś się tak wyszykuje ,a tu go swój zabije. Jednak nie wiem czy będzie możliwość przerobić boombera aby wybuchał jak już się nim stanie. dlatego boomber będzie wyłączony lub ewentualnie tylko na vipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Przychodzi DMG i pierdzi na nas. Przykro mi :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 boomer bedzie naprawiony, jeszcze nie wiem kiedy ale bedzie. I nie bedzie na vipa tylko ogolnodostepny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 1, 2012 Author Report Share Posted February 1, 2012 Dzięki Adam za odzew do narodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts