cerror Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Widzę, że nie pierwsza skarga na Lizaczka. Więc zacznę od początku. Wszedł na serwer niejaki Lizak. Zaczął pisać na czacie, że właśnie przyjechał z media marktu i gra pierwszy raz w tą grę. Pomijając już fakt, że popełniał dużo błędów ortograficznych ( nie wiem, czy specjalnie, czy po prostu z powodu tego, że w CS nie podkreśla wyrazów). Potem zaczął flashować swoich teammates (członków drużyny) na respie. Następnie, jak by nigdy nic zaczął strzelać po nas na respie. Zorientował się, że to admin, bo nie mogłem mu dać kary, gdy mnie zabił. Następnie zabił drugiego gracza rzucając mu idealnie granat pod nogi. Zaczęła się następna runda. Standard: flash w pysk i pobiegł do hostów. Znowu kogoś potrzelił, więc i ja mu przywaliłem w bańkę Banned. Powód: Specjalne TA + wulgi. Najs. To wszystko działo się na office. Macie HLTV. Zobaczcie, co wyprawiał. Więcej takich adminów. GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Nie rzucilem ani jednego fb na respie , strzelalem sie z lovelasem , rzucales he na respie wyzywales i dostales na 4h . podobno masz screeny na mnie To wszystko działo się na office. Macie HLTV. Zobaczcie, co wyprawiał. Więcej takich adminów. GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 lizak łobuzie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 logi sprawdzone to cerror zaczął Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 logi sprawdzone to cerror zaczął to po chuj zaczynać a potem płakać na adma na forum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
=loVelas= Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Witam ja sie dozucam do teo postu. To ze strzelalismy sie z lizakiem to prawda i ze tamten matolek zaczol wyzywac to tez prawda. Wiec lizak jak zwykle nie winny . Sa 2 zasady 1 to -Admin ma zawsze racje a 2- Brzmi tak samo jak i pierwsza!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
siemano polska Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 A gramatyki to Ty się uczysz? Czy mamusia jeździła po przychodniach żeby załatwić orzeczenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerror Posted February 2, 2012 Author Report Share Posted February 2, 2012 Chyba jeździła po przychodniach. I uważaj, bo ci końcówka odpadnie i ci rączka będzie uciekać (apropo ) i jak sobie w życiu dasz potem rade ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Chyba jeździła po przychodniach. I uważaj, bo ci końcówka odpadnie i ci rączka będzie uciekać (apropo ) i jak sobie w życiu dasz potem rade ? Do kogo to piszesz i w jakim celu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3fii Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 lizak z Tobą zawsze awantury Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkopoligamia Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 zamknijcie to wpizdu bo taka skarga to chuj nie skarga. A typ widząc że go wszyscy gnoją bedzie próbował na siłe kogoś pocisnąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 1 to -Admin ma zawsze racje a 2- Brzmi tak samo jak i pierwsza!!!!!! 1. admin ma zawsze racje 2. jesli admin racji nie ma ji had wyjasni ci ze admin ma racje 3. jesli dalej uwazasz ze admin racji nie ma patrz punkt 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 1. admin ma zawsze racje 2. jesli admin racji nie ma ji had wyjasni ci ze admin ma racje 3. jesli dalej uwazasz ze admin racji nie ma patrz punkt 1. hahahaaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
nbk Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 lizak jaki stanowczy i męski o proszę :shock: :shock: :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shino Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 lizak jaki stanowczy i męski o proszę :shock: :shock: :shock: to zabrzmiało pedalsko... Ja jebie. dołożyć malej piździe za kłamstwo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nbk Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Shino to miało tak wyjść Ty wredny chuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Zinbo Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Zamknąć jebany temat i niech gość się ogarnie lizak kochana pizdeczko z Tobą zawsze haje dzieci mają :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 clsd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts