Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Lizak

cerror
 Share

Recommended Posts

Widzę, że nie pierwsza skarga na Lizaczka.

Więc zacznę od początku. Wszedł na serwer niejaki Lizak. Zaczął pisać na czacie, że właśnie przyjechał z media marktu i gra pierwszy raz w tą grę. Pomijając już fakt, że popełniał dużo błędów ortograficznych ( nie wiem, czy specjalnie, czy po prostu z powodu tego, że w CS nie podkreśla wyrazów). Potem zaczął flashować swoich teammates (członków drużyny) na respie. Następnie, jak by nigdy nic zaczął strzelać po nas na respie. Zorientował się, że to admin, bo nie mogłem mu dać kary, gdy mnie zabił. Następnie zabił drugiego gracza rzucając mu idealnie granat pod nogi. Zaczęła się następna runda. Standard: flash w pysk i pobiegł do hostów. Znowu kogoś potrzelił, więc i ja mu przywaliłem w bańkę :D Banned. Powód: Specjalne TA + wulgi. Najs. To wszystko działo się na office. Macie HLTV. Zobaczcie, co wyprawiał.

Więcej takich adminów. GL

Nie rzucilem ani jednego fb na respie , strzelalem sie z lovelasem , rzucales he na respie wyzywales i dostales na 4h . podobno masz screeny na mnie

To wszystko działo się na office. Macie HLTV. Zobaczcie, co wyprawiał.

Więcej takich adminów. GL

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.