Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

kml WSRH

Anthony Hopkins
 Share

Recommended Posts

Twój nick(tez w temacie): ---

Twoje steam id: ---

Nick Admina , na którego składasz skargę: jak w temacie

data i Godzina - 14:10

Opis Sytuacji: Dal vote na zmiane mapy na jakas tam (nie pamietam nazwy), a ze wiekszosc byla na tak to od razyu sie zmienila. Wkurwia mnie takie cos bo sie syf robi zawsze. Tak samo ten smiley co chwile sie pyta wszystich czy zmienic mape. Chyba od tego jest rtv do chuja?!

link do screena: brak. Byl przy tym Januszowy Tytan, on potwierdzi.

Trzeba przepatrzyc te wszystkie mapy bo na czesci z nich brakuje slotow.

Emtek/mnr - ktorys z Was by to ogarnal?

Poza tym trzeba wybrac z tego calego syfu 30 najlepszych map bo teraz jest ich chyba 100... Czasem ludzie wybiora nowa mape ktora okazuje sie totalna kaszana.

Prosilbym wiec lolka o zrobienie listy map, my je potem sprawdzimy czy nie brakuje slotow i dodamy do votowania.

Proponuję wgrać takie mapy i również jeżeli są to je zostawić :). A więc :

Deathrun_projetocs2

Deathrun_projetocs

Deathrun_projetocs3

Deathrun_arctic

Deathrun_temple

Deathrun_ice

Deathrun_first

Deathrun_bieber

Deathrun_2010

Deathrun_2011

Deathrun_dust2010

Deathrun_dust2011

Deathrun_kosova

Deathrun_temple2

Deathrun_simple

Deathrun_magic

Deathrun_herb

Deathrun_grass

Deathrun_3h

Deathrun_astro

Deathrun_chemical

Deathrun_extreme_hard

Deathrun_higshspeed

Deathrun_coldzone

Deathrun_desert

Deathrun_easy

Deathrun_electromusic

Deathrun_extensa

Deathrun_extreme-dust

Deathrun_foresthome

Deathrun_laboratory

Deathrun_moops

Deathrun_muhaha

Deathrun_one

Deathrun_pycho

Deathrun_skyline

Deathrun_skyline2

Deathrun_theone_beta

Deathrun_volcano_fixed

Deathrun_wizard2

Speedrun_short

Speedrun_japierdole

Speedrun_DangerousSpeed

Speedrun_DangerousSpeed_fixed

To tyle z mojej strony :). Linków niestety nie mam :/

Czy to czasem nie była mapa deathrun_skills ? Grając na tej mapie z bathonem już byłem na samym końcu gdy pojawiło się vote z rtv ,a administrator zmienił od razu mapę. Dodam ,że jako jedyny przeszedłem tą mapę i zabiłem TT :)

Smiley, właśnie, jeżeli zmieniasz mapę bo gracze tego chcą jest okej, ale skoro ktoś przychodzi ze skargą na zmiane na admina to znaczy że gracze tego jednak nie chcą.

To może tak wyglądać jak na 20 graczy 5 ciągle krzyczy zmień zmień, a reszta 15 siedzi cicho a wygląda jakby dużo osób chciało zmiany a tu chuj po prostu. Jak Ci marudzą żebyś zmienił to pisz im : pisać rtv. i wtedy napiszą i będzie git. !

Dałem vote "zmieniamy? "tak" "nie" wybrali tak . i w czym problem ? :) a jeśli przeszkadza wam to to Sorry. Wiecej tak nie zrobie, ale nie widze powodu zeby pisac skarge bo zmieniłem mape . A co do map, fajne mapki .

Ja jebie, odpierdalacie niesamowicie. Ostatnio leciała moja ulubiona mapka deathrun_skill taka se strefami z blokem pod HNS. Pograliście 5 minut 8 graczy się zabiło z ich winy i jakiś dureń zmienił mapę aby on też mógł grać. Potem znowu jestem na samym końcu pojawia się vote o zmianie i od razu accept nie zważając na innych graczy. Jak jeden zrobi spam aby zmienić to on nie odpowiada za 10 tylko za siebie. Jeżeli bedzie truć dupę wlep mu bana na godiznę to już się mu odechce. Co to za gra jak pograć 3 minuty na DR i jakiś kretyn ,który pobije rekord prosi o zmianę mapy i admin zmienia.

Tytanowy nie, Tam są desperaci ,którzy naciskają jedynkę aby szybko menu zniknęło. Trzeba by zmienić w kodzie pluginu tak aby pod jedynką było 10 godzin grania mapy to się raz na zawsze oduczą. Nie no żartuję Pod jedynką 20 minut reszta od 5 minut. Deathrun_skills ma mieć czas mapy ustawiony na 20 minut i wgrać na czas tej mapy DM ,bo wnerwiają mnie te płaczące debile

Zmieniłem ustawienia serwera, tak, że nicki adminów będą widoczne w sayu przy każdej czynności jaką wykonają. A z takich zachowań jak nadużywanie admina w celu np. zmian map co chwilę i według własnego gustu będą wyciągane konsekwencje, 1 ostrzeżenie, a potem utrata flagi. Koniec pierdolenia się panowie, to nie cyrk i nie zabawa. Zaraz napiszę o tym osobny temat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.