Anthony Hopkins Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Twój nick(tez w temacie): --- Twoje steam id: --- Nick Admina , na którego składasz skargę: jak w temacie data i Godzina - 14:10 Opis Sytuacji: Dal vote na zmiane mapy na jakas tam (nie pamietam nazwy), a ze wiekszosc byla na tak to od razyu sie zmienila. Wkurwia mnie takie cos bo sie syf robi zawsze. Tak samo ten smiley co chwile sie pyta wszystich czy zmienic mape. Chyba od tego jest rtv do chuja?! link do screena: brak. Byl przy tym Januszowy Tytan, on potwierdzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Zabrać takim flagi na votemap i tyle, admin nie jest od zmieniania mapy kiedy mu się żywnie podoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted February 3, 2012 Author Report Share Posted February 3, 2012 edit. Chodziło o kml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Trzeba przepatrzyc te wszystkie mapy bo na czesci z nich brakuje slotow. Emtek/mnr - ktorys z Was by to ogarnal? Poza tym trzeba wybrac z tego calego syfu 30 najlepszych map bo teraz jest ich chyba 100... Czasem ludzie wybiora nowa mape ktora okazuje sie totalna kaszana. Prosilbym wiec lolka o zrobienie listy map, my je potem sprawdzimy czy nie brakuje slotow i dodamy do votowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DkReR. Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Proponuję wgrać takie mapy i również jeżeli są to je zostawić . A więc : Deathrun_projetocs2 Deathrun_projetocs Deathrun_projetocs3 Deathrun_arctic Deathrun_temple Deathrun_ice Deathrun_first Deathrun_bieber Deathrun_2010 Deathrun_2011 Deathrun_dust2010 Deathrun_dust2011 Deathrun_kosova Deathrun_temple2 Deathrun_simple Deathrun_magic Deathrun_herb Deathrun_grass Deathrun_3h Deathrun_astro Deathrun_chemical Deathrun_extreme_hard Deathrun_higshspeed Deathrun_coldzone Deathrun_desert Deathrun_easy Deathrun_electromusic Deathrun_extensa Deathrun_extreme-dust Deathrun_foresthome Deathrun_laboratory Deathrun_moops Deathrun_muhaha Deathrun_one Deathrun_pycho Deathrun_skyline Deathrun_skyline2 Deathrun_theone_beta Deathrun_volcano_fixed Deathrun_wizard2 Speedrun_short Speedrun_japierdole Speedrun_DangerousSpeed Speedrun_DangerousSpeed_fixed To tyle z mojej strony . Linków niestety nie mam :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted February 3, 2012 Author Report Share Posted February 3, 2012 Proponuje jeszcze kilka map sr no i zrobic oddzielny temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 VRX ja chcialem na zm sprawdzic mapy... i powywalac te ktore sa za male albo sie nie sprawdzaja na naszym zombie. Ale cos sie wali i te birarki czy jakos tak szwankują i mi nie czyta SID. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 te birarki czy jakos tak szwankują i mi nie czyta SID.na zombie oraz dr sprawa binarek juz powinna byc ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Czy to czasem nie była mapa deathrun_skills ? Grając na tej mapie z bathonem już byłem na samym końcu gdy pojawiło się vote z rtv ,a administrator zmienił od razu mapę. Dodam ,że jako jedyny przeszedłem tą mapę i zabiłem TT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted February 3, 2012 Author Report Share Posted February 3, 2012 nie pamietam, sprawdz jaka to mapa, godzine masz podana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 dmg ja bylem przy tym ale ciebie nie widzialem chyba w innym czasie to nielegalne vote bylo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley # BH Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 B A T H O N Rozumiem ale jezeli wiekszosc graczy mowi zmien zmien zmien to ja itak sie najpierw pytam a jezeli nie to niezmieniam, bo niemam zamiaru robić tego w brew regulaminowi i graczom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Smiley, właśnie, jeżeli zmieniasz mapę bo gracze tego chcą jest okej, ale skoro ktoś przychodzi ze skargą na zmiane na admina to znaczy że gracze tego jednak nie chcą. To może tak wyglądać jak na 20 graczy 5 ciągle krzyczy zmień zmień, a reszta 15 siedzi cicho a wygląda jakby dużo osób chciało zmiany a tu chuj po prostu. Jak Ci marudzą żebyś zmienił to pisz im : pisać rtv. i wtedy napiszą i będzie git. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Cycu, na DR jest tak: Pograsz 5 min zmiana mapy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kml Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Dałem vote "zmieniamy? "tak" "nie" wybrali tak . i w czym problem ? a jeśli przeszkadza wam to to Sorry. Wiecej tak nie zrobie, ale nie widze powodu zeby pisac skarge bo zmieniłem mape . A co do map, fajne mapki . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted February 3, 2012 Author Report Share Posted February 3, 2012 Napisalem skarge, bo wkurwiajace jest tlumaczyc caly czas, ze zmieniamy tylko za pomoca rtv. Zadne konsekwencje jak widzisz nie sa z tego wyiagane, jedynie zastanawiamy sie nad poprawkami z mapami, zeby ludzie nie wybierali mapy, a po minucie chcieli zmiany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Ja jebie, odpierdalacie niesamowicie. Ostatnio leciała moja ulubiona mapka deathrun_skill taka se strefami z blokem pod HNS. Pograliście 5 minut 8 graczy się zabiło z ich winy i jakiś dureń zmienił mapę aby on też mógł grać. Potem znowu jestem na samym końcu pojawia się vote o zmianie i od razu accept nie zważając na innych graczy. Jak jeden zrobi spam aby zmienić to on nie odpowiada za 10 tylko za siebie. Jeżeli bedzie truć dupę wlep mu bana na godiznę to już się mu odechce. Co to za gra jak pograć 3 minuty na DR i jakiś kretyn ,który pobije rekord prosi o zmianę mapy i admin zmienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 wgrac plugin pytajacy o czas trwania mapy... tak ja 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Tytanowy nie, Tam są desperaci ,którzy naciskają jedynkę aby szybko menu zniknęło. Trzeba by zmienić w kodzie pluginu tak aby pod jedynką było 10 godzin grania mapy to się raz na zawsze oduczą. Nie no żartuję Pod jedynką 20 minut reszta od 5 minut. Deathrun_skills ma mieć czas mapy ustawiony na 20 minut i wgrać na czas tej mapy DM ,bo wnerwiają mnie te płaczące debile Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 mogę to wgrać o ile reszta chce Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3fii Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 jestem za Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 I ja tysz Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLeK^ Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Zmieniłem ustawienia serwera, tak, że nicki adminów będą widoczne w sayu przy każdej czynności jaką wykonają. A z takich zachowań jak nadużywanie admina w celu np. zmian map co chwilę i według własnego gustu będą wyciągane konsekwencje, 1 ostrzeżenie, a potem utrata flagi. Koniec pierdolenia się panowie, to nie cyrk i nie zabawa. Zaraz napiszę o tym osobny temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 i git. jestem za wgraniem pluginu i niech po jedynka bedzie 10 lub 15 minut xd czas to ogarnac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kml Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 No i bardzo dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts