FirebladeR Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Od zawsze (przynajmniej jak ja gram na serwerach Wiejskiej) był problem ze zmianą niektórych map tzn. po wybraniu mapy serwer padał i włączał się od nowa (dotyczyło to sporadycznych map) teraz jednak problem się pogłębił i mapy (oczywiście niektóre), które do niedawna wczytywały się bez zarzutu teraz sprawiają, że serwer pada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3fii Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 no nie powiem, trochę lipa to jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siemano polska Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 podbijam w 100 procentach! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 ehhhh technik niech ruszy dupakę i sprawdzi o co kaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Tylko fajnie byłoby wiedzieć na która mapę zmieniał ,bo swego czasu prawie wszystkie mapki przestudiowałem i nie bło problemu. tak więc informacjie na temat danych map ,które się buguję tutaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FirebladeR Posted February 4, 2012 Author Report Share Posted February 4, 2012 W tym momencie nie jestem dokładnie ich wymienić, będę uzupełniał na bieżąco jak tylko zauważę nieprawidłowości (w 1 poście) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 będę uzupełniał na bieżąco jak tylko zauważę nieprawidłowości (w 1 poście)bede wdzieczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts