LoLeK^ Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Wszyscy użytkownicy posiadający prawa administratora na serwerze UWAGA! Kurwa mać skończyło się pajacowanie i zabawa adminem. Dzisiaj zostały zmienione ustawienia serwera, tak, że będzie widoczny nick admina na sayu podczas wykonywania jakiejś czynności. Z czynności takich jak nadużywanie admina poprzez zmianę mapy będą wyciągane konsekwencje w postaci 1 ostrzeżenia, a potem utratą flagi na vote i zmianę mapy, BEZWZGLĘDNIE !. Następny przykład, nie wszyscy urodzili się wrodzonymi deathrunowcami, że tak powiem i nie każdy umie dobrze grać, nie chcę słyszeć o sytuacji jaka dzisiaj miała miejsce, że AS JUNIOR slaynął gracza, który szedł powoli, dodając powód "przedłużasz" - zdarzy się taka sytuacja to podobnie jak wyżej, ostrzeżenie a potem utrata flagi na slap/slay. Także w przypadku, kiedy admin spadając będzie się slapował w celu uniknięcia śmierci. Następna sprawa dość istotna, nie wiem czy Panowie czytali regulamin jeżeli nie to jest on tutaj http://forum.wiejska-chata.pl/regulamin-serwera-dr-oraz-taryfikator-banow-vt4794.htm i proszę go natomiast przeczytać , bo każde złamanie zasad serwera przez admina będzie karane banem, ode mnie z 5-cio krotną siłą rażenia niż jest w regulaminie. Jeżeli to nie pomoże to odrazu admin_off i nie będzie mnie to interesować, że zapłacone. Admin jest po to, żeby dawać przykład a nie kurwa pokazywać gdzie można skrócić mapę, żeby pobić rekord panie dkrer. I to się dotyczy wszystkich. I po to jest taryfikator banów, żeby dawać bany zgodnie z nim, a nie np. za wyjście z tt - na jeden dzień albo za reconnect na 3 godziny. Ta wiadomość zostanie rozesłana do każdego admina z osobna i Panowie skończył się kurwa cyrk. Od dzisiaj się za was biorę, bo to co odprawiacie jest pośmiewiskiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts