Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

ADMIN SIE DZIWI

Recommended Posts

dobra moje kolej

po:

1. Na serwerze jest du¿o takich co wyzywaj� od ró¿nych nie powiem tego.... :-x :-x

2. Jak sie odezwie zaraz jest ban co nie.

3. Na serwerze jest zakaz przeklinania i jak napisaÂłem w nerwĂłw hu.... i pisaÂło Tak O$ka to Cheat hunter i za to dostaÂłem kompletnego bana .

no moÂże nie fo konca bo jeszcze nie jeden fajkowski miaÂł wonty dowaliÂłem mu sie zamknÂ?Âł ale dostaÂłem bana :-x :-x :-x a temu pe......wi wolno

MoÂże tak byscie odblokowali wszystkie tematy ale chyba was wstyd obleciaÂł

Misiek ban za to Âże mam mniej lat i Âże lepiej gram od niego no wstyd nie nie :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: czekam na odpowiedz moje gg

8988975

ciekawe czy chodzi o tego co myÂ?le.... ale chyba nie bo wonty do miÂ?ka ;) eee w dupie mamy ile masz lat ? 5-10-15 ... zwisa nam to,tematy zamkniĂŞte ... no boimy siĂŞ Âże buka nam wjazd w nocy zrobi, to wtedy bĂŞdzie przej****e....zresztÂ? niech wypowie sie ten co daÂł bana, lub ty podaj swĂłj nick real chyba Âże to ten

Aaaaa.....

JeÂżeli to ten co myÂ?lĂŞ, to dostaÂł bana ode mnie za jeÂżdÂżenie po starych...

Jednak rĂŞki nie dam uciÂ?Ă? :]

[ Dodano: 2008-04-14, 08:06 ]

I jak coÂ? to na tydzieĂ?, a nie perma ;]

A i nie masz 16-stu lat... zadzwoniĂ? po policjĂŞ? ;]

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.