DkReR. Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Twój nick(tez w temacie): DkReR. Twoje steam id: STEAM_0:1:40300567 Nick Admina , na którego składasz skargę: LoLeK^ data i Godzina - kiedy mniej więcej się to działo Przed chwila. 20:04 Opis Sytuacji: LoLeK na steamie napisał mi że wgrał program anty kzh. Kickło mnie i odrazu gada że mam kzh. Zara wklei rozmowe ze steama. link do screena: (powinien potwierdzać to, co zawarłeś w opisie).LoLeK pokaże screena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLeK^ Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 No kolego, kilka osób na gg napisało mi, że robisz większe strefy od innych. Jeden z życzliwych kolegów, który bardzo mi pomaga i cenię sobie jego pomoc wysłał mi linka do antykzhacka. Postanowiłem go wgrać jak będziesz na serwerze, wgrałem zmieniłem mapę a po zmianie jak pugin zadziałał nagle pan dkrer dostaje kicki, hmm no dziwne, dodam tylko, że plugin kickuje, bo nie mogłem skompilować go tak żeby banował :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DkReR. Posted February 4, 2012 Author Report Share Posted February 4, 2012 Zazdrościsz mi,że gram na dr więcej i umiem lepsze Strefy ?. Nie tylko mnie kicknęło. Co powiesz na to w takim razie ? To też jest KZH ? Weź się zastatnów... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLeK^ Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Nikomu niczego nie zazdroszczę a tym bardziej umiejętności grania w cs'a. Ja nie napisałem, że robiłeś lepsze strefy tylko, że większe. Może nie tylko Ciebie kicknęło ale tylko Ty nie chciałeś zdradzić powodu kicka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DkReR. Posted February 4, 2012 Author Report Share Posted February 4, 2012 Dobra. Powód był taki , że mój młodszy brat wrócił z jakiegos tam meczu i ze nie bylo go od rana to musial wejsc se na neta. A ja nie miałem zamiaru grać na pingu 200+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLeK^ Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Ale antykzhack sam z siebie nie kickuje ;] za ping nie dostałeś kicka bo nie ma hpk na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DkReR. Posted February 4, 2012 Author Report Share Posted February 4, 2012 Nie wieżysz zostaw bana. Ja nie mam zamiaru sie z tb sprzeczac.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLeK^ Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 No nie wierzę bo nie chciałeś podać powodu kicka, proszę: Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Nie wieżysz zostaw bana. Ja nie mam zamiaru sie z tb sprzeczac.. ile Ty masz lat? 1. słownik 2. nie pisz jak pokemon " tb" - jakie jest znaczenie tego słowa? 3. język polski uwzględnia ortografię i takie magiczne znaczki świadczące o tym, że jest to język polski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Dkrer jesteś śmieszny. Te twoje podlizywanie się do mnie... choć jestem zwykłym chłopkiem na serwerze, dobrze wiesz że każdy z serwera by się za mną wstawił, po prostu byłem lubiany, a ty zacząłeś się do mnie podlizywać, aby zdobyć uznanie u innych graczy... Otóż dkrer od bardzo dawna przyglądam się twojej grze, niby nic dziwnego, ale po dłuższej obserwacji, której nie czyniłem jeden dzień, tylko już bardzo długo (Praktycznie od tego czasu, gdy dostałeś admina). Zauważyłem, że po prostu jest nie możliwe abyś robił tak bardzo długi skok, więc postanowiłem nagrać demko, porównujące twoje sfery od sfer normalnego gracza. I przy okazji jest również dowód jak slayasz gracza który przechodził mapkę a potem go przepraszasz. Demko: http://www.speedyshare.com/file/cj3x2/Dkrer.dem Na demku może i nic takiego nie ma ale warto zwrócić uwagę jak dkrer się rozpędza i na końcu porównianie jego skoku a skoku innego gracza. I tak jak Lolek wspomniał, na serwerze nie ma hpk, i mnie grając na pingu 1800+ nie kicknie. Także wkopałeś się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DkReR. Posted February 4, 2012 Author Report Share Posted February 4, 2012 haahaha. Ja wam moge dawac demka z innych serwerow sr. Nie ma problemu. Amur. Graj troszke na hns a potem gadaj jakie strefy ma normalny gracz a jakie ja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Tak czy siak wpadłeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 HAJA kurfa... po 1. co to anty kzh po 2. co to robisz większe strefy po 3. na screenie widać mocne kombinowanie dkrera. mhm na tym dr sporo sie dzieje xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLeK^ Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Chyba jednak dkrer jest niewinny jak narazie przynajmniej, antykzhack nie działał poprawnie, dopiero teraz został skonfigurowany. Zwracam honor i publicznie przepraszam, możecie dać mu UB, ale flagi na zmianę mapy i tak nie odzyska ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DkReR. Posted February 4, 2012 Author Report Share Posted February 4, 2012 Pff. Mówiłem że nic nie mam to nie bo jestem ,,lepszy" i odrazu coś mam ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 unban poszedł z godzine temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Dkrer, tu też są ludzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLeK^ Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Każdy ma prawo się pomylić a dkrer już złożył nowe podanie na innym forum. Temat do zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts