danranoh Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Banned by Admin: Amur [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Reason: 'Ucieczka z TT' [AMXBANS] Duration: '1 hour' [AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:1:39635247' [AMXBANS] Your IP: '212.244.10.151' [AMXBANS] ======================================= dostałem taki ban chociaz byłem w ct i przechodziłem mape normalnie. Zal mi admina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Byłeś w TT, uciekłeś do CT Link to comment Share on other sites More sharing options...
danranoh Posted February 5, 2012 Author Report Share Posted February 5, 2012 nie byłem w tt tylko ct cepie [ Dodano: 2012-02-05, 15:35 ] i nie przechodziłem z tt ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 danranoh, słuchaj. Nie pozwalaj sobie. Byłeś i w CT i w TT. Przechodząc do CT będąc TT jest zabronione. Regulamin jest regulaminem. Nie możesz sobie ot tak uciekać. Dostałeś bana i już dawno minął. Więc nie wiem o co ta ciągła spinka ziomek. Zamiast tracić czas przywitaj się na forum po udzielaj się i to tyle. Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted February 20, 2012 Report Share Posted February 20, 2012 Jeśli ktoś wogóle grał na DR to powinien coś "kumać" że nie mozna spieprzać poza tym bycie TT ma swoje zalety - nie chodzi mi by ciągle pisać /free tylko puszczac pułapki co bardzo wkurwia innych ;d sprawdzona metoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts