Guest Anonymous Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Rekin mówił, żebym złożyłte podanie. Imie: Karol Wiek: 13 (14 rocznikowo) Nick w cs'e: evO` Nick STEAM: nie mam STEAM Ile grasz na serwerach wch? : Na JB kilka H dziennie Średnio godzin? : 3H Zajęcia: ogarniam idiotów i tych, co łamią zasady Miałem admina? : tak. Na DR miesiąc, oraz z 3-4 miechy na JB Gdzie? : cs-zaborze Umiejętności : AMX 5.5/10 Co mogę zaproponować? : ciekawe pluginy i mapy Dlaczego ja? : chcę ogarnąć tych, co łamią zasady i pomóc dla administracji. Admina miałem na wcześniejszej sieci. Spisywałem się perfekcyjnie Czy będę dawał Składkę na admina?: niestety nie Linki do 10 reklam: potem będą Zaktualizowałem wzór. Niech wypowiedzą się osoby, które mnie znają Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkopoligamia Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Wiek: 13 (rocznikowo 14) Steam: brak Czy jesteś w stanie płacić: Nie może na poprzedniej sieci to nie mialo znaczenia... ale mysle ze na wiejskiej ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 alkopoligamia, zgadzam się . Lecz w regulaminie jest ,że Administracja może uchylić ten punkt z wiekiem. Może i będzie piszczał na tym Jail'u ale jeżeli VsX" mówił, żeby napisać podanie," to ja myślę ,że go słyszał i ogarniał. Więc jestem na małe tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Czy jesteś w stanie płacić: Nie ten punkt już dla mnie odrzuca podanie, serwer się sam nie utrzyma myślę, że 6zł przelewem lub 11zł sms miesięcznie to nie jest dużo, chyba że 30 reklam miesięcznie to jeszcze dla mnie jakoś przejdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Pozdrawiam ja również pozdrawiam. poudzielaj się na forum i w życiu Wiejskiej i wrócimy do tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaohio Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Dla mnie na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Raczej na nie ze wzgledu na fakt ze nas obsmarowywuje na rodzimym forum serwera. Z jednej strony chce wspolpracowac, z drugiej rzuca w nas gownem na zaborzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaohio Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Każdy z nas był w szoku że Xel sprzedał sieć, baliśmy się tego więc zrozum też nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo, widocznie był chujem skoro tak postąpił. teraz jest opaczność Bosha nad serverem i nic prócz autodestrukcji mu nie grozi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Byłem zdenerwowany. Teraz się ogarnąłem i już jest OK Byłem związany z JB na tamtej sieci i ciężko mi sięprzyzwyczaić Po jeszcze 1-2 dniach będzie dużo lepiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 poudzielaj się troche na forum, poprawi to na pewno PR i relacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 j/w Link to comment Share on other sites More sharing options...
k.asienka Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 ja jestem na tak na starym JB ogarniał i nie było z nim problemów;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Synek moze i jest ogarniety, ale nawet 13 letniemu ghandiemu bym nie dal flag. Ok kazdy z nas mial 13 lat, no ale kurwa... admin? I choc wali mnie kwestia jb, to pisze bo zaraz sie rozejdzie na reszte serverow wch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Ok kazdy z nas mial 13 lat, no ale kurwa... admin? I choc wali mnie kwestia jb, to pisze bo zaraz sie rozejdzie na reszte serverow wch. i osobiście uważam to za podsumowanie tematu. Cieszymy się evO, że jestes aktywnym i udzielającym się graczem, jednak aby powierzyć Ci władzę potrzebujemy czegoś więcej niż rekomendacja ze strony graczy. Nie chcialbym , abyś czuł się w jakikolwiek sposób pokrzywdzony, dlatego propozycja moja jest nastepująca... - działaj aktywnie na forum - reklamuj serverownię i zachęcaj graczy do życia Wiejskim powietrzem - pomagaj podczas rozgrywki - prezentuj godną postawę - bla bla bla. Mam nadzieję , że wszystkim zapadniesz pozytywnie w pamięć i otwarcie tematu w niedalekiej przyszłości będzie tylko formalnością. Pozdrawiam serdecznie i w kwestii pytań/odpowiedzi zapraszam na STEAM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 [Dzisiaj 18:23] evO` [i] napisał: Proszę o nałożenie mi warnów w max ilości lub usunięcie konta Żegnam frajerów, którzy oceniają po wieku i STEAM'ie. Większość tej sieci... dożywotnio skreśliłeś się z listy. Takim postem udowodniłeś ile jesteś wart - a szkoda.. wydawałeś się sympatycznym graczem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts