Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Recommended Posts

Guest Anonymous

Rekin mówił, żebym złożyłte podanie.

Imie: Karol

Nick w cs'e: evO`

Nick STEAM: nie mam STEAM :)

Ile grasz na serwerach wch? : Na JB kilka H dziennie

Średnio godzin? : 3H

Zajęcia: ogarniam idiotów i tych, co łamią zasady

Miałem admina? : tak. Na DR miesiąc, oraz z 3-4 miechy na JB

Gdzie? : cs-zaborze

Umiejętności : AMX 5.5/10

Co mogę zaproponować? : ciekawe pluginy i mapy :D

Dlaczego ja? : chcę ogarnąć tych, co łamią zasady i pomóc dla administracji. Admina miałem na wcześniejszej sieci. Spisywałem się perfekcyjnie

Czy będę dawał Składkę na admina?: niestety nie :)

Linki do 10 reklam: potem będą :)

Zaktualizowałem wzór. Niech wypowiedzą się osoby, które mnie znają :)

Pozdrawiam

alkopoligamia, zgadzam się :D. Lecz w regulaminie jest ,że Administracja może uchylić ten punkt z wiekiem. Może i będzie piszczał na tym Jail'u ale jeżeli VsX" mówił, żeby napisać podanie," to ja myślę ,że go słyszał i ogarniał. Więc jestem na małe tak :)

Guest Anonymous

Byłem zdenerwowany. Teraz się ogarnąłem i już jest OK ;) Byłem związany z JB na tamtej sieci i ciężko mi sięprzyzwyczaić :) Po jeszcze 1-2 dniach będzie dużo lepiej.

Ok kazdy z nas mial 13 lat, no ale kurwa... admin? I choc wali mnie kwestia jb, to pisze bo zaraz sie rozejdzie na reszte serverow wch.

i osobiście uważam to za podsumowanie tematu.

Cieszymy się evO, że jestes aktywnym i udzielającym się graczem, jednak aby powierzyć Ci władzę potrzebujemy czegoś więcej niż rekomendacja ze strony graczy.

Nie chcialbym , abyś czuł się w jakikolwiek sposób pokrzywdzony, dlatego propozycja moja jest nastepująca...

- działaj aktywnie na forum

- reklamuj serverownię i zachęcaj graczy do życia Wiejskim powietrzem

- pomagaj podczas rozgrywki

- prezentuj godną postawę

- bla bla bla.

Mam nadzieję , że wszystkim zapadniesz pozytywnie w pamięć i otwarcie tematu w niedalekiej przyszłości będzie tylko formalnością.

Pozdrawiam serdecznie i w kwestii pytań/odpowiedzi zapraszam na STEAM.

[Dzisiaj 18:23]	 evO` [i] napisał:
 Proszę o nałożenie mi warnów w max ilości lub usunięcie konta  Żegnam frajerów, którzy oceniają po wieku i STEAM'ie. Większość tej sieci...	

dożywotnio skreśliłeś się z listy. Takim postem udowodniłeś ile jesteś wart - a szkoda.. wydawałeś się sympatycznym graczem.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.