kml Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Twój nick(tez w temacie): Kml ~ W.S.R.H Twoje steam id: Nick Admina , na którego składasz skargę: Amur data i Godzina - kiedy mniej więcej się to działo 5 luty 13:30 Opis Sytuacj i: Wiec Był vote na mapy , gracze wybrali paradise , byl restart serwa i była mapka pro2. Zrobiłem vote na Mapki dałem 3 mapy . a nie wiem czemu mapka zmieniła sie odrazu na BHOPZ ( automatycznie ) . Po chwili dostałem Bana na 1 godzine od Amura. Myśle że to nie jest Okey. Admin banuje admina ? I jeszcze za nic praktycznie. Po drugie mógłby coś powiedzieć albo dać vote . A nie BAN ! Jak sie nie myle to juz druga skarga na Amura. link do screena: (powinien potwierdzać to, co zawarłeś w opisie) Mysle ze wyciagniecie z tego konsekwencje . Dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 jak dales amx_votemap to się mapa zmieniła... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kml Posted February 5, 2012 Author Report Share Posted February 5, 2012 O to chodzi ze nie dalem amx_votemap ! zmienilo sie samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 A może się pomyliłeś? I nie dałeś "głosuj mapy" a "zmień mapy" Tak czy siak, Admin może zbanować admina, jeżeli robi coś czego gracze nie chcą, w twoim przypadku zmieniłeś mapę na bhopz, której gracze nie chcieli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Nie zmienielem mapz na BHOPZ nie wiem co sie stalo . ja na ta mapke nie zmienialem . Chcialem zrobic vote dalem 3 mapki w tym nie bylo nawet BHOPZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 L 02/05/2012 - 13:25:43: [mapsmenu.amxx] Cmd: "Kml ~ W.S.R.H<3>< Link to comment Share on other sites More sharing options...
kml Posted February 5, 2012 Author Report Share Posted February 5, 2012 ołłł sorry za to Myslałem ze dałem na glosowanie na 3 mapy .. Moja wina Przepraszam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLeK^ Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Amur ma pozwolenie na banowanie każdego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Amur to jest Amur, jemu to rybka Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiceShoot Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts