CreaTive Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 VirusX powiedział mi bym napisał podanie. O to one: Imie: Bartek Wiek: 15 Nick w cs'e: CreaTive Nick STEAM: creative141414 Ile grasz na serwerach wch? : Only JailBreak. Kilka h dziennie. Średnio godzin? : 3/4 Zajęcia: Gra na komputerze, czytanie książek. Miałem admina? : Tak, wiele razy. Gdzie? : www.cs-zaborze.pl, cs-olsztyn.pl, cs-xtreemeshoot.com.pl, csruletka.xaa.pl i wiele innych. Umiejętności : AMX 8/10 Co mogę zaproponować? : Ogarnięcie serwera, większa ilość graczy. Dlaczego ja? : Ponieważ długo gram na serwerze. Miałem admina na nim przez pół roku - dobrze się sprawowałem. Na serwerze jest dużo graczy którzy nie przestrzegają regulaminu... Mógłbym temu zapobiec. Czy będę dawał Składkę na admina?: Aktualnie nie. Linki do 10 reklam: Zrobie później. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Czy jesteś w stanie płacić: Nie To nie, Reklamy będą ? Jeśli nie to tym bardziej na NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiaablooX Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Nowy wzór: Imie: Wiek: Nick w cs'e: Nick STEAM: Ile grasz na serwerach wch? : Średnio godzin? : Zajęcia: Miałem admina? : Gdzie? : Umiejętności : Co mogę zaproponować? : Dlaczego ja? : Czy będę dawał Składkę na admina?: Linki do 10 reklam: Dostosuj się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Czy jesteś w stanie płacić: Nie serwer się sam nie opłaci 11zł sms m/sc 6zł przelewem lub 30 reklam miesięcznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiaablooX Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Co do podania jestem na NIE. Nie można mu ufać, miał admina na starym JB oraz COD. Zbanował cały serwer i przeszedł na inną sieć. A składka ? Tutaj składka jest obowiązkowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 @up Hmm , ciekawe Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Czy będę dawał Składkę na admina?: Aktualnie nie. na samym starcie NIE, adminów za darmo można pozyskać od TAK. i są to ludzie z bagażem doświadczenia i stażem czy 1.6 czy JAIL. poza tym zaciekawiła mnie opinia powyżej. Co na to sam aplikant? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsS Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Potwierdzam słowa DiaablooXa, CreaTive jest niegodny zaufania. Nie był lubiany przez graczy, nie był dobrym adminem, rządził się, zbanował cały serwer. NIE. Pozdrawiam AsS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Wiec jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts