Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

podanie ;]

Guest LASKA
 Share

Recommended Posts

Imie: Piotr

Nick w cs'e: laska

Nick STEAM: kijana1999

Ile grasz na serwerach wch? : oj od dawnaaa ;]

Średnio godzin? : ile zycie da raz moge siedziec 10 h a raz nawet 30 min

Zajęcia: uczesie , dziewczyny , motory, cs

Miałem admina? : tak

Gdzie? : duzo by wymieniac

Umiejętności : dobra znajomosc amx itd itd

Co mogę zaproponować? :dobre sprawianie sie w roli admina ;]

Dlaczego ja? : no nie wiem ;/

Czy będę dawał Składkę na admina?: jak bedzie kasa oczywiscie ;]]

Linki do 10 reklam: zrobie w najblizszym czasie :** <3

tak w kazdym nie wiem czemu sie czepiasz

czepiam się tylko i wyłącznie dlatego, że twoje pierwsze podanie nie zostało rozpatrzone, a ty w kilka godzin piszesz następne... osobiście nic do ciebie nie mam, ale skoro już wróciłeś do nas po przerwie to odśwież trochę swoją aktywność na forum również

nie sądzę.

Średnio godzin? : ile zycie da raz moge siedziec 10 h a raz nawet 30 min

zdanie bez sensu.

Dlaczego ja? : no nie wiem

no to na tym możemy zakończyc rozmowę. A i jak chcesz zdac na koniec roku to radzę ci już zacząc się uczyc i poprawiac te oceny bo inaczej mama karę wlepi.

nie sądzę..

to sie popytaj takich osob jak adma, neolit, mit tez go od dawna znam ale i wiele wiele innych osob tilku ktorego juz nie ma lou o'neil ;]

Nie no teraz to kurwa przegięcie pały normalnie. Piszę bo już nie wytrzymuje i krew mnie zalewa w pełni jak widzę jak ktos piszę "Adam", nie tylko ty ale teraz to przelało czarę goryczy... Kurwa mac za przeproszeniem, czy wy piliscie wódkę z Virusem, zapoznawaliscie się z nim w realu, że tak sobie pozwalacie? Co to jakis kolega? Rozumiem wsioków lub tych co byli na zlotach, zapoznawali się z Virusem ale nie jakis z forum pierdół co są na wiejskiej od nie dawana i myslą że jak powiedzą lub napiszą "Adam" to dodaje im +50 do respektu na wiejskiej... Proszę cię, zabierz wszystkie rzeczy sprzed swojego oblicza, weź duży rozbieg i pierdolnij z całej siły w scianę. Ten apel jest kierowany do wszystkich.

no co ja moge powiedziec...

ja mam za dobre serce... sporo osob ma watpliwosci, ale ja nie mam. Czemu? nie wiem.

Jak widzisz laska emtek chce abyś na forum siedział tak samo długo jak i w cs.

Ja jestem za tym aby chlopakowi dac na probe admina. Masz 2 tyg aby zablysnac na forum i na serwerze.

Prosze abys kupil byle jaki mikrofon. Dlatego że szybciej sie mowi niz pisze na say.

Ma byc ciebie pelno na serwie (nie naduzywaj admin say), ale na forum jeszcze wiecej(nie spamuj i nie baw sie w archeologa :D ).

Jeżeli ktoś ma wątpliwości prosze się dalej wypowiadać.

Uwazaj, ja ciebie widze jak dasz rade to witaj w administracji zm.

haha spoko ja sie niegdy nie garbie

-zdac to spoko ale musze sie do dobrej szkoly dostac potem

-panelem nigdy sie nie bawie ;]

-na serv gram coraz wiecej i tyle ile moge

- na forum odnawiam aktywnosc;]

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.