Guest LASKA Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Imie: Piotr Wiek: 16 lat ;] Nick w cs'e: laska Nick STEAM: kijana1999 Ile grasz na serwerach wch? : oj od dawnaaa ;] Średnio godzin? : ile zycie da raz moge siedziec 10 h a raz nawet 30 min Zajęcia: uczesie , dziewczyny , motory, cs Miałem admina? : tak Gdzie? : duzo by wymieniac Umiejętności : dobra znajomosc amx itd itd Co mogę zaproponować? :dobre sprawianie sie w roli admina ;] Dlaczego ja? : no nie wiem Czy będę dawał Składkę na admina?: jak bedzie kasa oczywiscie ;]] Linki do 10 reklam: zrobie w najblizszym czasie :** <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Za, lubie laski! ;p laski do laski Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 no bez jaj w każdym dziale po kolei teraz będziesz podania składał? Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Znowu muszę to napisać. j/w ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 tak w kazdym nie wiem czemu sie czepiasz. a ty dmg to po co sie udzialajak nic nie wnosisz do tematu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 po gówno tak jak i ja ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 zrezygnuj z obecnego i walcz o nowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 tak w kazdym nie wiem czemu sie czepiasz czepiam się tylko i wyłącznie dlatego, że twoje pierwsze podanie nie zostało rozpatrzone, a ty w kilka godzin piszesz następne... osobiście nic do ciebie nie mam, ale skoro już wróciłeś do nas po przerwie to odśwież trochę swoją aktywność na forum również Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Ile grasz na serwerach wch? : oj od dawnaaa ;] nie sądzę. Średnio godzin? : ile zycie da raz moge siedziec 10 h a raz nawet 30 min zdanie bez sensu. Dlaczego ja? : no nie wiem no to na tym możemy zakończyc rozmowę. A i jak chcesz zdac na koniec roku to radzę ci już zacząc się uczyc i poprawiac te oceny bo inaczej mama karę wlepi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Ile grasz na serwerach wch? : oj od dawnaaa ;] nie sądzę.. to sie popytaj takich osob jak adma, neolit, mit tez go od dawna znam ale i wiele wiele innych osob tilku ktorego juz nie ma lou o'neil ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 kto to jest "adm" bo nie znam? :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 adam mial byc. a reszte osob chyba sie domyslasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 laska tam gra z nami od blisko 3 lat... to znaczy 3 lata temu do nas zawital, gral na naszym diablo oraz warcrafcie, potem mial przerwe. Teraz znow wrocil. Niech sie opiekun zm wypowie Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Nie no teraz to kurwa przegięcie pały normalnie. Piszę bo już nie wytrzymuje i krew mnie zalewa w pełni jak widzę jak ktos piszę "Adam", nie tylko ty ale teraz to przelało czarę goryczy... Kurwa mac za przeproszeniem, czy wy piliscie wódkę z Virusem, zapoznawaliscie się z nim w realu, że tak sobie pozwalacie? Co to jakis kolega? Rozumiem wsioków lub tych co byli na zlotach, zapoznawali się z Virusem ale nie jakis z forum pierdół co są na wiejskiej od nie dawana i myslą że jak powiedzą lub napiszą "Adam" to dodaje im +50 do respektu na wiejskiej... Proszę cię, zabierz wszystkie rzeczy sprzed swojego oblicza, weź duży rozbieg i pierdolnij z całej siły w scianę. Ten apel jest kierowany do wszystkich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 ja bylem nawet z Adamem w Czechach i jadlem placki ziemniaczane Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ famE Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 to już cos, natomiast ja nie miałem tej jeszcze przyjemonosci :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 no co ja moge powiedziec... ja mam za dobre serce... sporo osob ma watpliwosci, ale ja nie mam. Czemu? nie wiem. Jak widzisz laska emtek chce abyś na forum siedział tak samo długo jak i w cs. Ja jestem za tym aby chlopakowi dac na probe admina. Masz 2 tyg aby zablysnac na forum i na serwerze. Prosze abys kupil byle jaki mikrofon. Dlatego że szybciej sie mowi niz pisze na say. Ma byc ciebie pelno na serwie (nie naduzywaj admin say), ale na forum jeszcze wiecej(nie spamuj i nie baw sie w archeologa ). Jeżeli ktoś ma wątpliwości prosze się dalej wypowiadać. Uwazaj, ja ciebie widze jak dasz rade to witaj w administracji zm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 podsumowując wypowiedz Tytanowej mendy. Aktywnośc na forum i serverze, uśmiech i postawa godna podziwu, nie garbisz się, zdajesz do następnej klasy i nie bawisz się panelem admina . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 haha spoko ja sie niegdy nie garbie -zdac to spoko ale musze sie do dobrej szkoly dostac potem -panelem nigdy sie nie bawie ;] -na serv gram coraz wiecej i tyle ile moge - na forum odnawiam aktywnosc;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 i elegancko. Admina bedziesz miec spokojnie ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 czekam na decyzje ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 dostaniesz admina na próbę czyli na 2 tygodnie. Jezeli bedzie okej to zostaniesz na dłużej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 no ale to chyba virus podejmie decyzje bo jak powiem jego imie to sie beda spac znowu Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 czekam na decyzje ;] 10 zdrowasiek i do księdza na plebanie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts