Jump to content
[[Template core/global/global/lkeyWarning is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Recommended Posts

Imie: Mateusz

Nick w cs'e: Torcida

Ile grasz na serwerach wch? Jestem z CS-Zaborze dopiero co zacząłem grać na waszych serwkach :P

Średnio godzin? : Już jestem prawie 7 godzin wliczając z Wczorajszym dniem.

Zajęcia: Sport, Muzyka

Miałem admina? Oczywiście, ale nie na J@il

Gdzie? : Cs-Zaborze 2009-2011 r

Umiejętności : AMX 8/10

Co mogę zaproponować? : Większa ilość Graczy, Ogarnięcie nieogarniętych.

Dlaczego ja? : Przede Wszystkim Dbam o Kulturę na Serwku. Ogólnie Ogarniam - co może potwierdzić DiaabloX, i myślę, że dużo wniosę na serwer, aby go rozwijać

Czy będę dawał Składkę na admina?: Oczywiście :)

Linki do 10 reklam: Zrobię pózniej

Ten gracz dostał odemnie bana na tydzień. Weszedl na serwer do ct dzis okolo godziny 10 zrobił masowe fk wyzywał. Wczoraj za to samo dostal od innego adma na 10 h bana no ale jak ktos se jaja robi to mi przykro... nie zasługuje na granie na serwerze a co dopiero na admina.

SPECJALNE OŚWIADCZENIE !

Witam wszystkich bardzo miło, w Środowe popołudnie, niestety przy jakże dziwnej sytuacjii. Na Początku mojego pisemnego przemówienia chciałbym zaznaczyć, że w Dziale " Skargi na Adminów JB" pozbawiliście mnie prawa wypowiedzenia się co ja o tym wszystkim sądze. Dzięki uprzejmości Gracza Jaśnie Pan mogę dzisiaj to zrobić. Przechodząc do Sedna sprawy ustaląc pewne szczegóły Zmiana mapy w moim wykonaniu była tylko 1 ( a nie jak twierdzi gracz kubaohio wielokrotnie..) Slapowanie graczy, było dla zabawy - Ograniczyć chciałem niepozwolono mi. Gdy już odebrano mi funkcje adminowania na serwerze Kubaohio zaczął sie wywyższać, szydzić smiechem wyzywać prowokować. (temat został usunięty - Dlaczego? bo stwierdzono że zrobiłem to z zemsty,a to nie prawda. Pozatym wykaz z konsoli nie powinienn być żadnym dowodem w żadnej sprawie! każdy możę, coś dzięki temu pozmieniać. ! od tego jest demko / screeny! . Podczas straty admina - fakt poniosła mnie energia i nie będę swojego zachowania komentował Raz Za masowy freekill dostałem 2 godziny od Admina AsS raz 10 Godzin on KoKa a teraz Admin Kubaohio dał mi Tydzień czasu - i gdzie tu logika? Działania były te potrzebne na sprawdzenie jak przejrzysty jest taryfikator kar za różne wykończenia jedno słowo - WSTYD ! Wnoszę skarge na gracza kubaohio - Nadużył admina w tej Sprawie ;) Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie Załączam Wycinek z Konsoli ( Jeśli on Mógł zamieścic to i ja też :

[AMXBANS] ===============================================

[AMXBANS] You are Banned from this server by admin kubaohio

[AMXBANS] You have 6 dni , 17 godzin , 35 minut i 12 sekund left on your ban.

[AMXBANS] Banned nick : Torcida

[AMXBANS] Reason : ' Masowe fk '

[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl

[AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1314413054 '

[AMXBANS] Your IP : ' 95.160.23

Prośba o zwrócenie mi funkcjii administrowania.

Na nie.

Co mnie ta Twoja długa wypowiedź skoro pod wpływem złego dna wyżywasz się na graczach. Na co tam taki admin ,który demonstrował freekilami. Mogę się założyć ,że gdyby gracze będący wówczas na serwerze weszli na stronę i zobaczyli podanie to byli by na nie. Mało mam do Jail ale przedstawili sytuację i opisali. Jak masz zamiar napierdalać w graczy ,bo zły jesteś to idź na siłownie zapisz się gdzieś ,a nie gnijesz przed komputerem rozładowując na nim emocje. Worek na ścianę napis Kubincho i zrobi Ci się lepiej.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.