Torcida Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Imie: Mateusz Wiek: 19 Nick w cs'e: Torcida Ile grasz na serwerach wch? Jestem z CS-Zaborze dopiero co zacząłem grać na waszych serwkach Średnio godzin? : Już jestem prawie 7 godzin wliczając z Wczorajszym dniem. Zajęcia: Sport, Muzyka Miałem admina? Oczywiście, ale nie na J@il Gdzie? : Cs-Zaborze 2009-2011 r Umiejętności : AMX 8/10 Co mogę zaproponować? : Większa ilość Graczy, Ogarnięcie nieogarniętych. Dlaczego ja? : Przede Wszystkim Dbam o Kulturę na Serwku. Ogólnie Ogarniam - co może potwierdzić DiaabloX, i myślę, że dużo wniosę na serwer, aby go rozwijać Czy będę dawał Składkę na admina?: Oczywiście Linki do 10 reklam: Zrobię pózniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 po udzielaj się trochę na forum po samym podaniu trudno ocenić, ale niech będzie, a no i z tą kulturą nazbyt nie przesadzajmy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 jesli diabloxx nie bedzie mial nic przeciwko to wstepnie jestem na tak Swoja droga skad jestes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torcida Posted February 5, 2012 Author Report Share Posted February 5, 2012 eMteK. nie przesadzajmy również z przekleństwami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 musimy rozróżnić "przekleństwa" i "przekleństwa" swoją drogą - dzien dobry i tak jak kolega wyżej napisał. Zapraszamy do udzielania sie na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiaablooX Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Możemy dać mu szanse. Co prawda nie widziałem go jeszcze w roli admina, ale myślę, że sobie poradzi. Odwiedzaj i udzielaj się na forum ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torcida Posted February 5, 2012 Author Report Share Posted February 5, 2012 i to mówi gracz co weszedł wczoraj 17;51 i napisał 15 postów co za noobek mną żądzi haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiaablooX Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Nie pyskuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaohio Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Jak dla mnie nie powinien dostać adma za bardzo nadużywa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 i za tę nadużycia jak szybko go dostał tak szybko go stracił Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiaablooX Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Admin odebrany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 otwieram na prosbe interesanta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaohio Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Ten gracz dostał odemnie bana na tydzień. Weszedl na serwer do ct dzis okolo godziny 10 zrobił masowe fk wyzywał. Wczoraj za to samo dostal od innego adma na 10 h bana no ale jak ktos se jaja robi to mi przykro... nie zasługuje na granie na serwerze a co dopiero na admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torcida Posted February 8, 2012 Author Report Share Posted February 8, 2012 SPECJALNE OŚWIADCZENIE ! Witam wszystkich bardzo miło, w Środowe popołudnie, niestety przy jakże dziwnej sytuacjii. Na Początku mojego pisemnego przemówienia chciałbym zaznaczyć, że w Dziale " Skargi na Adminów JB" pozbawiliście mnie prawa wypowiedzenia się co ja o tym wszystkim sądze. Dzięki uprzejmości Gracza Jaśnie Pan mogę dzisiaj to zrobić. Przechodząc do Sedna sprawy ustaląc pewne szczegóły Zmiana mapy w moim wykonaniu była tylko 1 ( a nie jak twierdzi gracz kubaohio wielokrotnie..) Slapowanie graczy, było dla zabawy - Ograniczyć chciałem niepozwolono mi. Gdy już odebrano mi funkcje adminowania na serwerze Kubaohio zaczął sie wywyższać, szydzić smiechem wyzywać prowokować. (temat został usunięty - Dlaczego? bo stwierdzono że zrobiłem to z zemsty,a to nie prawda. Pozatym wykaz z konsoli nie powinienn być żadnym dowodem w żadnej sprawie! każdy możę, coś dzięki temu pozmieniać. ! od tego jest demko / screeny! . Podczas straty admina - fakt poniosła mnie energia i nie będę swojego zachowania komentował Raz Za masowy freekill dostałem 2 godziny od Admina AsS raz 10 Godzin on KoKa a teraz Admin Kubaohio dał mi Tydzień czasu - i gdzie tu logika? Działania były te potrzebne na sprawdzenie jak przejrzysty jest taryfikator kar za różne wykończenia jedno słowo - WSTYD ! Wnoszę skarge na gracza kubaohio - Nadużył admina w tej Sprawie Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie Załączam Wycinek z Konsoli ( Jeśli on Mógł zamieścic to i ja też : [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You are Banned from this server by admin kubaohio [AMXBANS] You have 6 dni , 17 godzin , 35 minut i 12 sekund left on your ban. [AMXBANS] Banned nick : Torcida [AMXBANS] Reason : ' Masowe fk ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1314413054 ' [AMXBANS] Your IP : ' 95.160.23 Prośba o zwrócenie mi funkcjii administrowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Na nie, Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 http://forum.wiejska-chata.pl/regulamin-vt4920.htm#162452 swoją drogą, chętnie pooglądam zachowania gracza "kubaohio". Miej się na baczności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Na nie. Co mnie ta Twoja długa wypowiedź skoro pod wpływem złego dna wyżywasz się na graczach. Na co tam taki admin ,który demonstrował freekilami. Mogę się założyć ,że gdyby gracze będący wówczas na serwerze weszli na stronę i zobaczyli podanie to byli by na nie. Mało mam do Jail ale przedstawili sytuację i opisali. Jak masz zamiar napierdalać w graczy ,bo zły jesteś to idź na siłownie zapisz się gdzieś ,a nie gnijesz przed komputerem rozładowując na nim emocje. Worek na ścianę napis Kubincho i zrobi Ci się lepiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoKa! Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Malo odpowiedzialny za bardzo ponoszac cie emocje na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaohio Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 Na nie. Ponoszą Cie emocje robisz z siebie ofiare, zmyślasz różne rzeczy a tak admin sie nie zachowuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torcida Posted February 9, 2012 Author Report Share Posted February 9, 2012 Wycofuję, podanie o admina. ACTA CENZURUJE TWOJA WYPOWIEDŹ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 mhmmm kolega mnie przekonuje powoli. Poczekam z decyzja. Wejde na serwer i zobacze jak admini się zachowuja. Jezeli bedzie tak jak mowisz okej bede na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kona-Chan Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 na Nie i jeszcze raz NIE złości się ze stracił adma i wchodzi tera ciągle i FK robi takich płaczków tutaj nie trzeba ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torcida Posted February 9, 2012 Author Report Share Posted February 9, 2012 uwielbiam lizać sobie jaja - ACTA gejming Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted February 9, 2012 Report Share Posted February 9, 2012 A ja wiecie co wam powiem? Wierzę mu, i moja męska logika podpowiada mi że kubainho ma max 14 lat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts