KoKa! Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Imie: PatryK Wiek: 19 Nick w cs'e: KoKa! Nick STEAM: KoKa! Ile grasz na serwerach wch? : 2-6h only JB Średnio godzin? : 2-6h glownie wieczorami Zajęcia: Szkola,Znajmi,Kobieta Miałem admina? : ponad miesiac temu wrocilem do cs po dlugiej przerwie dawno mialem kiedys aktualnie gram tylko i wylacznie na JB Gdzie? : - Umiejętności : Staram sie rozwiazywac konflikty i wszystkie spory jak najbradziej pokojowo Co mogę zaproponować? : Moj wiek do czegos wkoncu zobowiazuje czyli nie bedzie dziecinady i zabaw bez senu poprostu zasady sa i trzeba ich przestrzegac jak i w grze tak i w zyciu realnym Dlaczego ja? : Gram wieczornymi porami (nie oznacza to ze po poludniu nie gram) a czasem wieczorem wiecej sie dzieje niz w dzien i poprostu wieczorowa gra tez wymaga interwencji admina Czy będę dawał Składkę na admina?: tak Linki do 10 reklam: Zaaktualizuje je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 ucielismy sobie mila pogawedke na gg, bardzo dobrze prowadzi, zobowiazal sie zrobic reklamy wiec nie widze przeciwskazan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoKa! Posted February 5, 2012 Author Report Share Posted February 5, 2012 Od kiedy moge zaczac ? a i prosilbym o odezwanie sie jeszcze na gg raz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 chętnie zobaczę w działaniu napisz mi na priv troche o planach i w czym ciekawym możesz pomóc :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiaablooX Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Również jestem za daniem mu admina. Dobrze się sprawdzi ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Z podania n tak jeszcze nie grałem na Jail ,bo od niedawna szykuję się na LAN'a i bardziej na tych miksowych siedzę. Także z podania na TAK Oby mniej tych piszczałek tam z tego co mówi Ursek. Btw. Virus wtedy jak byłem sprawdzić serwer to wydawało sie jakby więcej było dorosłych ,bo trafiłem na taki moment gdzie po mutacji się odzywali. Z wiadomości na SB widzę obrazowo jak tam może być. Przeczekam pierwszą falę i za tydzień już będę ponownie na Wiejskiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 no i to sie chwali... byl chlew na serwie wielkie oburzenie ale sa i ludzie ktorzy chca z nami dzialać. Witaj na pokladzie ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 niech i będzie, że na tak ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiaablooX Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Witamy w zespole ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts