✪ eMteK. Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 A więc tak, krótko i na temat serwer wygasa za 19 dni. Jeśli jest jakaś ekipa, bądź jakiś człowiek, który chce się podjąć podniesienia war3ft na nogi i jakieś efekty będzie widać w ciągu tych ostatnich dni to by się go przedłużyło. Chociaż ja już straciłem nadzieje, ale jeśli ktoś jest odważny i chce spróbować swoich sił to niech napisze w tym temacie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siemano polska Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 odezwe sie do Ciebie jutro misiaczku;* [ Dodano: 2012-02-06, 00:15 ] albo raczej w poludnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 przerobic na 'tp' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 5, 2012 Author Report Share Posted February 5, 2012 przerobic na 'tp' tp już był i też nie miał kto tego rozkręcić, a w gre wchodzi albo war3ft albo unicestfienie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 a ekipa z niebieskiego dżipa ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LASKA Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 a moze diablo z niego? tez dobry i to bardzo dobry mod tak jak za dawnych czasow ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 w gre wchodzi albo war3ft albo unicestfienie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 6, 2012 Author Report Share Posted February 6, 2012 a ekipa z niebieskiego dżipa ? jak znasz takową może być Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Ursek dobrą propozycję zarzucił. Tylko takie TP musi być mmmm. Tj public mix. Zajebisty mod ma rzeźnia. Jak na miksie, przerzuca TEAM, MR12 - można 15. runda meczowa, czas na napisanie GG, Info. O jezu jak ja uwielbiam na takim czmyś grac. ikro +16, gracze dają info. Slotów 19. W tym 2 sloty za kasę + krasula. Tylko w nazwie cza dopisać public mix, serwerów z takim modem jest chyba 2-3. Z czego Tylko na rzeźni grają. Czasem jest tak ,że próbuję się tam dostać 6 godzin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 6, 2012 Author Report Share Posted February 6, 2012 Ursek dobrą propozycję zarzucił. Tylko takie TP musi być mmmm. Tj public mix. Zajebisty mod ma rzeźnia. Jak na miksie, przerzuca TEAM, MR12 - można 15. runda meczowa, czas na napisanie GG, Info. O jezu jak ja uwielbiam na takim czmyś grac. ikro +16, gracze dają info. Slotów 19. W tym 2 sloty za kasę + krasula. Tylko w nazwie cza dopisać public mix, serwerów z takim modem jest chyba 2-3. Z czego Tylko na rzeźni grają. Czasem jest tak ,że próbuję się tam dostać 6 godzin. po pierwszej pomysł zarzucił blunt nie Ursek po drugie umiecie czytać? albo war3ft albo unicestrfienie nie będziemy na darmo marnować kasy na serwer który stoi pusty na tp było tylu chętnych każdy miał grać i co? i dupa z tego wszystkiego wyszła tyle ode mnie proszę już nie offtopować tylko konkret czy ktoś się podejmuje war3ft czy nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Ursek dobrą propozycję zarzucił. Tylko takie TP musi być mmmm. Tj public mix. Zajebisty mod ma rzeźnia. Jak na miksie, przerzuca TEAM, MR12 - można 15. runda meczowa, czas na napisanie GG, Info. O jezu jak ja uwielbiam na takim czmyś grac. ikro +16, gracze dają info. Slotów 19. W tym 2 sloty za kasę + krasula. Tylko w nazwie cza dopisać public mix, serwerów z takim modem jest chyba 2-3. Z czego Tylko na rzeźni grają. Czasem jest tak ,że próbuję się tam dostać 6 godzin. po pierwszej pomysł zarzucił blunt nie Ursek po drugie umiecie czytać? albo war3ft albo unicestrfienie nie będziemy na darmo marnować kasy na serwer który stoi pusty na tp było tylu chętnych każdy miał grać i co? i dupa z tego wszystkiego wyszła tyle ode mnie proszę już nie offtopować tylko konkret czy ktoś się podejmuje war3ft czy nie To zostaw to i niech stoi pusty .. Na tp czy jakimkolwiek innym serwerze graly mi 100% wiecej ludzi niż na war3.. No zrobcie ESL Map a nie uparliscie sie na to gówno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 6, 2012 Author Report Share Posted February 6, 2012 kurwa Lizak czy ty jesteś taki nie kumaty? już było tp esl maps połowa wiejskiej zadeklarowała się do gry i co? i gówno z tego wyszło jak już wspominałem nie robić offtopów jeśli nikt nie ma nic do wniesienia na temat war3ft i podjęcia się próby rozkręcenia i nie zapomnij że to gówno było najlepsze w Polsce pod nazwą wiejskiej chaty... PS: a zresztą mi tam to kurwa rybka jeśli ktoś chce się podjąc tego teamplay'a to niech tu pisze choć zarówno ja jak i VsX uważamy, że gówno z tego wyjdzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 kurwa Lizak czy ty jesteś taki nie kumaty? już było tp esl maps połowa wiejskiej zadeklarowała się do gry i co? i gówno z tego wyszło jak już wspominałem nie robić offtopów jeśli nikt nie ma nic do wniesienia na temat war3ft i podjęcia się próby rozkręcenia i nie zapomnij że to gówno było najlepsze w Polsce pod nazwą wiejskiej chaty...PS: a zresztą mi tam to kurwa rybka jeśli ktoś chce się podjąc tego teamplay'a to niech tu pisze choć zarówno ja jak i VsX uważamy, że gówno z tego wyjdzie Ty ziomek , nie pojebalo Ci sie cos ? to wiejska ma sie deklarowac do grania ? chyba cos nie tak .. edit : zreszta nie wazne , ja tylko napisalem to co mysle , a jak zwykle zostalem zrównany z ziemią .. Ciesze sie , ze jestes osoba kumatą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 już było tp esl maps połowa wiejskiej zadeklarowała się do gry i co? i gówno z tego wyszłoMozecie sobie postawic TP ja jednak nie mam zamiaru przygotowywac serwera technicznie bo juz mi sie nie chce odwalac daremnej roboty. Passy ma dmg, niech ogarnia. Macie 18dni na rozkrecenie oraz moje blogoslawienstwo. amen.Ty ziomek , nie pojebalo Ci sie cos ? to wiejska ma sie deklarowac do grania ? chyba cos nie tak ..a kto sie ma zadeklarowac jak nie sami zainteresowani? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 No to działajmy - moze sie uda [ Dodano: 2012-02-06, 12:09 ] Virus ? ile wiejska ma serwerów ? kazdy sie deklaruje do grania na kazdym serwerze .. a chodzi o to zeby grali nowi ludzie .. Juz kazdy sie jara JB i zobaczysz co z tego bedzie i juz nie musisz za kazdym postem udowadniac swojej wyzszosci ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 i juz nie musisz za kazdym postem udowadniac swojej wyzszosci ;]ke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 bo mnie jebiesz za kazdym postem , dobra juz nie offtopuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 dobra jebnij fochem i spierdalaj ;d a co do jaila to tam juz jest stala ekpia, wiec na pewno bedzie lepiej prosperowal niz jakis nowy server robiony od podstaw i pozyskujacy nowych graczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 nie jebe Cie, wypowiadam tylko swoje zdanie. Mielismy 2 przymiarki do TP w calym zyciu wiejskiej. Za kazdym razem wychodzilo dno. Nie ma wystarczajacej liczby osob do prowadzenia takiego przedsiewziecia, nie ma tez chetnych do reklamowania. Nie ma perspektyw na rozkrecenie. Oczywiscie jest jeszcze 18 dni - poproscie dmg zeby sie tym chlopak zajal, poszukal pluginow i zrobil TP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizak Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Mozemy cos podzialac bo szkoda zeby serwer stal pusty.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Jesli dmg faktycznie sie tego chwyci, to byc moze bede mogl byc pomocny. Jakkolwiek, bo o tym calym gownie mam blade pojecie. ps. po srodzie, ps2. jebac inertial forces at rotation, ps3. jebac free and damped vibrations even more Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 6, 2012 Author Report Share Posted February 6, 2012 ja nie mam czasu jak dMg da rade to niech się bawi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 ja gram na Jailu to widać na DR widać na Zm widać. Na reszcie nie... bo nie umiem tam grac proste xD nie deklaruje gry na tp bo nie umiem tak jak wymaga rozgrywka ;] Dmg jest technikiem i niech tyra serwer umie przeciez... ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Lizak jaki wrażliwy się zaraz posikam, nikt go nie lubi i każdy obraża hahahaha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Moze DM? Byl juz i sie chyba ladnie trzymal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts