Prowokator Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Imie: Mateusz Wiek: blisko 20 estki Nick w cs'e: [PL] Prowokator Nick STEAM: Pan Prowokator Ile grasz na serwerach wch? : różnie,to zależne od obowiązków. Średnio godzin? : z 4-5 Zajęcia: nauka, kobieta, dom, jakieś hobby Miałem admina? : Mam Gdzie? : 4fun/ZM Umiejętności : AMX i ogólna wiedza o społeczności Co mogę zaproponować? : Opanowanie, ogarnianie powoli tego syfu ,który jest na chwilę obecną. Dlaczego ja? : Już przed startem wpisywałem się na listę chętnych osób ,które będą czuwać nad JB. Czy będę dawał Składkę na admina?: Daje i będę dawać Linki do 10 reklam: Zrobi się. 1. http://serwerycs.eu/t-wiejska-chata-jb-itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkopoligamia Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 nie wiem czy moj glos ma znaczenie, ale proste ze na TAK ;d chujtam ze strzelać nie umie ale sie spisuje jako admin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 moje zdanie jest oczywiste - jestem na TAK. Sprawdzony i bardzo sweetasny Prokurator . Z nami nie od dziś i wiemy czego możemy się po nim spodziewać <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLeK^ Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 To podanie to chyba tylko formalność ;] na TAK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 5, 2012 Author Report Share Posted February 5, 2012 nie wiem czy moj glos ma znaczenie, ale proste ze na TAK ;d chujtam ze strzelać nie umie ale sie spisuje jako admin Haha , dzięki! Dupek jesteś, teraz mi jakoś nawet nawet idzie na 4fun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Michal Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 wystarczyło poprosić o przeniesienie ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 ;d no joo że tak ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 5, 2012 Author Report Share Posted February 5, 2012 wystarczyło poprosić o przeniesienie ;p ale że co przeniesienie? Ja nie chcę tracić admina na ZM czy też 4fun na rzecz JB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Jebany, jaki multiadmin się zrobił. Jasne ,że na tak. I tak jak w poprzednich podaniach. Miły, spokojny, ogarnia. Nie daje free-banów, i co najważniejsze - idzie z nim normalnie pogadać. Tylko fascynujący masz ten podpis, w którym mnie nerwa bierze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 6, 2012 Author Report Share Posted February 6, 2012 Jebany, jaki multiadmin się zrobił. Jasne ,że na tak. I tak jak w poprzednich podaniach. Miły, spokojny, ogarnia. Nie daje free-banów, i co najważniejsze - idzie z nim normalnie pogadać. Tylko fascynujący masz ten podpis, w którym mnie nerwa bierze. Na 4fun byłem i chcę być. Na zombie gram i to ulubiony server Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Szczególnie jestem na tak ponieważ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaohio Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 na Tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k.asienka Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 nie znam ale po podaniu i opiniach innych myślę ,że ogarnie JB . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts