VeticK Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Cześć. Rekin mi powiedział, żebym napisał podanie na admina. Oto one: Imie: Daniel Wiek: 14 lat (w maju 15) Nick w cs`e: VeticK Nick STEAM: VeticK Ile grasz na serwerach wch?: 3-4 Średnio godzin?: 3-4 Zajęcia: Sport, nauka Miałem admina: Tak (1 na COD, drugi na JB) Gdzie: admina JB miałem na cs-zaborze, ale Xel nie zdążył mi go przydzielić, ponieważ sprzedał wam serwer,a na COD to dawno temu. Umiejętności: Ogarniam wszystkie komendy admina Co mogę zaproponować?: Jestem doświadczonym graczem, ponieważ w cs gram juz 3 lata. Mogę zaproponować pilnowanie porządku na serwerze, pomoc innym graczom, więcej graczy na serwerze. Dlaczego ja ?: Na serwerze gram codziennie. Niestety dużo osób łamie regulamin, wyzywa innych graczy. Zapobiegłbym temu. Czy będę dawał składkę na admina?: W miarę możliwości Link do 10 reklam: Zrobi się później Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 z tym zapobieganiem wyzywaniu nie przeginajmy, a co do twojej osoby nie znam cię i nie mam zdania może DiaablooX pomoże? a tak propo po mutacji już ;d ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Dlaczego ja ?: Na serwerze gram codziennie. Niestety dużo osób łamie regulamin, wyzywa innych graczy. Zapobiegłbym temu. Na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Wiek: 14 lat Wymagane jest minimum 16, co z całego serca popieram. Z tymi dzieciakami co cały czas drą japy nie da się dogadać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Na nie, 14 lat, godzin mało do tego z tym wyzywaniem. Nie mam ochoty kolejnego dziecka słuchać ,który będzie banował wiejską społeczność za nasz klimat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 poudzielaj sie na forum, pomyslimy . nie znam - nie oceniam. chwilowo na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ cycak Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 dziwne to zaborze, już z 10 osób miało miec admina ale ktoś tam im nie przydzielił ale kase już wysłali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Umiejętności: Ogarniam wszystkie komendy admina amxmodemnu? Ja w przeciwieństwie do innych na TAK ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkopoligamia Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 nie widzi mi sie piszczący admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaohio Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Ja jakoś też na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiaablooX Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Przykro mi, ale na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiaablooX Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 No to zamykam ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 aaa dodam jeszcze, że kolega wybitnie mi podpadł pewnego pięknego razu wchodzę sobie na JB i co widze na shoucie? "wiejska to to , wiejska to tamto" .. oj nie nie kolego ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts