.minD Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Imie: Janek Wiek: 14 Nick w cs'e: .minD Nick STEAM: Sprzedałem ale jutro kupuje. Ile grasz na serwerach wch? : okolo 5 miesiecy. Średnio godzin? : 5h dziennie. Zajęcia: Cs i Motoryzacja. Miałem admina? : Byłem H@ na sieci e-intermania.pl moze ktos kojazy. Gdzie? : Zobie Mod, Cod Mod , FFA , 4FUN ,Diablo Mod , Jail Break itp. Umiejętności : Komendy AMX znam bardzo dobrze . Co mogę zaproponować? : Wiekrzy pozadek na serwerze. Dlaczego ja? : Bo jestem ogarniety i byłem H@. Czy będę dawał Składkę na admina?: 11 zł sms co miesiąc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
❤ DMG Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Dlaczego ja? : Bo jestem ogarniety i byłem H@. To raczej nie jest dobry argument. Ile grasz na serwerach wch? : okolo 5 miesiecy. Nie znam. Co mogę zaproponować? : Wiekrzy porzadek na serwerze. Ewidentnie się nie nadajesz pod gramatycznym. Jesteś zbyt pewny siebie i jestem na zdecydowane NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 oczywiscie ze nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
.minD Posted February 6, 2012 Author Report Share Posted February 6, 2012 Jesteś zbyt pewny siebie i jestem na zdecydowane NIE Może i jestem Ale Nie znasz mnie wiec nie oceniaj mnie tak że ci sie nie podoba Grunt żeby byl pożadek na serwerze . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsS Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Ty tu grasz od 5 miesięcy? Nie wydaje mi się. Znam całkiem nieźle sieć, na której podałeś, że byłeś H@. Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek o Tobie słyszał. Nie znasz regulaminu JB. NIE Pozdrawiam AsS Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Może i jestem Ale Nie znasz mnie wiec nie oceniaj mnie tak że ci sie nie podoba Grunt żeby byl pożadek na serwerze . jedyny burdel jaki dzisiaj był to z twojej i matiego strony. nawet pokusiłem się wywalenie cie bo darłeś twarz i piszczałeś. podsumując - NIE i koniec kropka, dorośnij. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts