kys97 Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Twój nick:Pro Elo Kasztan Mieso Twoje steam id: STEAM_0 : 3 : 14730738 link do screena bana: [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You have been banned from this Server by Admin b a t h o N. [AMXBANS] There are 6 days , 4 hours , 18 minutes and 23 seconds left of your ban. [AMXBANS] Banned Nickname : unknown_STEAM_0 : 3 : 14730738 [AMXBANS] Reason : ' 38" ucieczka ' [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.forum.wiejska-chata.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 3 : 14730738 ' [AMXBANS] Your IP : ' unknown_STEAM_0 : 3 : 14730738 ' [AMXBANS] ======================================= własne alibi: dostałem bana NA TYDZIEŃ ?! za to jest max 3h wtf? admin ma swoje zasady? Prosze o UB Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 własne alibi: dostałem bana NA TYDZIEŃ ?! za to jest max 3h wtf? admin ma swoje zasady? Prosze o UB moim skromnym zdaniem to admin jest od ustalania warunków bana, ale przeciez jestem tylko czlowiekiem.. moge sie mylic ;] poczekamy na Snickersa i zobaczymy Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 o jaką ucieczkę kaman? osobiście wole Marsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kys97 Posted February 6, 2012 Author Report Share Posted February 6, 2012 no dobra admin adminem ale regulamin dla niego tez jest co za mikro może ktos perma dostanie? Chodzi o ucieczke z TT 1 raz to był i musiałem w tedy iść bo mnie rodzice wołali (nie myśleć że mam 10lat) i moje wyjście było konieczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLeK^ Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Myślę, że powinien się wypowiedzieć bathon jak to było Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 SŁusznie, bardzo dobry rygor, na DR jeżeli dostanie ktoś bana regulaminowo nie wyciąga konsekwencji, a jeżeli poczeka sobie dłużej już jest odrazu inaczej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 bathon jest swiezy - powien sie trzymac taryfikatora banow. Pogadam z nim, bana zdejmuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthony Hopkins Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Przepraszam ponioslo mnie. Jednak byłeś chyba 3 czy nawet 4 osoba na tej mapie, ktora uciekla z tt. Domyslcie sie jak to psulo rozgrywke, gdy co chwile runda sie konczyla w polowie, albo i wczesniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie_pytaj Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 kys97 Chodzi o ucieczke z TT 1 raz to był i musiałem w tedy iść bo mnie rodzice wołali (nie myśleć że mam 10lat) i moje wyjście było konieczne. Gdy mnie też wołają to zazwyczaj jestem afk i po problemie. A jak cie zapytają czemu komp chodzi to powiedz ze zapomniales :-) Lub też mozesz powiedzieć adminowi w co wątpie czy uwierzy wiec lepiej być afk Mars ujdzie ale Twix jest zajebistrzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowokator Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Nie odkopuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts