Torcida Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Ten Gracz wyzwał mnie od największych Hu*** pozatym pare razy freekillował. Proszę o odebranie mu Adma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaohio Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Dawno się tak nie uśmiałem poza tym ja nie wchodze do ct:) i można obejrzeć logi z konsoli nikogo nigdy nie wyzywałem. A torcide zazdrość strzela i coś trafia poza tym to nie dzial na skargi... i brak wzoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amur Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Dział pomylony Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 domyślam się, że próbuje się odegrać za swojego adma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kona-Chan Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Dział nie ten i eMteK. jest tak jak mówisz po za tym gracz Torcida wszedł dzisiaj na mapę jail_desert i freekillować zaczął wszystkich i dostał bana na 10h tak więc myślę że temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 hmmm kolejny przykład dajecie , że zaostrzenie rekrutacji będzie kwestią czasu. Torcida - rejestr nie kłamie, sprawdzimy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ eMteK. Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 a no trza sprawdzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ Tytanowy Janusz Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Przesuń ktoś do działu JailBreak... ja pierniczę jaki desperat... wyzwał od "chujów" hahaha odbierzcie mu admina ahahha niezły żart... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Jeżeli kuba by wyzwał to tylko z dobrym powodem A FK? Buhahaha. Odkąd pamiętam kuba był może ze 2 razy w CT i tylko mi pomagał Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaohio Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Ja ani razu nie zwyzywałem nikogo ale dobra ;p i FK to już dopiero żart... poprostu chcce się odegrać możecie sprawdzić rejestr więc lajt ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torcida Posted February 7, 2012 Author Report Share Posted February 7, 2012 i dziw, trafia że robiąc to dlatego aby mieć Admina pie***** JB :] gratuluję :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaohio Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Temat możecie już chyba zamknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts