kubaohio Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Pamiętacie jak był kiedyś plugin np Robienie kupy, sikanie co wy na to ?? Albo plugin zombie mod lub ganiany byłby dobry. Opcja Gangi też fajna ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Te sikanie, kupa i rzyganie to był odlot Gangi fajne, ale ciężkie do zrobienia bez żadnych bugów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 czytaj posty - temat już był poruszany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Powiem tylko tyle - robienie kupy i siku wroci niebawem, gangi rowniez. Co do zombi day i ganianego - porozgladam sie za pluginami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 A wiec tak. Wkrotce na serwerze bedzie troszke zmian ktore chcialbym przedyskutowac. 1. CT bedzie mialo menu w ktorym bedzie mozliwosc glosowania na typ dnia np. dzien zombi, dzien rekina, dzien lawy i kilka innych smiesznych trybow ktore za jakis czas przedstawie i opisze. 2. Beda rowniez gangi a ich czlonkowie beda mogli wspolnie ulepszac umiejetnosci poprzez punkty doswiadczenia. 3. Bedzie zabawa w ganianego 4. Bedzie prawdziwa pilka ale to jak bede mial chwilke czasu by napisac odpowiedni plugin 5. Beda VIPy a w nich freeslot, nieco (ale tylko nieco) wiecej hp i ap, mozliwosc robienia kupki, sikania, wybor modelu oraz ruletka (losowe itemy co runde) 6. Jesli bedziecie chcieli to mozemy zrobic jakiegos roundsounda :-) 7. Znikna niestety czapki ze wzgledu na to, ze aby GANGI mogly poprawnie dzialac jest to koniecznosc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spr1te. Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 fajne wszystko ktoś mi wyjaśni o co chodzi w tych gangach:D? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiaablooX Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Gang jest to drużyna, do której możesz dołączyć. Za punkty respectu (dostajesz za zabicie CT) ulepszasz umiejętności gangu. Więcej HP itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Virus, na poproszę dzień TROLOLOLO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kona-Chan Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Wszystko ładnie pięknie Ja bym proponował Aby zombie day był zawsze 6 dnia przed freedayem To tak z mojej strony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaśnie Pan Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Kona-Chan, CT bedzie mialo menu do votowania na rodzaj dnia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kona-Chan Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 aha to zarąbiście nie mogę się doczekać kiedy to wszystko zostanie wgrane Czekam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 spokojna głowa Wiejskie servery mają to do siebie, że drugiego takiego sie nie znajdzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaohio Posted February 7, 2012 Author Report Share Posted February 7, 2012 Tak ja też bym zombie day dał 6 dnia ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiaablooX Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Moim zdaniem lepiej jak będzie vote. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
✪ UrseK Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 - wgrać plugin startowy : Zapoznałem się z regulaminem Wiejskiego JAIL'a * TAK * NIE Tutaj możesz przeczytać: [ http://forum.wiejska-chata.pl/regulamin-vt4920.htm#162452 ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiaablooX Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Tak, wrzuć go. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts